1. ProfesyonelGures Geleneksel Futbol Draftı - Sohbet Konusu

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
557
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
@atiban't dostum boffin ve clichy'i gözden kaçırmışsın onlarda bende sanırım
abi bir tek benim değil herkesin herhangi bir teklif yaparken önceki teklifleri kontrol edip üzerinden 12 saat geçmiş teklifleri takımlar kısmına eklemesi gerekiyor. oyunun neredeyse sonuna geldiğimiz için bu seferlik bir şey demiyorum ama bir dahaki oyunda herkesten bu konuya özen göstermesini isteyeceğim. boffine bakarken fark ettim, başkaları da var unuttuğum / kaçırdığım. eve geçip düzelteceğim bütün oyunu.

Akashi'den önce lawal'a teklifi ben yapmıştım malouda+ bende kalan tüm bütçeyi lawalla takaslayabilir miyim?
dosto maalesef oyunu tamamen eğip bükmek olur ya. benim verebileceğim bi karar olmaz yani herkesin hemfikir olması gerekir böyle bir şeye

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,340
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
abi bir tek benim değil herkesin herhangi bir teklif yaparken önceki teklifleri kontrol edip üzerinden 12 saat geçmiş teklifleri takımlar kısmına eklemesi gerekiyor. oyunun neredeyse sonuna geldiğimiz için bu seferlik bir şey demiyorum ama bir dahaki oyunda herkesten bu konuya özen göstermesini isteyeceğim. boffine bakarken fark ettim, başkaları da var unuttuğum / kaçırdığım. eve geçip düzelteceğim bütün oyunu.

dosto maalesef oyunu tamamen eğip bükmek olur ya. benim verebileceğim bi karar olmaz yani herkesin hemfikir olması gerekir böyle bir şeye
Konuya yazmadan önce de farketmistim durumu en azından kendi transferlerimi ekleyeyim dedim vakit bulamadım. İpin ucu da sonra tamamen kaçtı vakitsizlikten.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
beyler marek sapara raheem lawal lucas biglia borini tita doka abdou razack traore el kebir rodallega adis jahovic fernand coulibaly(galatasaray seyirci manyak) issac promise tomas necid dzsudzsák rajko rotman BOŞTA

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: