RPG Sex War'da Hangi Saflardasınız

?

• Val Venis

Oy: 8 72.7%
  • Johnny Mayhem

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370
Haklı taraf Mayhem ama taraf tutmuyorum.

Ama heel Venis performansını felaket merak ediyorum. Bence çok doğru tercih yaptı ekip klasik tahmin edileni yapmayarak. Garzalar olayında mesela tahmin edilen yapılması gerekti ama orada bu tarz bir olay yoktu yalnız bırakılma, başarısızlık ve bunların dışarı vurması vardı. Burada ise açık bir ihanet var ve aslında beklenen Mayhem turnüyken genel olarak her şeye sahip olan/olmuş yani daha başarılı olan tarafın turn yapması çok daha iyi oldu bence.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370
Haklı taraf Mayhem ama taraf tutmuyorum.

Ama heel Venis performansını felaket merak ediyorum. Bence çok doğru tercih yaptı ekip klasik tahmin edileni yapmayarak. Garzalar olayında mesela tahmin edilen yapılması gerekti ama orada bu tarz bir olay yoktu yalnız bırakılma, başarısızlık ve bunların dışarı vurması vardı. Burada ise açık bir ihanet var ve aslında beklenen Mayhem turnüyken genel olarak her şeye sahip olan/olmuş yani daha başarılı olan tarafın turn yapması çok daha iyi oldu bence.
Yani mağdur tarafın diğer senaryo aksine patlama yapan ve takımı dağıtan olmaması çok iyi tercih. Humberto da Mayhem da mağdur edilen taraf ama Humberto patlayarak kendisinin de çok iyi bir insan olmadığını kanıtlıyor ama Mayhem son ana kadar ihanet aklından geçmiyor.

Bırakmama rağmen karakteri bu olayda bile bizden bahsedilmesi çok hoş bu arada ben de paralel görüyorum bazı noktalarda bu iki takımı. Zaten RPG başından beri geçen şu 6, 7 ayda en çok üstünde durulan 4 karakter bence + bide Jeff.

DIO

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
41
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Charlie Dempsey
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Güreşin tarafındayım. İkisi de bıraksın, güreş saflığıyla devam etsin bu nedir ya...
(Mayhem.)

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
325
RPG Karakteri
damian priest
Venis hem haklı hem de haksız olduğu en ufak nokta yok. En başından zaten "daha büyük olan kazansın" diye anlaştılar ve Venis'in yaptığı tek şey tuş bozmaktı. Gidip Mayhem'e low blow falan vurmadı. Sadece gerektiği gibi, kazanmak için uğraştı. Mayhem zaten her zaman kendine bir mağduriyet yaratıp karşıya "ben haklıyım" algısı yaratmaya çalışan bir tip genelde hayatta da hep karşımıza çıkar. Survivor Series'de kaybetti o kadar süre mental boom yaşadı. Otis ve Reks'e sırf onları Val'dan kıskandığı için saldırdı ve yine bir "sorunlarım var" moduna girdi. Val hep Johnny'e ağabeylik ederken Johnny'nin yaptığı hep Val'ı geri çekmekti. Belli ki Val ondan çok daha başarılı ama bunu bir türlü kabullenemiyor çünkü Mayhem #6'da bir SUPERSTARS ordusuyla Val'a Intercontinental Title'ı kazandırdı. Ondan beri kendi içinde Val'ın ona bir borcu olduğuna inanıyor ve hep onun sırtında bir kambur oluyor. Oysa ki Val o IC'nin bedelini yaptığı dostlukla yeterince ödedi. Johnny ise her şeye "somut başarı" odaklı baktığı için istiyor ki Val ona ana kemeri hediye etsin. Bu yüzden bunu yediremeyip yine hep yaptığı gibi mağduru oynadı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: