Samsunspor Başkanı: "3 Futbolcumuzun Kalbi İle Beyni Çelişti"


Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
3,173
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Konum
Nişantaşı
Favori Güreşçi
The Undertaker
Şike yaptılar dememiş açıklamasında "kötü niyetleri yok ama istem dışı yürekleri el vermedi" gibisinden bir şey söylemiş. Palavra. Taylan geçen sene 1 gol 1 asist yaptı bize karşı. Asisti ise şampiyonluk maçımızda yapmıştı.

Klasik ilgi çekmeye çalışan An*dolu külüp başkanı.

Ha eğer şike varsa kadro dışı bırakırsın. Yoksa boş laf yapma.
 

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
557
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Emre Kılınç'ın 0'dan vurduğu serbest vuruşun gol olması Livakovic'in salaklığı değilde GS eskilerinin suçuymuş gibi gösterilmeye çalışılıyor. :D 2-0'dan sonra Samsun Emre Kılınç ve Taylan ile çok iyi ataklar yaptı ama Muslera çok net 2-3 kurtarışıyla farkın kapanmasını önledi.
 

Root

Elevated
Katılım
3 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
74
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Maç öncesi ve sonrası milyon tane polemik yapıldı. Samsun taraftarı Taylan'ı oyundan çıkarken haksızca ıslıkladı. Sanki Samsunspor çok iyi takım da GS'ya özel kötü oynadı. Ulan 15. sıradayız zaten. Küme düşme hattıyla aynı puana sahibiz. Fenerbahçe birçok pozisyon buldu atamadı. Emre Kılınç'ın ekstra bir serbest vuruş golüyle puan aldık. Atsaydın kardeşim o zaman niye ağlıyorsun?

Başkan oyuncular maçı satmıştır demiyor çelişki olmuş olabilir kendi vicdanlarıyla alakalı bir şey diyor. Sonuçta bu adamların bilerek kötü oynayıp oynayamadığını ispat edemezsin. Bu mantıkla hiçbir eski GS ve FB oyuncusu maça çıkmasın.

Bence başkan burada oyuncuları medyanın önüne atarak hata yaptı. Ben oyuncularıma kefilim çıkıp aslanlar gibi oynadılar, her maçtan puan alacağız diye bir şey yok deyip geçecekti.

Dünya GS ve FB'nin etrafında dönmüyor. Samsunspor yıllar sonra Süper Lig'e çıktı, kapalı gişe maça çıkıyor ve maçı mı satacak? Polemik yapacaksınız diye 3-4 tane oyuncuyu taraftarların ve medyanın önüne atmaya hakkınız yok.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: