RPG "Respeto"

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,280
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
"No sé, lo único que sé es que debes dar respeto para ganar respeto."

8xoepsw.jpg

Kameraların karşısında Humberto'yu ve babasını, yanlarında da Angel Garza'yı görüyoruz. Angel amcasının söze girmesini beklerken amcası onun başlaması için bir işaret yapıyor. Angel ona teşekkür ederken söze başlıyor.

9htf1nq.jpg

Angel Garza: Kamera bana yaklaşabiliyor mu? İşte şimdi güzel oldu.

Angel ciddi bir şekilde kameraya bakıyor.

Angel Garza: Son olanlardan sonra keyifler nasıl? Bize soracak olursanız her şey tıkırında. Ve evet tüm yaşananlara rağmen... Şovda başımıza gelen tüm o saçmalıkların canımızı sıktığını düşünüyorsanız fazlasıyla yanıldığınızı söyleyebilirim. Öncelikle amacımızın kesinlikle böyle bir kaosa neden açmak olmadığını anlamışsınızdır. Bizler Garza'larız, eğer ortalığı yakıp yıkmak istiyorsak bunu direkt olarak düşmanlarımızı karşımıza çağırarak yaparız. Bir başkasına bu işi yaptırmak, hele de akıl sağlığı gelgitli olan bir adama bunu yaptırmak bizim için son seçenek bile değildir. O ringe geldik çünkü geçen haftadan yarım kalan bir işimiz vardı. FTR denilen oluşumu Prestige Grand Wrestling'den tamamıyla silip, unutulanlar arşivine tek tekmeyle postalayacaktık. Tabii işler istediğimiz gibi gitmedi. Onlardan önce herkesin günlerdir ringe çıkmasını beklediği adam daha fazla dayanamayıp karşıma dikildi. Hem de bu girişini kuzenimin sözünü bölerek gerçekleştirdi. Kendisinden de tam olarak böyle görkemli bir giriş beklenirdi zaten değil mi? Bu hastalıklı herifin maçımı sabote etmeye gelen iki asalağı kevgire çevirmesi de en az girişi kadar görkemliydi. Yalan söylemeyeceğim, o sandalyeleri teker teker parçaladığı anlarda Ambrose'un gözünde gördüğüm zevk daha önce görmediğim cinstendi. Nunca he visto a un cabrón con tantas ganas de sexo (hiç o kadar istekli bir p*ç kurusu görmemiştim).

Angel sırıtıyor. Amcası ve Humberto da bu cümleye gülerken Angel konuşmaya devam ediyor.

Angel Garza: Açıkçası neyin peşinde olduğunu bilmiyorum Dean. Neyi amaçladığını, neyi almak istediğini veya neyden kaçtığını... Doğruyu söylemem gerekirse s*kimde bile değil. Sadece bugün yaptığın gösteriden sonra sana iletmek için can attığım küçük bir mesajım var. Ekrana güzelce bir bak ve söyleyeceklerimi iyi dinle. Senin bu sektörde ayakta durabilmeni sağlayan sadece iki şey var Ambrose. Saldırganlık ve şiddet. Bu iki şeyden eksik kaldığın anda ise sadece kendine zarar veren bir akıl hastasısın. Bundan fazlası değilsin. Seninle en büyük farkımız da bu ese. Benim aklım sağlam, ruhum ise bir şölen gibi güzel. Sen ise kimilerine göre yürüyen bir arıza, kimilerine göre bozulmuş bir eser, bana göre ise sürekli patlamaya hazır bir bombasın. Saygımı hak etmiyorsun. Fakat tüm bu kusurlarından dolayı değil, unuttuğun en büyük kuraldan dolayı...

Angel kayıt başlar başlamaz amcasının mırıldandığı sözü tercüme ederek kendisi söylüyor.

Angel Garza: Bilmiyorum, bilmiyorum... saygı kazanmak için saygı göstermelisin.​

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,738
PG Nakit
370
Humberto Garza: Sence bu adamın saygısına ihtiyacımız var mı kuzen?

Humberto ciddi bir ifade ile bakıyor.

Humberto Garza: Bu adama bakınca tek gördüğüm bir un viejo hijo de puta (eskimiş bir o*ospu çocuğu) Bu kadar nazik olma sebebini anlamıyorum Angel.

humberto.png

Humberto kameranın ona yaklaşmasını istiyor.

Humberto Garza: Buradaki en sert o*ospu evladının sen olduğunu düşünüyorsun değil mi? Geçen şov yaptığın... Bana kalırsa seyircilere hala burada olduğunu gösterebilmek, kanıtlayabilmek adına resmen götünü yırttığın ufak bir şovdan başka bir şey değil. Üstüne bizim gözümüzü korkutmak için bu kadar uğraşman... Gerçekten çok tatlı... Fakat bizi daha tanımıyorsun bile. Yaşantımız hakkında hiçbir şey bilmiyorsun oğlum. Şuan nerdeyiz biliyor musun? Monterrey... Burası Cincinati'nin şirin sokakları gibi değil. Arkamızda gördüğün bu süslü görüntü basit bir şekilde elde edilmedi.

Humberto içinde bulundukları Garza malikenesinin salon bölümünü bir süre süzüyor.

Humberto Garza: Bu bir aile mirası ve bu miras oluşabilsin diye nelerden vazgeçildiğini ve neler çektiğimizi anlatsam 5 kuruş için güreştiğin şu çöp kokulu mekanlar var ya... Hani jiletle alnını karışladığın çöplüklerden bahsediyorum. İşte orada çektiğin acıların acı olmadığını anlarsın.

Humberto babasına bakıyor ve devam ediyor.

Humberto Garza: Fakat şuan bunları anlatacak zaman değil. Onun da zamanı gelecek. Fakat her şey için bir sıra var. Size daha önce de dedim. (Humberto biraz soluklanıyor) Biz Garza ismini eski şöhretine kavuşturmak için buradayız. Ne 2 tane abartılmış oğlan ne kendine şef diyen narsist bir piçin yalakalığın yapan ikiz dingiller ne de bu şef bozuntusunun kankası eskimiş bir moruk buna engel olabilir. Evet Angel belki de saygı kazanmak için saygı göstermeliler. Fakat bence kimseye böyle bir seçenek sunmamıza gerek yok.

Humberto kameraya iyice yaklaşıyor.

Humberto Garza: Asustarlos para que respeten. (saygı duymaları için onları korkut)​

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: