Sizce Süper Lig Tarihinin En Abartılmış Futbolcusu

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
602
Beğeni sayısı
1,208
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Alex. O zamanlarda sevmezdim şimdi de sevmem. Eski Fenerbahçeli olarak söylüyorum.
Reis gerçekten sevdiğim bir insansın ancak Alex'i sevmemen bir yana eski Fenerli'yim diyosun. Bu düşüncen bence mantıksız. Bu şey gibi; AKP'li olup Erdoğan sevmemek gibi.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Reis gerçekten sevdiğim bir insansın ancak Alex'i sevmemen bir yana eski Fenerli'yim diyosun. Bu düşüncen bence mantıksız. Bu şey gibi; AKP'li olup Erdoğan sevmemek gibi.
Sevmiyorum Kardeşim. Fenerli olup Alex'i sevmek zorundasın diye bir kural mı var reis yapma gözünü seveyim ya! Ne yapalım itici geliyor herif.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
602
Beğeni sayısı
1,208
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Sevmiyorum Kardeşim. Fenerli olup Alex'i sevmek zorundasın diye bir kural mı var reis yapma gözünü seveyim ya! Ne yapalım itici geliyor herif.
Yabi hocam karar senin kararında ben hayatımda ilk defa gördüm böylesini. Bi git çevreni araştır Fenerli olupta Alex'i sevmeyen kaç kişi var.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
27
Beğeni sayısı
769
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Galatasaray'dan Diagne, geldiği para dolayısıyla ilk aklıma gelen isim. Fenerbahçe için yakın geçmişten Valencia diyebilirim. Dzeko hiçbir şey yapamasa bile kariyer olarak Icardi ile kıyaslanabilir ancak vasattan ileri geçemeyen Valencia bir sene boyunca daha iyiymiş gibi pazarlanmaya çalıştı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: