Beni Olduğum Gibi Sev Ya Da Beni Düşündüğün Pislik Olduğum İçin Nefret Et

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şov: IWA Mid-South 500th Show
Tarih: 01.03.2008

Jimmy Jacobs: "
Bu noktada, yaklaşık iyi yıl geçti. IWA'i sarsan olayın üzerinden iki buçuk yıl geçti. IWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu aldım ve çöpe attım. //Nota bakabilirsiniz.// İki buçuk yıl oldu, çocuklar. Ciddileşin, bırakın gitsin. İnsanın hata yapması normaldir derler, ama affetmek ilahi bir erdemdir. Evet, siz taraftarlar kesinlikle ilahi değilsiniz ve bazen sizi insan yerine bile koymuyorum. Günün erken saatlerinde Ian Rotten'ın eleştirisini yaptın ve insanlar hala bunun hakkında konuşuyor, nasıl sattığımı. Ne biliyorsan bunu unut artık! Ya işi bitir ya da defol! Ya beni olduğum gibi sev - buradaki en iyi profesyonel güreşçi, güreşin devrimi - ya da beni düşündüğün pislik olduğum için nefret et. Ama bu gece, her durumda, Jimmy Jacobs'ın gerçekten insanların 'I Quit' demelerini sağlama konusunda çok iyi olduğunu anlayacaksınız.

Not: Jimmy Jacobs, 26 Kasım 2005 tarihindeki AAW Windy City Classic şovunda IWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu çöp kutusuna atmıştır. Bunun nedeni, IWA-MS şovlarının iptal edilmesi sebebiyle kendisine ödeme yapılmamasıdır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: