YOUTUBE ÖZEL | Matt Morgan'dan Açıklamalar

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
a50af-16959139555818-1920.jpg


Cathy Kelley: İyi akşamlar NOW izleyicileri. Ben Cathy Kelley. Bu özel canlı yayındaki konuğumu yanıma davet etmeden önce; NOW TAKEOVER: New York City’i izlemeyenler için hatırlatma yapayım: Gecenin ana maçında Goldberg, attığı Superkick ile CM Punk’ı sakatladı ve maç hakem kararı ile Goldberg lehine sonuçlandı. Şov hemen ardından Goldberg’ün ivedilikle şirketten süresiz olarak uzaklaştırıldığını öğrendik. Neler yaşandığını hepimiz çok merak ediyoruz. NOW Sahne Arkası Sorumlusu, Matt Morgan, ofiste neler yaşananları bize anlatmak için burada. Bay Morgan, hoş geldiniz.
Matt Morgan: Teşekkürler Cathy. Şirketimiz için zor bir gece oldu. Saatler geçmiş olmasına rağmen hakkaniyetli olanı yapmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Gelişmelere değindiğin konu ile başlayalım.

image0.gif


Matt Morgan: Goldberg’ün uzaklaştırmasının kamuoyunda yanlış anlaşıldığını fark ettik. Uzaklaştırma almış olması, şirket ile ilişiğinin kesildiği anlamına gelmiyor. NOW yönetimi olarak her şeyin sportmenlik çerçevesinde gerçekleşmesini amaçlıyoruz. Bizi amatör organizasyonlardan ayıran tek fark bu.

Matt Morgan: Ortada çok ciddi bir sakatlık var. O ringin içerisine girmiş birisi olarak söylüyorum, o tekme normal bir tekme değildi. Eğer bu tekme kasıtlı olarak atıldı ise Goldberg’ün NOW ringlerinde güreşmesi mümkün değil. Bill bunun bir kaza olduğu konusunda ısrarcı. Güreş hayranlarının pek yakından tanıdığı bir ismi, David Otunga’yı avukatı olarak tutmuş. Bay Otunga, yürüttüğümüz iç soruşturma kuruluna müvekkilinin savunmasını önümüzdeki günlerde sunacak. Punk’ın sakatlığının durumuna göre gerekli kararı vereceğiz.

Cathy Kelley: Şov sonrasında CM Punk’ın kariyerinin bittiği iddiaları—
Matt Morgan: Tanrıya şükürler olsun ki böyle bir durum söz konusu değil. Artık 2024 yılında yaşıyoruz. Sağlık ekibimiz tarafından gerçekleştirilen ilk müdahale ve hastaneye hızlı nakil sayesinde bunun önüne geçtik. Punk’ın kesinlikle geri döneceğinin sözünü veriyorum. Ancak durumu net değil. Ne kadar zaman sonra ringlere döneceği, Cuma günü gerçekleşecek muayene sonrasında belli olacak. Güreşseverlerden dezenformasyona itibar etmemelerini rica ediyoruz. Gerekli açıklamayı NOW.com adresinden yapacağımız yazılı metin ile kamu oyuna duyuracağız.

Cathy Kelley: Başka gelişmeler olduğunu söylemiştiniz.
Matt Morgan: Doğru!.. NOW, haftalık şovu ile her çarşamba ekranlarda olacak. Ofiste yaşadığımız kargaşadan dolayı bu haftanın şovunu iptal etmek zorunda kaldık. Önümüzdeki hafta ilk bölümümüz ile yayında olacağız. Kurucumuz Paul “Triple H” Levesque, NOW Dünya Ağırsıklet Şampiyonluk ünvanının nasıl sahiplendirileceğini detayları ile birlikte kamu oyuna duyuracak. Aynı zamanda Seth Rollins ve Eddie Kingston tekli müsabaka maçında karşı karşıya gelecekler. Aynı zamanda Chris Jericho’nun NOW bünyesindeki ilk maçı da bu şovda gerçekleşecek.

triple h.png rollins-eddie.pngjericho.png

Cathy Kelley: Aktardığınız bilgiler için çok teşekkür ediyorum.

Matt Morgan: Ben teşekkür ederim, Cathy. İyi çalışmalar.

AYRAÇ2.png
 
Üst
Click here to login using your socials account