NOW RPG: I'm Better Than You


Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,901
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
420
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles


3a5cb7fe.gif


Olamaz! O burada! MJF NOW'da! Profesyonel güreşin yaşayan en nefret edilen adamı MJF girişte görünüyor. Seyirciler onu görür görmez booluyorlar. MJF ise ağzında sakız gevşek tavırlarla kollarını açmış seyircilerin tepkisine karşılık veriyor ve seyirci daha çok kuduruyor. MJF ringe giriyor.

stream


MJF tam söze girecekken seyirciler deli gibi onu booluyor. MJF ise söze girmek yerine bir süre daha seyircilerin boolamasını dinliyor ve inanılmaz keyifleniyor. Seyircilerin sesi azalınca söze giriyor.

Eğer beni sabaha kadar boolayacaksanız sizi sabaha kadar dinlerim hahaha (boo)! Bundan daha keyifli başka bir şey var mı? Karşında bir avuç otuzbirci ergenin sana bakıp ağlaması, zırlaması, kudurması.... Sizin o meymenetsiz suratlarınıza baktıkça Tanrı'ya şükür ediyorum. Tanrı'ya bana kaliteli bir yaşam verdiği için şükrediyorum. Yoksa sizin gibi ahmak olabilirdim. Tanrı beni korumuş gerçekten. Eee nerede kalmıştık. Yeni kümesiniz burada mı? Ayakta becerilmeye doymadınız değil mi? Yüzlerce dolar ödeyip arenaları dolduruyorsunuz, ürünler alıyorsunuz ama bu şirketin size çok güzel bir sürprizi olacak. Oturup bekleyin sadece. Size spoiler vermeyeceğim çünkü çıkan haberleri bilmeyecek kadar anlama becerisinden yoksunsanız benim yapabilecek bir şeyim yok. Bir araştırmaya göre gorillerin ortalama IQ'sü 90 olarak belirlenmiş. Eminim aranızda bir gorilden bile aptal çok insan vardır. Heeyyy Paul paramı al ve bana andropoz krizindeki iki ihtiyarın maçını sun! Ne kadar da komik öyle değil mi? (booo) Hmmmm ahhh enfes. Herkes çay veya kahve sever ben ise hater göz yaşlarını tercih ediyorum. İnanılmaz bir lezzet gerçekten. Gurme seçimi. Burada bu kodumunun arenasını yıksanız da desibel rekorları kırsanız da asıl sürprizi Takeover'da yaşayacaksınız. Bana kalırsa nefesinizi boşa yormayın. Çünkü TakeOver'da yaşayacağınız rezillik benim kudurtuculuk seviyemin fersah fersah üstünde. Ve o gece yaşananları yaşayacağınız rezilliği şeref tribünde izleyeceğim. Rezillik başladığında yaşayacağınız hayal kırıklığı karşısında inanılmaz keyifleneceğim. Açıkçası içim biraz buruk olacak. Çünkü o iki adamı kıskanacağım biliyor musunuz? Nasıl olur da benden daha çok insanların sinir ayarları ile oynarlar işte bu benim kıskanacağım konu olacak. Fakat bilirsiniz ben buraya EN İYİSİ olmaya gelmedim. Çünkü öyleyim a*** koyayım. Sıradaki kim? S***de değil. Ben buraya arkadaş edinmeye gelmedim. Ben buraya Paul'un parasını yemeye geldim hahaha. Sizlerin sırf beni yuhalamak için ödedikleri bilet paralarını kadınlarla ezmek için geldim. Sizin paralarınız ile kumar oynamak için geldim. Sizin paralarınız ile en iyi elbiseleri giymek için geldim. Sizin paralarınız ile en lüks araçlara binmek için geldim. Kısacası sizin sahip olmak istediğiniz hayatı sizin paralarınız ile kazanmak için geldim! GO CRY ME A RIVER o*** çocukları sizi.

MJF feci bir şekilde boolanıyor. MJS ise kahkaha atıyor. Seyirciler "MJF SUCKS" chantleri atıyor.

l-intro-1665690365.jpg


Öyle mi olmuş? Bu doru mu? Bak sen! Demek öyle ha? Peki öyle olsun siz haklı olun. Tamam siz haklısınız ama size bir şey söyleyeceğim; HEPİNİZ BENİM HAYRANIMSINIZ EZİK O**** ÇOCUKLARI! (Kuvvetli bir kahkaha patlatır ve seyircilerden olumsuz reaksiyon alır) Sizin ilacınız bende bende. Sizin bu azgınlığınızın sebebi bu. İstiyorsunuz ki MJF size lafı soksun. İstiyorsunuz ki MJF sizi rezil etsin. İstiyorsunuz ki MJF karınızı becersin. Bilinçaltınızın kirli dehlizlerinde yatan gerçek ve ıslak rüyalarınız da bu değil mi? O yüzden beni yuhalıyorsunuz. O yüzden beni cancellamaya çalışıyorsunuz. Hadi imza toplayın ve MJF'i NOW'dan göndermeye çalışın. Hatta kendimi kovdurtmak için size bir yardımım olsun.

'Mr. O'Neil, Hunter'dan daha iyi!'

Seyirciler şok olmuş durumda.

Ne oldu hadi kim beni kovacak! Hadi Paul beni kovmayı denesene?

MJF orta parmağını gösteriyor.

MJF-middle-fingers.jpg


Beni kovamazsın. Beni kovmaya cüret bile edemezsin. Bana bol sıfırlı bir çek verdin ve benim gibi bir belayı başına aldın. Sen de biliyorsun ki "Ben Senden Daha İyiyim". Sen de biliyorsun ki benim bulunduğum şov senin indy kampı şovunu çarşamba akşamları reytinglerde ezdi. O yüzden beni karşı tarafa kaptırmamak için bol sıfırlı bir çek ve geniş imkanlar verdin. Yapacak bir şeyin yok. Fakat için ferah olsun. Az önceki sözlerim tamamen NOW'daki etki alanımı göstermek adına söylediğim bir yalandı. Yoo halen daha "Senden Daha İyiyim". Sadece seni Arap çöllerinde daha yüz yolda yürüyemeyen bir adamla kıyaslamayacağım. Mr. O'Neil denilen lavuk senden daha berbat bir adam ama biliyor musun bugün ona göz kırpsam g*tünü bile verir bana. Fakat imzalar atıldı New York, Brooklyn benim, olmadığım masa yok. Bu işi ne arkadaş edinmek için ne de birilerine rehberlik etmek için yapıyorum. Güreş ruhu, old school, indy falan çok umurumda olan şeyler de değil. Benim umurumda olan şey para kazanmak. En yüksek teklifi veren beni alır nokta. Çünkü ben hikayesi bitmemiş ağlak sarı bir pipi değilim. Ben sigma erkeğiyim ve bulunduğum ortam bana göre şekillenir ben kodumunun ortamını şekillendirmeye çalışmam. İşim gücüm var çoluk çocuk eğlendiremem anladınız mı? Ben ringe adımımı atarım ve doğuştan dünya şampiyonu olurum. Hepiniz biliyorsunuz ki;

I'M BETTER THAN YOU!

mjf-diamond-ring.jpg


MJF mikrofonu indiriyor ve yüzüğünü öpüp seyircileri iyice çığırından çıkartıyor. MJF en sonunda yine gevşek ve rahatsız edici tavırları ile sahne arkasının yolunu tutuyor.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: