Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani aslında düşününce Utami'nin bir süre uzaklaşması iyi oldu. Ablamı 2 senedir kötü bookluyorlardı. Ama 5star için Maika kazansın hayallerimiz de var. Rossy yine yaktın bizi.
@Centria yazdığı yazıyı foruma atsa da insanlar da faydalansa keşke. O da müsait değil işte, ondan baskı yapmayayım. Her türlü soruyu cevaplandırırım ben üstat.
@Centria yazdığı yazıyı foruma atsa da insanlar da faydalansa keşke. O da müsait değil işte, ondan baskı yapmayayım. Her türlü soruyu cevaplandırırım ben üstat.
STARDOM başlangıcında aslında eski güreş tarzına daha yakındı. Act vs. Yoshiko olayına kadar. O olaydan sonra şirketin bookeri Rossy Ogawa şirketi daha pg bir hale getirdi seneryolarla. Photobooklar falan çıkarıp horny seyirciyi yine kendilerinde tutup para kazanıyorlar ama bu ring içine geçmiyor.