Playstation 5'in Sonu (videogamedunkey)


Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
257
Mesajlar
1,614
Beğeni sayısı
263
PG Nakit
395
Favori Güreşçi
The Rock


PS5 ile ilgili genel bir eleştiri videosu olmuş. PS5 jenerasyonunun neredeyse sadece remake/remaster döngüsü ile geçmesi, Spider-Man 2 dışında büyük oyun görmemesi vs. konuları farklı video kesitleriyle.​
 

Black Widow

WrestleWizard
Katılım
8 Kas 2023
Konular
781
Mesajlar
3,744
Beğeni sayısı
757
PG Nakit
850
Konum
Hatay
RPG Karakteri
Yok
Favori Güreşçi
Jade Cargill
2.5-3 sene götürsün bari. Biz yeni alacağız daha.
Boş eleştiri zaten merak etme. Konsolların ilk çıkışları hep böyle oluyor zaten. En başta GTA VI ve The Last Of Us Part 3 gelecek iki yıl içinde üstelik konsola özel oyunlar bunlar (önce konsola gelecek o yüzden öyle dedim.) Bu yüzden PS5 ölmez ölürse oyun dünyası ölür. Her firma önce konsola çıkmayı hedefler (büyük firmalar için.)
 

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
555
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Microsoft'un gamepass atağının temelinde PS'yi çökertmek vardı zaten. Burada şu gelecek sakin yazılan oyunların hepsi pcyede hatta gamepassede çıkacak. Sonuç olarak kazanan Bill Gates oldu. Olmaz diyenler için yılların PS exclusive Persona bile gamepasslerde dolanıyor şu an oldu bile lol.
 

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
55
Mesajlar
1,138
Beğeni sayısı
249
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Haklı. Dokuzuncu konsol jenerasyonunda oyun endüstrisini bir adım daha öne attıracak hiçbir oyun yok. Beklentiler ölçüsünde Sony şu anda hayal kırıklığı. GTA konsol exclusive olsa da Sony Exclusive değil ki 2K XBOX gibi bir pazarı asla ama asla es geçmez ki zaten multi-platform olan oyunları konsolun ömrünü uzattığını söylemek de yanlış bir bakış açısı. PlayStation 5 aldıracak tek oyun Demon Souls. Diğerleri ya XBOX'da var ya da PC'de var. Olmayanların da portlanmama şansı yok.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: