Promo Çeviri | Melo, Trick Williams'a Neden Saldırdığını Açıklıyor


Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
192
Mesajlar
3,629
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1


"Trick, arkamdan iş çevirdi. Ve bana ait olan bir şeyin peşinden gittin. O anda ne yapmam gerektiğini biliyordum. Milyon dolarlık, herkesin cevabını merak ettiği soru, Trick Williams'a saldırdım mı?"

Kısa bir süre süren suskunluktan sonra konuşmasına devam eder.

"Aynen öyle yaptım. Bana yamuk yaparsa bir daha yapacağımdan em-"

Trick Williams'ın müziği duyuluyor ama gelen giden kimse yok.

"Wow, Wow. Sizden hiçbir şey kaçmaz mı çocuklar? Hey, Trick Williams geri gelmeyecek. O şuan hastanede Booker T'nin yanındaki yatakta yatıp aptal şarkısını mırıldanıyor. Ey, herkesin neden bu kadar şaşırdığını anlamıyorum. Ben her zaman böyleydim, her zaman taş kalpliydim, ben Melo'yum. Siz 2 kere Kuzey Amerika şampiyonu olmuş adamdan bahsediyorsunuz. Ben 2 gün Kuzey Amerika şampiyonu olmuş adamdan bahsediyorum. Trick ve ben aynı değiliz. Manşetlerde olmaya o kadar takıldın ki kendi dostunu bir kenara ittin. Ama sen ve herkesin bilmesi gerekiyor ki, bu brandde hiçbir şey Carmelo Hayes'ten kaçmaz. Trick, Melo gibi olmayı çok istedin. Aynı Melo gibi kendi gözlüklerini takmaya başladın. Melo gibi apronda kaymaya başladın, Melo gibi giyinmeye başladın. Ama günün sonunda sen sadece Trick'sin.

"Screw You Melo" chantleri yükseliyor.

"Bu hiçbir zaman bir ortaklık değildi Trick. Sen her zaman benim yancımdın. Olduğun tek şey buydu ve hep öyle kalacaksın."
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: