- Konular
- 52
- Beğeni sayısı
- 3,033
- PG Nakit
- 1,295
- RPG Karakteri
- Val Venis
- Favori Güreşçi
- John Cena
UH AH OMG!!!
Venis ve Bate'in sıralı girişi seyircileri ayaklandırır. Kimileri bu yeni görüntüden memnun, kimileri değil. Bate'in beline taktığı PGW Takımlar Şampiyonluğu dikkat çeker. Son şovdaki sakatlıktan dolayı kontrollü davranır. Venis erotik danslar eşliğinde ilerlerken, Bate vajina kokan bıyıklarını törpülemekle meşguldür. Ön sıralardaki derin göğüs dekolteli bir fağuşeye askerlik arkadaşıyla yıllar sonra görüşüyormuş gibi elini uzatır. En başında meyilli olan kız, "wtf" reaksiyonu verip yüz çevirir. Venis olanları görünce Bate'i ringe çağırır. Klasik tauntlardan sonra söze girer. Ön sevişme bitmiştir!!!!!!
Val Venis: Hello ladies! (Seyirciyi süzer.) Money in the Bank hakkında mı konuşmalıyız? (Reaksiyonlar artar.) Size katılmıyorum. Çünkü şu an kanlı canlı gördüğünüz Val Venis her kimse, Money in the Bank'ten önce de aynı Venis'ti. Evet, bir şeyler "yine" değişti fakat bu değişimi açıklamak zorunda olan biri varsa o da.. Johnny Mayhem'dir!
Val Venis: Bunu kendim için değil, sizler için istiyorum. Johnny'nin tüm bunları niye yaptığını gayet iyi biliyorum. Bu açıklamayı bizi The SEX olarak aylarca izleyip seven, içselleştiren, daha da önemlisi kahramanlaştıranlar için istiyorum. Bunu hak ediyorsunuz.... Bu gece benden Mayhem hakkında bir şeyler duymak için özellikle kulak kabartanları üzeceğim. Çünkü onunla olan geçmişimize saygım var. Birçok şey başardık. Çok anı biriktirdik ve bir kere raydan çıktı diye tüm bunları kestirip atacak biri değilim ben. İç hesaplaşmalarımızı burada aleni şekilde paylaşarak başkalarına malzeme verecek de değilim. Bence bu, aramızda çözmemiz gereken bir şey. Fakat önce Mayhem'in beni anlamak isteyip istemediğine karar vermesi lazım. Evet, her şey bir yanlış anlaşılma. Johnny, beni anlamadı. Jeff'le olan maçta ve öncesinde de... Gümbür gümbür geliyordu. Öfkelendiğini görüyordum. Huysuzluğu giderek artıyordu ve nihayet olacağı buydu: Venis, her şeyi berbat ettin! Sizce her şey bu kadar basit mi? O halde arkadaşlarınıza acımak zorundayım. Çünkü arkadaşlığın ne anlama geldiğinden bihabersiniz.
Yuhalamalar gelir. Birkaç alkışlayan vardır.
Val Venis: Payback'te özel olan bir şey vardı: Hayır, Mayhem'in oynadığı kahramancılık değil. (Bate'in bileğini tutup havaya kaldırır.) İşte bu adamın ta kendisi! Ah onu size tanıtmayacağım. Zaten tanıyorsunuz. "Textbook, Bate the Great, The Iron Master, Campeon de Parejas" ve şimdi daha erkeksi, erotik, libidosu yükselmiş haliyle Tyler Bate! Ah, bu adam beni heyecanlandırıyor. Çünkü neler yapabileceğini seziyorum. Neler başarabileceğini... Bu adam tam da benim gibi bir seks makinesi. Tükenmez bir döl madeni. Bir keresinde pisuvarda yan yana işerken görmüştüm, bir penisi var... (Bate onu susturmaya çalışıyor.) Hayır, Bate bunu söylemeliyim. Bir penisi var ki iki dişi fille grup yapabilir. Böyle çıtı pıtı göründüğüne aldanmayın. Görüntü, genellikle yanıltır.
Val Venis belindeki havluyu aniden çıkardığında anlık bir panik ortamı oluşur. Üst üste iki havlu sardığı anlaşılır. Onu, bir flama gibi özenle katlayıp tutar. Bate'e döner.
Val Venis: Ait olduğun yere, alfalığa, The SEX'e hoş geldin Bate. Bunu, bir hoşgeldin hediyesi olarak al lütfen!
Venis havluyu Bate'in beline dolar. Kıçına bir şaplak atar ve sözü ona bırakır.
@Gloom
Son düzenleme: