Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri | Melo, Trick Williams'a Neden Saldırdığını Açıklıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 173200" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]vgB8TCn1FK0[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Trick, arkamdan iş çevirdi. Ve bana ait olan bir şeyin peşinden gittin. O anda ne yapmam gerektiğini biliyordum. Milyon dolarlık, herkesin cevabını merak ettiği soru, Trick Williams'a saldırdım mı?"</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kısa bir süre süren suskunluktan sonra konuşmasına devam eder.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Aynen öyle yaptım. Bana yamuk yaparsa bir daha yapacağımdan em-"</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Trick Williams'ın müziği duyuluyor ama gelen giden kimse yok.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Wow, Wow. Sizden hiçbir şey kaçmaz mı çocuklar? Hey, Trick Williams geri gelmeyecek. O şuan hastanede Booker T'nin yanındaki yatakta yatıp aptal şarkısını mırıldanıyor. Ey, herkesin neden bu kadar şaşırdığını anlamıyorum. Ben her zaman böyleydim, her zaman taş kalpliydim, ben Melo'yum. Siz 2 kere Kuzey Amerika şampiyonu olmuş adamdan bahsediyorsunuz. Ben 2 gün Kuzey Amerika şampiyonu olmuş adamdan bahsediyorum. Trick ve ben aynı değiliz. Manşetlerde olmaya o kadar takıldın ki kendi dostunu bir kenara ittin. Ama sen ve herkesin bilmesi gerekiyor ki, bu brandde hiçbir şey Carmelo Hayes'ten kaçmaz. Trick, Melo gibi olmayı çok istedin. Aynı Melo gibi kendi gözlüklerini takmaya başladın. Melo gibi apronda kaymaya başladın, Melo gibi giyinmeye başladın. Ama günün sonunda sen sadece Trick'sin. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Screw You Melo" chantleri yükseliyor.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Bu hiçbir zaman bir ortaklık değildi Trick. Sen her zaman benim yancımdın. Olduğun tek şey buydu ve hep öyle kalacaksın."</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 173200, member: 126"] [CENTER][MEDIA=youtube]vgB8TCn1FK0[/MEDIA] [FONT=Trebuchet MS]"Trick, arkamdan iş çevirdi. Ve bana ait olan bir şeyin peşinden gittin. O anda ne yapmam gerektiğini biliyordum. Milyon dolarlık, herkesin cevabını merak ettiği soru, Trick Williams'a saldırdım mı?" Kısa bir süre süren suskunluktan sonra konuşmasına devam eder. "Aynen öyle yaptım. Bana yamuk yaparsa bir daha yapacağımdan em-" Trick Williams'ın müziği duyuluyor ama gelen giden kimse yok. "Wow, Wow. Sizden hiçbir şey kaçmaz mı çocuklar? Hey, Trick Williams geri gelmeyecek. O şuan hastanede Booker T'nin yanındaki yatakta yatıp aptal şarkısını mırıldanıyor. Ey, herkesin neden bu kadar şaşırdığını anlamıyorum. Ben her zaman böyleydim, her zaman taş kalpliydim, ben Melo'yum. Siz 2 kere Kuzey Amerika şampiyonu olmuş adamdan bahsediyorsunuz. Ben 2 gün Kuzey Amerika şampiyonu olmuş adamdan bahsediyorum. Trick ve ben aynı değiliz. Manşetlerde olmaya o kadar takıldın ki kendi dostunu bir kenara ittin. Ama sen ve herkesin bilmesi gerekiyor ki, bu brandde hiçbir şey Carmelo Hayes'ten kaçmaz. Trick, Melo gibi olmayı çok istedin. Aynı Melo gibi kendi gözlüklerini takmaya başladın. Melo gibi apronda kaymaya başladın, Melo gibi giyinmeye başladın. Ama günün sonunda sen sadece Trick'sin. "Screw You Melo" chantleri yükseliyor. "Bu hiçbir zaman bir ortaklık değildi Trick. Sen her zaman benim yancımdın. Olduğun tek şey buydu ve hep öyle kalacaksın."[/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri | Melo, Trick Williams'a Neden Saldırdığını Açıklıyor
Menü
Giriş yap
Kayıt ol