Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kandil Dağında yapmadığı sürece isterse çürük raporu dahi alabilir. DEM'liler bir zahmet konuşmasın askerlik hakkında. Daha doğrusu vatanperverlik hakkında konuşmasınlar, komik duruma düşüyorlar. (Irak Kürdistan'ı hariç, orası hakkında vatanperverlik yapabilirler)
Konuyu açan ben olduğum için yorum yapmayacaktım ama düşüncelerimi içimde tutamıyorum artık: bu ülkenin bir evladı olarak bu ülke için en azından 6 ayını feda etmiş bir kişinin aday olması benim için çok önemli. Maalesef bu kişide bunu göremedim. Bu yüzden İBB seçimlerinde Atatürk'ün partisinin adayı, Türk evladı olan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğim.
Çırpınma boşuna, bu seçimle beraber elinizde kalan belediyeleride kaybedeceksiniz. Yavaş yavaş tükenip yok olacaksınız siyaset arenasında. Aklı başında muhalifler Atatürk isminin arkasına kamufle olarak yaptığınız işlere uyandı. Önce siz sonra AKP. İnanıyorum bu millet ikinizdende kurtulacağı günleri görecek.
Konuyu açan ben olduğum için yorum yapmayacaktım ama düşüncelerimi içimde tutamıyorum artık: bu ülkenin bir evladı olarak bu ülke için en azından 6 ayını feda etmiş bir kişinin aday olması benim için çok önemli. Maalesef bu kişide bunu göremedim. Bu yüzden İBB seçimlerinde Atatürk'ün partisinin adayı, Türk evladı olan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğim.
En akıllı adam. Askerlikle milliyetçiliği bağdaştıran adamda arıza ararız. Beleş amelelik yapıyorsunuz arkadaşlar vatan millet sakaryalık bir durum yok. Hatta askerde durduğunuz süre devlete ekonomik açıdan zarar da.