RPG heybikü


Danke

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
762
Beğeni sayısı
342
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
7wl2uja.png

Yer: Korakuen Hall, Tokyo
Tarih: 05.02.2024
Saat: 09.00

Kamera ekibini ve Kenny Omega'yı Korakuen Hall'a giriş yaparken görüyoruz. Kenny Omega'nın duygusallaştığı yüzünden okunuyor. Etrafı biraz süzdükten sonra ringin etrafında dolaşıyor. Bir tam tur attıktan sonra ring apronuna oturuyor ve konuşmaya başlıyor.

Korakuen Hall... Bu yer, benim için sadece anılar barındırmıyor. Burası güreşin Mekke'si. Her tuğla, her çıtırdayan tahta, savaşların, hayallerin gerçekleştiği ve meleklerin doğduğu hikayeleri fısıldıyor. Burası benim doğduğum yer, büyüdüğüm yer. Uzun zaman sonra yine buradayım. Hayatımın çoğunu bu kutsal yerde geçirdim. Burada şeytanlarla yüzleştim, korkularımla boğuştum ve daha önce hiç olmadığı kadar güçlü oldum. Bu kutsal salonda çıktığım her maçta akıttığım ter, akıttığım kan, döktüğüm gözyaşı, vücudumda oluşan her morluk, karşınızda gördüğünüz Kenny Omega'yı oluşturan şeyler. Burası olmasaydı Kenny Omega da olmazdı.

Kenny Omega ağlamaklı olacakken yüzü bir anda ciddileşiyor.

Burada şeytanlarla yüzleştiğimi söylemiştim. Tokyo'daki şeytanları bitirmiş olabilirim ama denizin öbür ucunda beni bekleyen başka bir şeytan var. O şeytanla ikinci kez karşılaşmam gerekiyor. O beni ilk karşılaşmamızda yenmeyi başardı. Bu yüzden daha da çok çalışmalıyım. Japonya'da bulunmamızın asıl sebebi de bu. Korakuen şeytanlara karşı hazırlık yapmak için en iyi yer. Çünkü burası şeytanlara karşı savaşacak olan meleklerin doğduğu yer. Cuma günü o ringe bu kutsal yerde doğmuş her meleğin ruhunu taşıyarak çıkacağım. Yanımda taşıdığım bütün meleklerle birlikte o şeytanı yeneceğim... Bence bu kadar konuşma yeter, antrenman yapmam lazım. Antrenmandan sonra görüşürüz. KOTA!

Kenny Omega antrenmanına başlamak için aprondan ring kenarına inip hazırlıklarına başlıyor. O sırada ringe tanıdık bir isim geliyor. Birlikte antrenmana başlıyorlar.

at4emf5.png

Saat: 10.00

Tamam, Kenny. Bana ne yapabildiğini göster.
...
Ayak hareketin biraz düzeltmeye ihtiyaç var. Önce sol ayağını geriye doğru çekmeyi dene, sonra bedenini yumuşak bir şekilde döndür.
...
Şimdi, hareketi tamamlarken dengeni korumaya odaklan. Karın kaslarını devreye sok ve kalçalarınla hareketi tamamla.
...
Çok daha iyi.
...
Rakibinin stratejisini çözmek için daha fazla odaklanman gerekiyor. Rakibinin zayıf noktalarını belirle.
...
Tüm kuvveti bacağına ver, beline değil.
...
Daha sert vur!
...
...
...


a9c4uuh.png

Saat: 13.00

Birkaç saatlik antrenman sonrası Kenny Omega'yı yeniden ring apronuna oturmuş bir şekilde görüyoruz. Yanında Kota da var. Kenny Omega kameralar ayarlandıktan sonra konuşmaya tekrardan başlıyor.

Yoruldum. En son ne demiştik? Evet, Şeytan. Bu şeytan beni bir kere yenmeyi başardı. İkinci kere başaramayacak. Çünkü eskisinden daha hazırlıklıyım. Onu artık tanıyorum. Nasıl biri olduğunu da biliyorum. Taşıdığı unvanı elinde tutmak için her şeyi yapabilecek birisi. Ben de ondan pek farklı sayılmam. Ben de şampiyon olmak için her şeyi yapmaya hazırım. Şu anda bulunduğumuz ringde her şeyi yaptım. Şimdi de diğer tarafta yapma zamanı. Onu ilk önce cuma günü yeneceğim. Daha sonra da çıkacağım şampiyonluk maçında yeneceğim. Benden şüphe edenlere, kararlılığımı sorgulayanlara şunu söylüyorum: Eşi benzeri olmayan bir gösteriye tanık olmaya hazır olun. Kenny Omega'nın macerası burada bitmiş olabilir ancak PGW'de devam ediyor. Devam edecek de. Cuma günü görüşürüz. BANG!

BANG! sesi yankılanır yankılanmaz kameralar kapanıyor.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: