Zafer Partisi İBB Adayı Askerliğini Bedelli Yapmış

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Kandil Dağında yapmadığı sürece isterse çürük raporu dahi alabilir. DEM'liler bir zahmet konuşmasın askerlik hakkında. Daha doğrusu vatanperverlik hakkında konuşmasınlar, komik duruma düşüyorlar. (Irak Kürdistan'ı hariç, orası hakkında vatanperverlik yapabilirler)

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Konuyu açan ben olduğum için yorum yapmayacaktım ama düşüncelerimi içimde tutamıyorum artık: bu ülkenin bir evladı olarak bu ülke için en azından 6 ayını feda etmiş bir kişinin aday olması benim için çok önemli. Maalesef bu kişide bunu göremedim. Bu yüzden İBB seçimlerinde Atatürk'ün partisinin adayı, Türk evladı olan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğim.
Çırpınma boşuna, bu seçimle beraber elinizde kalan belediyeleride kaybedeceksiniz. Yavaş yavaş tükenip yok olacaksınız siyaset arenasında. Aklı başında muhalifler Atatürk isminin arkasına kamufle olarak yaptığınız işlere uyandı. Önce siz sonra AKP. İnanıyorum bu millet ikinizdende kurtulacağı günleri görecek.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Konuyu açan ben olduğum için yorum yapmayacaktım ama düşüncelerimi içimde tutamıyorum artık: bu ülkenin bir evladı olarak bu ülke için en azından 6 ayını feda etmiş bir kişinin aday olması benim için çok önemli. Maalesef bu kişide bunu göremedim. Bu yüzden İBB seçimlerinde Atatürk'ün partisinin adayı, Türk evladı olan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğim.
Türk evladı dediğin adam HDP ile geziyor. Sağlam troll takılıyorsun, sevdim seni.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
5
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
En azından adam yasal olarak kendine tanınan bir hakkı kullanmış lol. TR standartlarında bir siyasetçi için oldukça önemli bir artıdır.

Akashi

the front man
Konular
642
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
En akıllı adam. Askerlikle milliyetçiliği bağdaştıran adamda arıza ararız. Beleş amelelik yapıyorsunuz arkadaşlar vatan millet sakaryalık bir durum yok. Hatta askerde durduğunuz süre devlete ekonomik açıdan zarar da.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: