- Konular
- 0
- Beğeni sayısı
- 0
- PG Nakit
- 0
BİAT SEZONUNU AÇIYORUM HERKESE BENDEN KURABİYE BUNDAN SONRA YAKANKA ŞU MAYMUNU DA DESTEKLEME NERDE BOKTAN ADAM VAR ORADASIN YA
BİAT SEZONUNU AÇIYORUM HERKESE BENDEN KURABİYE BUNDAN SONRA YAKANKA ŞU MAYMUNU DA DESTEKLEME NERDE BOKTAN ADAM VAR ORADASIN YA
SHSNSNDNANSNAMXMAMMXAÖXNAŞCNALXBALSJALDJ 80 YILDA BİR HAKLI SÜLOAKDEMİR TUTULMASI YAŞANDI AZ ÖNCEKANKA ŞU MAYMUNU DA DESTEKLEME NERDE BOKTAN ADAM VAR ORADASIN YA
Turabi gittiğinden beri uyanamadı öyle böyle yatmıyor, Hakan büyük hayal kırıklığım.Hakan baba ikisini de yatırır
Baba feci saldı. Turabiden aşağısı dengi değil. Bozok reis, Hawai gimmickinde olmasaydı Hakan baba full focus ona takılırdı gibi geliyor.Turabi gittiğinden beri uyanamadı öyle böyle yatmıyor, Hakan büyük hayal kırıklığım.
Bozok da felaket hayal kırıklığı benim için... Hakanla o ikisi baya düzeltmiş bu arada arayı, bir tane saçma kavga hariç paso el çakışmalar gülüşmeler falan.Baba feci saldı. Turabiden aşağısı dengi değil. Bozok reis, Hawai gimmickinde olmasaydı Hakan baba full focus ona takılırdı gibi geliyor.
Usta Hakan mı kaldı yapma. SMSsiz sezonda bütün adaya tek vs attı bir noktaya kadar da 15 yıl oldu a...Hakan baba ikisini de yatırır