BASIN AÇIKLAMASI | Matt Morgan Şirketin Sahne Arkası Sorumlusu Oldu

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
morgan.png


New Order Wrestling (NOW), Matt Morgan'ı hemen geçerli olmak üzere yeni sahne arkası sorumlusu olarak işe aldığını duyurmaktan gurur duyar. Morgan, güreşçiler ve personel arasında düzeni sağlamak ve şirket politikalarını uygulamaktan sorumlu olacak.

Morgan eski bir WWE Süperstarı, American Gladiator ve TNA/Impact profesyonel güreşçisidir. Aynı zamanda Longwood, Florida'nın eski belediye başkanıdır. Güreş endüstrisinin yanı sıra siyaset ve kamu hizmetlerinde de zengin bir deneyim ve uzmanlığa sahiptir. Heybetli duruşu, atletik yeteneği ve karizmasıyla tanınıyor.

Morgan NOW'a katılmaktan duyduğu heyecanı ve minnettarlığı dile getirdi: "Bu muhteşem şirketin bir parçası olmaktan ve sektördeki en iyi yeteneklerden bazılarıyla çalışmaktan heyecan duyuyorum. Güreş konusunda her zaman tutkulu oldum ve bu göreve becerilerimi ve bilgimi getirmeyi dört gözle bekliyorum. NOW'ın herkes için güvenli, adil ve eğlenceli bir yer olmasını sağlamak için elimden geleni yapacağım."

NOW'un CEO'su Paul "Triple H" Levesque, Morgan'a şirkete hoş geldin dedi ve niteliklerini övdü: "Matt Morgan sahne arkasındaki saha içi sorumlumuz için mükemmel bir seçim. Kendisini bir lider, bir icracı ve bir halk figürü olarak kanıtladı. Meslektaşlarının ve taraftarların saygı ve güvenine sahip. Şirketimiz ve markamız için değerli bir varlık olacaktır."

NOW, dünyanın dört bir yanından en yetenekli ve popüler güreşçilerden bazılarının yer aldığı kurgusal bir güreş şirketidir. Yenilikçi ve eğlenceli şovları, sadık ve tutkulu hayran kitlesi ve yüksek kaliteli prodüksiyon değerleriyle tanınıyor. NOW, güreş hayranları ve meraklıları için nihai hedeftir.​
 
Üst
Click here to login using your socials account