RPG Ders: Alfa Olmak - Konu: Alfalığa Giriş

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,033
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena

UH AH OMG!!!

Venis ve Bate'in sıralı girişi seyircileri ayaklandırır. Kimileri bu yeni görüntüden memnun, kimileri değil. Bate'in beline taktığı PGW Takımlar Şampiyonluğu dikkat çeker. Son şovdaki sakatlıktan dolayı kontrollü davranır. Venis erotik danslar eşliğinde ilerlerken, Bate vajina kokan bıyıklarını törpülemekle meşguldür. Ön sıralardaki derin göğüs dekolteli bir fağuşeye askerlik arkadaşıyla yıllar sonra görüşüyormuş gibi elini uzatır. En başında meyilli olan kız, "wtf" reaksiyonu verip yüz çevirir. Venis olanları görünce Bate'i ringe çağırır. Klasik tauntlardan sonra söze girer. Ön sevişme bitmiştir!!!!!!

972-20000410_bshoow_valven--b0425d23af530bba994f2031c715eac8.jpg

Val Venis: Hello ladies! (Seyirciyi süzer.) Money in the Bank hakkında mı konuşmalıyız? (Reaksiyonlar artar.) Size katılmıyorum. Çünkü şu an kanlı canlı gördüğünüz Val Venis her kimse, Money in the Bank'ten önce de aynı Venis'ti. Evet, bir şeyler "yine" değişti fakat bu değişimi açıklamak zorunda olan biri varsa o da.. Johnny Mayhem'dir!

Val Venis: Bunu kendim için değil, sizler için istiyorum. Johnny'nin tüm bunları niye yaptığını gayet iyi biliyorum. Bu açıklamayı bizi The SEX olarak aylarca izleyip seven, içselleştiren, daha da önemlisi kahramanlaştıranlar için istiyorum. Bunu hak ediyorsunuz.... Bu gece benden Mayhem hakkında bir şeyler duymak için özellikle kulak kabartanları üzeceğim. Çünkü onunla olan geçmişimize saygım var. Birçok şey başardık. Çok anı biriktirdik ve bir kere raydan çıktı diye tüm bunları kestirip atacak biri değilim ben. İç hesaplaşmalarımızı burada aleni şekilde paylaşarak başkalarına malzeme verecek de değilim. Bence bu, aramızda çözmemiz gereken bir şey. Fakat önce Mayhem'in beni anlamak isteyip istemediğine karar vermesi lazım. Evet, her şey bir yanlış anlaşılma. Johnny, beni anlamadı. Jeff'le olan maçta ve öncesinde de... Gümbür gümbür geliyordu. Öfkelendiğini görüyordum. Huysuzluğu giderek artıyordu ve nihayet olacağı buydu: Venis, her şeyi berbat ettin! Sizce her şey bu kadar basit mi? O halde arkadaşlarınıza acımak zorundayım. Çünkü arkadaşlığın ne anlama geldiğinden bihabersiniz.

Yuhalamalar gelir. Birkaç alkışlayan vardır.

Val Venis: Payback'te özel olan bir şey vardı: Hayır, Mayhem'in oynadığı kahramancılık değil. (Bate'in bileğini tutup havaya kaldırır.) İşte bu adamın ta kendisi! Ah onu size tanıtmayacağım. Zaten tanıyorsunuz. "Textbook, Bate the Great, The Iron Master, Campeon de Parejas" ve şimdi daha erkeksi, erotik, libidosu yükselmiş haliyle Tyler Bate! Ah, bu adam beni heyecanlandırıyor. Çünkü neler yapabileceğini seziyorum. Neler başarabileceğini... Bu adam tam da benim gibi bir seks makinesi. Tükenmez bir döl madeni. Bir keresinde pisuvarda yan yana işerken görmüştüm, bir penisi var... (Bate onu susturmaya çalışıyor.) Hayır, Bate bunu söylemeliyim. Bir penisi var ki iki dişi fille grup yapabilir. Böyle çıtı pıtı göründüğüne aldanmayın. Görüntü, genellikle yanıltır.

Val Venis belindeki havluyu aniden çıkardığında anlık bir panik ortamı oluşur. Üst üste iki havlu sardığı anlaşılır. Onu, bir flama gibi özenle katlayıp tutar. Bate'e döner.

Val Venis: Ait olduğun yere, alfalığa, The SEX'e hoş geldin Bate. Bunu, bir hoşgeldin hediyesi olarak al lütfen!

Venis havluyu Bate'in beline dolar. Kıçına bir şaplak atar ve sözü ona bırakır.

@Gloom

Son düzenleme:

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
tyler-bate-august-20-a.webp

"Uoooohhhhhhhhh...."
-Tyler Bate

Venis ağabey konuşmasına devam ederken Bate, iplere yaslanıp ıslak bıyıklarını büke büke ön sıradaki hatunları kesmektedir. Ön sıradaki kızların gözlerinin içine bakarken bıyıklarını gitgide daha çok sıkmakta, bir yandan da "uuoohh..." diye inim inim inlemektedir. Venis tarafından aldığı övgülerin kendisine geldiğini herkes idrak edebilsin diye bir yandan baş parmağıyla kendini işaret etmektedir. Sonunda dayanamaz, hemen kendini Venis’in yanına atar. Venis övgülerini dizmeye devam ederken Bate, ellerini başının arkasında kilitler, dudaklarını büzer ve erotik bir dans performansı sergilemeye koyulur. Ancak mevzu ikilinin pisuvar anılarına gelince, Bate’in genellikle bastırılmaya alışmış libidosu kendini yine gölgelere çekilir.
“A-ağabey tamam…” demek ister ellerini açarak ama Venis durmak nedir bilmemektedir.

Böylece mikrofon sonunda kendine geçtiğinde, havluyla götüne bir de şaplak yedikten sonra, bir heyecan basar Bate'i. Saçlarını düzelterek başlar.

Tyler Bate: Öncelikle... bu kemeri taşımam bazılarınızı rahatsız ediyor olabilir ama şunu bir aradan çıkaralım...Ben Johnny Mayhem değilim! Yanlış anlamayın. Mayhem ağabeyi izledim, sevdim, saydım. Ancak ben Mayhem ağabey değilim. Çünkü benim geldiğim yerde...

Yine karı kıza dalar. Konuşmayı unutur bir süre. Ardından kendine gelir.

Tyler Bate: Benim geldiğim yerde kardeşler ağabeylerini satmaz! Ben Mayhem değilim, çünkü o Venis ağabeyi sattı! Ben ağabeyimi satmam, yarı yolda bırakmam! Val Venis bir SEKS GURUSUDUR, bir yol göstericidir! Kardeşler ağabeylerini dinler, onların arkasından iş çevirmez! Biz, kardeşler olarak sıramızı biliriz. Geride bıraktığımız şov Mayhem ağabey yine bu kutsal kardeşliğin bir parçası olmak istemediğini gösterdi. Maçımıza karışmasından bahsediyorum. Tabi belirli aksaklıklar da yaşandı...minik çaplı bir sakatlık geçirdik ama şimdi gayet iyiyiz, toparladık şükürler olsun. Bence gösterdiğim üstün performansla sizlere, özellikle de Venis ağabeyime layık olduğumu gösterdim. Artık çok daha dinamik, çevik, yatak figürlerinde daha da varyasyon sahibi bir SEX var karşınızda!

@KALKTI!!!!

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: