Yunanistan'da Eşcinsel Evliliğe İzin Verdi


Root

Elevated
Katılım
3 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
74
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Evlilik kurumu kadını koruma altına alma düşüncesiyle doğuyor zaten. Bunu en iyi bilen hukukçulardır. Bu yüzden iki tarafın da hemcins olduğu bir ilişkide evlilik diye diretmenin anlamsızlığı ayrı bir mesele.

Eşcinselliğin doğal veya suni olması bir kenara, evlilik konusundaki ısrarlarının tutarsızlığı başka bir tartışma konusu. Hem en marjinal siz olacaksınız, dünyadaki sıkıcı geleneklere baş kaldıracaksınız. Erkek - kadın ilişkilerinin tek seçenek olmadığını söyleyip farklı yollara sapacaksınız hem de tarihin en geleneksel kurumuna dahil olmayı anlamsız bir hırsla talep edeceksiniz. Dünyayı yöneten sermayenin insanoğlu üzerindeki bir başka sosyolojik deneyi. Orta zekalı, fazla sorgulamayan, histerik yaşayan insanlar da film, dizi, müzik, rol modeller, vb. vasıtasıyla onlara ne söylenirse kabul ediyorlar. Bugün LGBT'yi makul bulan biri Hitler döneminde yaşasaydı yine aynı sorgusuzluğunun kurbanı olup azılı bir Nazi askeri olurdu. Çünkü o dönemde hakim düşünce buydu. Bir insan kendisini tanımak istiyorsa ve bu konuda samimiyse, önce yaşadığı dönemi sorgulamalı. Hem berbat bir dönemde yaşadığımızı kabul ediyoruz hem de popülist tüm söylemleri ezberliyoruz. Çark da sayemizde dönüyor.
Evlilik bir sözleşme. Mirastan tut önemli bir ameliyatta alınacak karara kadar önemi var evliliğin. Mesele geleneksel bir kuruma dahil olmak değil.
 

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
578
Beğeni sayısı
165
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Andrew Tate'in başlattığı trend ile birlikte red pillcilik ve LGBT karşıtı söylemler globalde tekrar arttı ama ben hala iki grubunda gerizekalı olduğu konusunda hemfikirim.

Hayır dostum sırf seni rahatsız ediyor diye hemcinsini becermek isteyen birini toplumdan dışlayıp zarar veremezsin. Kadınlar sadece seks ihtiyacını karşılamaya yarayan kendi görüşleri olmayan araçlar değil.

Hayır dostum sırf ezilen halkların kardeşliği saçmalığıyla 8 yaşında çocuğu pride yürüyüşlerinde drag queen yapınca progressiveliği değil pedofili ve çocuk istismarını desteklemiş oluyorsun.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: