Zafer Partisi İBB Adayı Askerliğini Bedelli Yapmış

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Benim için hiç sorun değil ama başkanlığını yaptığı ülkücüler için de sorun değil mi bilemeyeceğim.

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
2,910
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Teoride askerliği desteklesem de şu anki haliyle vakit kaybından başka bir şey değil. Askerde insan yokuş yapmayı öğreniyor. İnsan kullanmayı öğreniyor. Çünkü orada sistem böyle işliyor. Düzgün işleyen bir sistem olsa askerlikten kaçanlara kötü gözle bakabilirdim ama şu an anlayabiliyorum. Yine de milliyetçi olduğunu iddia eden üst düzey bir siyasetçi için koca bir soru işareti.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
6 ay ya da 12 ay askerlik yapmak birini gerçek milliyetçi yapmıyor ya da milliyetçi olmasını sağlamıyor. Askerlik yapmak ve dağa çıkmak arasında seçenek verilse dağa çıkacak kişiler bu konu üzerinden konuşmasın.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Konuyu açan ben olduğum için yorum yapmayacaktım ama düşüncelerimi içimde tutamıyorum artık: bu ülkenin bir evladı olarak bu ülke için en azından 6 ayını feda etmiş bir kişinin aday olması benim için çok önemli. Maalesef bu kişide bunu göremedim. Bu yüzden İBB seçimlerinde Atatürk'ün partisinin adayı, Türk evladı olan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: