AEW: All In London 2023 | PPV İncelemesi


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hazırlayanlar: Bero & Beast Incarnate

AEW-All-In-08-27-23-Wembley-new-1400x620.ashx


Şirket:
AEW
Şov: All In London 2023
Yer: Londra, Birleşik Krallık
Arena-Kapasite: Wembley Stadyumu - 81,035
Tarih: 27 Ağustos 2023

aeww.gif


AEW: All In London 2023 - Maç Kartı

Sırası
Maç
Maçın Türü / Ortada Olan Kemer
Süre
1
Aussie Open (Kyle Fletcher & Mark Davis) vs. Better Than You Bay Bay (MJF & Adam Cole)
ROH Dünya Tag Team Şampiyonluğu
6:58
2
Jack Perry (ş) vs. Hook
FTW Şampiyonluğu
8:23
3
CM Punk (ş) vs. Samoa Joe
"Gerçek" AEW Dünya Şampiyonluğu
13:58
4
Bullet Club Gold (Jay White & Juice Robinson) & Konosuke Takeshita vs. The Golden Elite (Hangman Adam Page, Kenny Omega & Kota Ibushi)
Trios Maçı
20:28
5
FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) (ş) vs. The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson)
AEW Dünya Tag Team Şampiyonluğu
21:46
6
Best Friends (Chuck Taylor & Trent Beretta), Eddie Kingston, Orange Cassidy & Penta El Zero Miedo vs. Blackpool Combat Club (Jon Moxley, Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta), Santana & Ortiz
Stadium Stampede Maçı
21:22
7
Hikaru Shida (ş) vs. Toni Storm vs. Saraya vs. Dr. Britt Baker D.M.D.
AEW Dünya Kadınlar Şampiyonluğu
8:43
8
Christian Cage & Swerve Strickland vs. Darby Allin & Sting
Coffin Tag Team Maçı
15:50
9
Chris Jericho vs. Will Ospreay
Tekli Maç
14:56
10
House of Black (Malakai Black, Brody King & Buddy Matthews) (ş) vs. Billy Gunn & The Acclaimed (Anthony Bowens & Max Caster)
AEW Dünya Trios Şampiyonluğu
10:04
11
MJF (ş) vs. Adam Cole
AEW Dünya Şampiyonluğu
27:30

AEW: All In London 2023 (Zero-Hour) - Şov İncelemesi

Zero-Hour ve şovun ilk maçıyla hemen başlıyoruz! MJF & Adam Cole ikilisi geliyor, bu gecenin ana olayında karşı karşıya gelecek olan ikili şimdi ise Tag Team Şampiyonu olmak için sınav verecekler. İki isim ringde tauntlarını yaparken Aussie Open burada! Arkadan saldırıyorlar rakiplerine! Şimdi dışarıya taşınıyor olay ve Aussie Open ikilisi burada üstünlüğü tutuyor. Ringe dönüyorlar ardından ve maça geçiyoruz.

ROH Dünya Tag Team Şampiyonluğu
Aussie Open (ş) vs. Better Than You Bay Bay


Davis hemen MJF üzerinden tuşa gidiyor ama MJF hızlıca atıyor. Davis, MJF'i kilide alıyor şimdi. Çok geçmeden rüzgarın yönünü değiştirmeye çalışıyor MJF. Tam Cole'a tag çıkaracakken Fletcher dışarıda Cole'u bertaraf ediyor. Şampiyonlar mantıklı stratejiyle maça üstün başlamış durumda. Fletcher ringde şimdi. Aussie Open ekibi asla MJF'in zıplamasına müsaade etmiyor bu bölümde. Ama MJF en sonunda bir şekilde gücünü toplayıp iki isme de karşı koymayı başarıyor. Güç bela da olsa Cole'a ulaşıp tag çıkarmayı biliyor nihayet! Cole iyi bir hot tag girizgahı yapıyor ve seyirciyi coşturuyor. Fletcher ona bir tekme savuşturmak istiyor şimdi ama Cole çekiliyor ve Backstabber! Tuşa gidiyor Cole ama Fletcher atıyor. Cole şimdi Panama Sunrise için köşede ama Fletcher çekilip koşuyor. Derken Cole'dan ani bir Superkick! MJF de kendine geliyor bu sırada Cole ona tag veriyor. Double Clothesline vakti! Ama Fletcher iplerdeyken Davis onu aşağı çekip kurtarıyor. Ringe döneceklerken Cole & MJF onları birer forearm ile yine dışarı alıyor. MJF'te şimdi top! MJF'ten Suicide Dive gelecekken Aussie Open, Cole'u dışarı alıp bu planları bozuyor ve dışarıdan MJF'i de indiriyorlar. Davis ringde MJF'i kucağına alıyor şimdi ve Aussie Arrow geliyor ikiliden! Davis, MJF'i tuşluyor 1---2-- MJF attı! Şimdi iki isim de MJF'in ayrı köşelerinde bekliyorlar ve iki isimden de Clothesline! Ama MJF çekiliyor ve hareketi Aussie Open'da patlatıyor! MJF'TEN DOUBLE KANGAROO KICK! ARENA SALLANIYOR ADETA! Şimdi Cole'u tagliyor MJF ve Fletcher'a DOUBLE CLOTHESLINE! COLE TUŞA GİDİYOR 1---2---3! 3 OLDU 3!

Kazanan ve yeni ROH Dünya Tag Team Şampiyonları: Better Than You Bay Bay (6:58)

intro-1693788257.jpg


Yani bu maçtan ne beklediysek onu aldık, öyle devasa bir maç beklemiyorduk zaten ki bu iki isim gecenin sonunda ana maçta karşı karşıya da gelecekleri için böyle eforsuz bir galibiyet şarttı. Yeterli ve belirli bir potansiyeli olan maç; yıldızı da buna göre verdim. | **1/2

Yeni şampiyonlarımız kemerlerini alıyor. MJF yukarı çıkarken hakem Cole'a AEW Dünya Şampiyonluğunu da veriyor! Cole o kemerle bakışıyor bir an, bu sırada MJF inip bunu görüyor ve Cole ona kemeri veriyor. İkili şimdi yüz yüze! MJF, Cole'a bakıp kemerini kaldırıyor! Cole ise yerden ROH TTC kemerini alıp olaya mahal vermeden kemerini kaldırıp ringi terk ediyor. MJF ise iki kemeriyle birden kutlamasını yapıyor.

aeww.gif


FTW Şampiyonluğu
Hook (ş) vs. Jack Perry


FTW Şampiyonu Jack Perry Limuzin ile girişini gerçekleştiriyor! Hook ringin dışına çıkıyor ve Jack Perry ringe gelirken saldırıyor ve ikili ringin dışında yumruklaşmaya başlıyor! Hook Jack Perry'i limuzin'e vuruyor ardından açıyor limuzin'in kapısını Jack Perry'i kapıya yapıştırıyor! İki isimde Limuzin'in üstünde Jack Perry Hook'a Suplex yapıyor! Ardından üstüne atlıyor ve limuzin'in üstünden yere düşüyorlar Jack Perry tuşa gidiyor! 1! 2! Hook atıyor! Jack Perry Limuzin'in üstüne çıkarıyor Hook'u ama Hook tuturuyor birden ve Suplex!! Limuzin'in ön camı kırılıyor jack Perry'nin belinde! Hook tuşa gidiyor! 1! Jack Perry hemen atıyor! Hook Jack'e vura vura ringe doğru getiriyor Jack Perry Hook'u tutup ringin demirine yapıştırıyor! Jack Perry ardından DDT Yapıyor! Jack Perry ringe çöp tenekesi ardından Hook'u atıyor. Hook'u köşeye sıkıştırıyor çöp tenekesini de önüne koyuyor. Jack Perry de hook'un karşısında ki Turnbuckle'a çıkıyor! JACK PERRY ATLAYACAK MI? HAYIR TURNBUCKLE'DAN AŞAĞI İNİYOR VE SEYİRCİLERE ORTA PARMAK ÇEKİYOR!!! Jack Perry Hook'u kaldırıyor bir german Suplex yapıyor! 1! 2! Olmuyor! Bir tane daha yapıyor 1! 2! Yine olmuyor! Bir tane daha German Suplex yapıyor Jack Perry bu sefer hook hemen ayağa kalkıyor ve Hook'da 3 tane German Suplex yapıyor! İkili yumruklaşmaya devam ediyor Jack Perry'den Tiger driver geliyor! 1! 2! Hook atıyor! Hook yerde Jack Perry Hook'un üstüne çöp kovasını koyup Turnbuckle'a çıkıyor. Jack Perry atlıyor ama HOOK ÇEKİLİYOR!! JACK PERRY AYAĞA KALKIYOR HEMEN HOOK'DAN CLOTHESLİNE! HOOK ÇÖP KOVASINI ALIP PERRY'NİN KAFASINA VURUYOR!! HOOK REDRUM YAPIYOR ŞİMDİ JACK PERRY PES EDECEK Mİ?? JACK PERRY PES EDİYOR!!!!!

Kazanan ve Yeni FTW Şampiyonu: Hook (8:23)

HOOK-FTW-Championship-scaled.jpeg


Hook kemeriyle olan hasretini çok uzun sürdürmeden geri almayı başarıyor ve galibiyetini kutluyor. Böylece Zero-Hour'un son maçıyla beraber bu kısmı da inceleme adına noktalamış oluyoruz.

AEW: All In London 2023 - Şov İncelemesi

Veee nihayet ana şovdayız! Atmosfer görüntüleniyor, Wembley'i izliyoruz... AEW şu işi neden beceremiyor ya, vallahi hiç olmamış atmosfer.

Gecenin ilk maçı için nefesleri tutuyoruz şimdi. İlk olarak Samoa Joe geliyor! Real World Championship ile başlıyoruz. Joe ringdeki yerini aldıktan sonra şampiyon Punk da geliyor ve maça geçiyoruz.

"Gerçek" Dünya Şampiyonluğu
CM Punk (ş) vs. Samoa Joe


Ağır bir başlangıç oluyor, Punk kaçtığı chopların ardından kendisi vurarak Joe'yu darlıyor ufak ufak ve şimdi chinlock'a alıyor Joe'yu. Joe'dan hemen Back Suplex! Ama Punk bırakmıyor kilidi ve aprona kadar sürükleniyorlar Joe burada inip chop'u koyuyor Punk'a! Dışarı taşınıyor maç şimdi. Joe rakibini bariyerlere yaslayıp geriniyor ve koşuyor ama Punk hızla ringe kaçıyor. Joe ringe dönerken hemen tekmeler vuruyor ona Punk. Ama Joe'dan da karşılık gecikmiyor. Punk'ı iplere bağlıyor ve peş peşe choplar geliyor! Punk köşeye bırakıyor kendini şimdi ve Joe onu karşı köşeye atıp koşuyor ama Punk onu tekmeyle savuşturup köşeye çıkıyor ve Diving Hurricanrana! Joe dışarıda ve Punk, Slingshot Crossbody ile ona atlıyor ama Joe yürüye yürüye çekiliyor oradan. Punk'a chopu geçiriyor ve Punk bariyerdeki sandalyeye oturuyor sarsılarak. Joe gerinip Punk'a tekmeyi koyuyor. Şimdi alıp Punk'ı ring posta ittirmek istiyor ama Punk yapıyor bunu. Aprona çıkıp Joe'ya doğru atlıyor ama Joe onu Powerbomb pozisyonunda yakalayıp anonsör masasının alt kısmına geçiriyor! Daha şovun başından masanın altı göçtü puhahahahaah. Punk'ın alnında kanama var bu arada.

Yeniden ringe dönüyor maç. Punk bu bölümde ufak ufak hamlelerle maça dönmeye çalışsa da Joe buna pek müsaade etmiyor. Ciddi bir üstünlük kuruyor Punk'a karşı Joe. Big Boot+Senton kombinini de uyguluyor ve tuşa gidiyor ama Punk, 2'de bozuyor bu tuşu. Joe şimdi Punk'ı Muscle Buster için kaldırıyor ama Punk sıyrılıyor ve Roundhouse Kick! İki isim de yerden kalkıyor bir süre sonra. Bu ayaklanmadan sonra Punk momentumunu toparlamaya başlayıp maça dahil oluyor. Punk'tan peş peşe Shoulder Tacklelar geliyor ve Spin-Out Powerbomb! Şimdi ellerini kaldırıyor havaya Punk, açık bir Cena parodisi bu! Derken Hogan'a evriliyor bu parodi ve Hogan tauntunun ardından Running Leg Drop geliyor! Tuş deniyor Punk 1--- Joe çok hızlı atıyor! Şimdi Punk, Joe'ya peş peşe darbeler uyguluyor ama Joe'dan no sell geldi! Peş peşe yumruklar vuruyor Punk'a, Punk'tan bir elbow strike ile karşılık geliyor ve hemen iplere gidip geliyor ama Joe onu Powerslam ile yakaladı! Tuş deniyor 1---2, Punk atıyor. Joe hemen Armbar'a çekiyor ama Punk çabuk kurtuluyor. Joe köşedeyken Punk'tan Shining Wizard geliyor ama Joe onu havada yakalıyor ve Powerbomb! Hemen tuş deniyor 1---2, Punk bozuyor ve Joe hemen ona Crossface bağlıyor! Punk'tan ani bir roll-up 1---2- Joe atıyor, Punk'tan kalkar kalkmaz Roundhouse Kick! Punk şimdi Joe'yu Spinning Toe Hold'a alıyor ama bu sefer de Joe roll-up deniyor 1---2, Punk atıyor. Joe köşede şimdi ve Punk koşuyor ona doğru ama STJoe ile yakalıyor onu Joe! Şimdi bir Muscle Buster denemesi daha gelecek Joe'dan ama Punk köşede direnince chopu geçiriyor Joe ona. Punk apronda, Joe köşeye çıkıp Punk'ı da alıyor şimdi. Punk, Joe'nun kafasını ısırıyor! Top rope'ta şimdi. Pepsi Plunge! Avalanche Pepsi Plunge! Tuşa gidiyor Punk, 1---2---3! 3! Bitiyor maç!

Kazanan ve hala Real World Şampiyonu: CM Punk (13:58)

press-04-cm-punk-vs-samoa-joe-all-in-2023-08-27_019.jpg


Daha iyi bir maç olabilirdi ama iki ismin de yaş faktörü var tabii... Ama Pepsi Plunge ile bitme işi güzel, aşırı fazla şekilde üzmese de beklentimi karşıladığını da söyleyemem. | ***1/2

Punk kemeriyle galibiyetini kutluyor.

aeww.gif


Sırada Trios maçı var! İlk olarak BC Gold ve Takeshita, ardından Golden Elite tayfa geliyor ve maça geçiyoruz.

Trios Maçı
Bullet Club Gold & Konosuke Takeshita vs. The Golden Elite


Page ve Robinson başlıyor maça. Page çabucak üstünlüğü alıp Omega'ya tag veriyor. Omega da çok geçmeden Ibushi'yi tagliyor. Ama Ibushi ile Robinson kapışamadan Robinson da White'a tag veriyor! Ibushi ve White ringde, yani WK 15 main eventinde sahne alan iki isim yeniden yüz yüzeler! Tatlı bir kapışma dönüyor iki isim arasında. White, Ibushi'ye forearmlar vursa da pek işlediği söylenemez Ibushi'ye. White ona bir şeyler söylerken Ibushi karnına tekmeyi koyuyor rakibinin! Bir tekme daha, White rakip köşede. Omega tag alıyor şimdi. Ibushi ile beraber White'ı dönüyorlar. Takeshita ringe dalıyor ama Ibushi ve Omega onu da hallediyor derken Takeshita, Ibushi'yi ring dışına almayı başarıyor. Omega'dan da Takeshita'ya Frankensteiner! Takeshita da dışarıda, kenardaki arbede de herkes dışarı da hatta şuan. Omega iplerden sekiyor ve dışarıdaki Takeshita ile White'a Tope con Hilo ile atlıyor! Şimdi ringe dönüyor yeniden maç. White ne ara tag aldı bilmiyorum ama White ile Omega ringde şimdi. O hengamede Omega'ya karşı üstünlük alıyorlar ve Robinson tag alıyor şimdi, o da çok geçmeden sahneyi Omega'ya veriyor. Takeshita, Omega'yı yerde yumruklarken Ibushi ringe dalıyor ve Takeshita onunla kapışıyor şimdi. Ama kenardan gelen BC Gold takviyesiyle bunu da savuşturuyorlar. Şimdi de Page geliyor ama heel ekip onu da indirmeyi başarıyor.

Ring yeniden temizlenmiş halde. Omega'dan peş peşe forearmlar gelse de Takeshita çok sert geçiriyor forearm'ı! Heel ekip üstünlüğü bir müddet daha devam ediyor böyle. Robinson ringdeyken Omega onu bir şekilde ekarte etmeyi başarıp tag vermeye giderken Gunn biraderler aşağıdan çekiyor Ibushi'yi. Ama Omega kısa süre sonra Page'e ulaşmayı başarıyor! Robinson da White'a tag çıkartıyor bu sırada. Page girdiği gibi esiyor ringde! Dışarıdaki herkese tek tek Suicide Dive hediye ediyor. Page, White'ı ringe alıp Diving Clothesline vuruyor ve tuşa gidiyor ama White atıyor 2'de. Şimdi kaldırıyor White'ı ama White sıyrılıp Page'i iplere alıyor. Ibushi de ondan tag alıyor bu sırada ve White karşısında birden onu buluyor! Ibushi spotu alan isim şimdi. Moonsault'u koyup tuşa gidiyor ama Takeshita gelip tuşu bozuyor. Omega da ringe dalıp Takeshita'yı ringin dışına alıyor. Ibushi ve Omega karşılıklı köşelere çıkıp White ile Takeshita'ya doğru atlıyor! Golden Elite ekibi tam takım ringde şimdi, White'ı dönüyorlar hep beraber. Ibushi en sonunda Half Suplex vurup tuş deniyor 1---2, White atıyor. Ibushi şimdi alıyor White'ı ama White aniden Blade Runner deney- hayır Ibushi çekilip V-Trigger vuruyor ve bir tane daha deneyecek derken White buna müsaade etmeyip Uranage ile indiriyor Ibushi'yi! İki isim de yerde şimdi.

White, Takeshita'ya tag veriyor; Ibushi de Omega'ya. Omega ile Takeshita arasında forearm savaşı izliyoruz. Omega'dan ani bir V-Trigger geliyor şimdi! Snap Dragon Suplex vuracakken Robinson ringe dalıyor ve Omega ona vuruyor hareketi! White geliyor ve bir Snap Dragon da ona! Şimdi Takeshita'yı yeniden kaldırıyor ama Takeshita ondan sıyrılıyor ve Blue Thunder Bomb! Tuşa gidiyor, 1---2-- Takeshita atıyor. Takeshita şimdi vurmak istiyor V-Trigger ama Omega ona müsaade etmiyor ve tam sırtına V-Trigger! Ardından Reverse Frankensteiner! Tuş deniyor, 1---2-- Takeshita atıyor. Omega, Takeshita'yı turnbuckle'a alıyor şimdi ve kendi de çıkıyor. Bu sırada Robinson gelip onu indiriyor. Omega onu omuzluyor ve You Can't Escape! Page ile ekip işi yapıyorlar. Page de Takeshita'nın yanına köşeye çıkıyor ve Avalanche Blockbuster! Tuş deniyor Page, 1---2-- Takeshita atıyor! Page apronda şimdi. Bu sırada Gunn kardeşler onun yanında bitiyor ve Page ikisini de indirip köşeye çıkıyor. Dışarıdaki Gunn kardeşlere Moonsault. Yeniden apronda Page ve Takeshita'ya Buckshot Lariat! Ama Takeshita çekiliyor ve White geliyor onun önüne, Page'e Half and Half Suplex yapıyor! Ibushi geliyor şimdi ve White'a Sliding Knee! Robinson da Ibushi'yi indiriyor, ardından Omega da Robinson'ı indiriyor. Ibushi kalktı şimdi ve Takeshita da ringde. Takeshita'ya Golden Trigger geliyor derken Takeshita sıyrılıyor! Omega'yı indirip Ibushi ile kapışıyor. Ibushi'den Kami-goye gelecek derken Takeshita aniden Jumping Knee'yi koyuyor ona! Bu sırada Page geliyor ve arkadan Buckshot Lariat! Omega'ya tag veriyor Page hemen. Bu sırada White geliyor ve Blade Runner! Omega sıyrılıyor ve V-Trigger! İplerden sekiyor ve bi tane daha derken Juice atlıyor hareketin üzerine! Bir tane daha White'a geliyor şimdi! Bu esnada Takeshita'dan roll-up, 1---2---3! WAIT WHAT?????? BİTTİ ULAN MAÇ!

Kazananlar: Bullet Club Gold & Konosuke Takeshita (20:28)

stream


TAKESHITA, OMEGA'YI TUŞLUYOR! ARENA ŞOK, HERKES ŞOK! BUZ KESİYOR HERKES ADETA! TAKESHITA OMEGA'YI PINLEDI LAANNNNNNNNN MANYAK OLURUZ. CALLIS HEMEN MASADAN KALKIP TAKESHITA'NIN ELİNİ KALDIRIYOR.

Bayağı keyifli maçtı bu arada, saçma sapan spot işlerine girişmeden akıcı ve keyifli bir maç izlettiler. Sondaki şok sonuç ve hamle ise maçın seviyesini başka yöne çekmiş oldu. Güzel maç güzel. | ****

aeww.gif


AEW Dünya Tag Team Şampiyonluğu
FTR (ş) vs. The Young Bucks


Maç başladı. Young Bucks, Harwood ve Wheeler'ı ringin dışına gönderdi. Nick iplerin üzerinden atladı ve FTR'yi yere serdi. Young Bucks kontrolü ele geçirdi ve aksiyon ringe dönerken tag'leri değiş tokuş etti. Wheeler karşılık verdi ve Harwood'a el vermeye çalıştı. Bucks kısa süreliğine kontrolü yeniden ele geçirdi. Wheeler hem Matt'i hem de Nick'i saf dışı bıraktı. Wheeler Matt Harwood'a Superkick attı ardından el verdi. Wheeler sonunda Harwood'u etiketledi. Harwood ve Matt bir ileri bir geri gitti. Her iki adam da tuş denemesi yaptı fakat Nick içeri girdi ve Harwood ile dövüştü. Harwood Matt'i Sharpshooter'a kilitledi. Wheeler apronda Nick'e bir Sharpshooter uyguladı. Nick hızla kaçmayı başardı ve Matt'e yardım etti. Nick, Harwood'a tepeden bir superplex yaptı. Ardından Matt ve Wheeler'ın takip hamleleri engellendi. FTR, Nick'e bir piledriver yaptı tuşa gitti 1! 2! Başarısız. Young Bucks, Harwood'a Superkick ile karşılık verdi. Harwood bir BTE Trigger'dan kaçtı. Wheeler yerde Nick'i yere serdi. Harwood ve Wheeler bir FTR tetiği ve Shatter Machine uyguladıktan sonra bir pin denemesi yaptı. Nick, Harwood'u yere gönderdi. Wheeler 450 yapmaya çalıştı fakat başarısız. Wheeler dakikalar sonra bir tuş girişiminden tekmeyle kurtuldu. Young Bucks, Harwood'a bir BTE Trigger yaptıktan sonra cover yapmaya gitti. Bucks, Harwood'a bir Shatter Machine ile vurdu. Wheeler BTE Trigger'a tekme attı. FTR daha sonra Nick'e bir Shatter Machine uyguladıktan sonra tuşa gidip kemerleri korumayı başardı.

Kazanan ve hala takım şampiyonları: FTR (21:46)

stream


Maçtan sonra FTR ikilisi, YB'ye barış eli uzatıyor ama Young Bucks bu elleri reddedip ringi terk ediyor! FTR ekibi çok da bozuntuya vermeden kemerleriyle bu büyük zaferlerini kutluyor.

aeww.gif


Stadium Stampede Maçı
Blackpool Combat Club & Santana & Ortiz vs. Best Friends, Orange Cassidy, Eddie Kingston & Penta El Zero Miedo


Miedo, Santana ve Ortiz'i ringe çıkardı. Moxley, Miedo'yu yere serdi. Moxley çantasından şişler çıkardı. MİEDO ŞİŞLERİ MOXLEY'İN KAFASINA SAPLADI. Miedo tuşa gitti fakat başarısız. Kingston ve Castagnoli Wembley Stadyumunun üst katlarında kavga ederken gösterildi. Miedo çelik bir sandalyeye çarptı. Hakem hemen yardım istedi. Miedo'ya arkaya kadar eşlik edildi. Cassidy ringin ortasında Moxley'e hafifçe tekme attı. Moxley bir çatal çıkardı ve onunla Cassidy'ye vurdu. Yuta ve Taylor otoparkta kavga ederken gösterildi. Yuta ve Taylor birkaç dakika sonra üst katlarda göründü. Kingston bar alanında bir güvenlik görevlisini indirdi. Santana ve Ortiz, Beretta'yı ringin köşesindeki bir merdivene gönderdi. Moxley, Beretta'yı dikenli telden bir tahtanın içine gönderdi. Moxley daha sonra Beretta'yı çelik basamaklara doğru sürdü. Sahnede beyaz bir minibüs belirdi. Miedo maça Penta Oscuro olarak kırmızı kıyafetlerle döndü. Miedo Santana'yı merdivenden bir masaya gönderdi. Taylor, Yuta'yı ringin içinde tuvale yapıştırdı. Castagnoli Cassidy'yi savurdu. Beretta ve Ortiz ring kenarındaki bir masanın içinden geçti. Cassidy elinin etrafına bant sardı ve KIRIK CAM DOLU BİR KÜVETE SOKTU. Moxley Cassidy'yi durdurdu. Cam tuvale döküldü. Moxley camın içine girdi. Castagnoli, Cassidy'yi yere serdi. Kingston çelik bir sandalyeyle ringe indi. Kingston, Moxley'i ringin köşesindeki tahtaya doğru gönderdi. CASSİDY CASTAGNOLİ'YE ELİ CAMLA KAPLI BİR YUMRUK İNDİREREK TAKIMINA MAÇI KAZANDIRDI!!!

Kazanan: Best Friends, Orange Cassidy, Eddie Kingston & Penta El Zero Miedo (21:22)

F4jx_mTW0AA4JqY.jpg


Maçın ardından face ekip zaferini kutluyor.

aeww.gif


AEW Kadınlar Şampiyonluğu Maçı
Hikaru Shida (ş) vs. Toni Storm vs. Saraya vs. Dr. Britt Baker D.M.D.


Maç yaklaşık 3-4 dakika birbirlerine yumruk atmasıyla ve 1'i geçmeyen tuş denemeleriyle geçiyor. Bir süre sonra herkes ringin dışında Storm yanlışlıkla izleyicilerin arasında olan Saraya'nın annesine vuruyor!! Saraya Baker'ı barikata ve Shida'yı çelik basamaklara çarptırıyor arından. Saraya ve Storm ringde şimdi Storm Turnbuckle'ın en alttaki pedini yerleştiriyor Saraya'yı. Ardından tam üstüne uçacak iken Ruby Soho geliyor koşarak, Soho kolundan tutuyor onu fakat ona da bir dirsek geçiriyor. Ardından Ruby ringi terk edip gidiyor. Dikkatini Saraya'ya döndürmek istiyor Toni ama Saraya bir anda Superkick yapıyor!!! Hikaru Shida da köşeden zıplayarak Saraya'ya Dropkick yapıyor! Baker'da Shida'yı yere seriyor! ŞİMDİ TONİ STORM BAKER'A BİR SUPERKİCK YAPIYOR BAKER'DA ONA BİR SUPERKİCK YAPIYOR STORM YERDEKİ SARAYA'NIN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR HAKEM SAYIYOR!! 1! 2! SARAYA ATIYOR! Maç bir süre daha tuş denemeleriyle geçiyor ama kimse başarılı olamıyor EN SON BRİTT BAKER THE LOCKJAW BAĞLIYOR SHİDA'YA BU SIRADA TAM BUNU BOZMAYA TONİ GELİRKEN SARAYA GELİP STORM'UN GÖZLERİNE BOYA PÜSKÜRTTÜ!!! BAKER HÂLÂ SHİDA'NIN PES ETMESİNİ ÇABALARKEN SARAYA TONİ'YE DDT'Yİ DE VURDU!!! VE TUŞA GİDİYOR!!!! 1! 2! 3!!

Kazanan ve yeni AEW Kadınlar Şampiyonu: Saraya (8:43)

Saraya-AEW-Womens-World-Championship-August-30.jpg


Saraya kendi milletinin, kendi seyircisinin; 80 bin kişinin önünde yıllar sonra ilk kemer başarını elde ediyor! Çok değerli bir galibiyet bu Saraya için. Kendisi maçın ardından gözyaşlarına hakim olamıyor ve mutluluk gözyaşları ile ailesi eşliğinde zaferini kutluyor.

aeww.gif


Coffin Match
Christian Cage & Swerve Strickland vs. Darby Allin & Sting


Strickland Sting'e Darby Allin ise Christian'e saldırdı ve maç başladı. Darby Christian'ı ringin dışına gönderdi. Sting de Strickland'a vurarak ringin dışına çıkardı. Strickland ringe geri girdi Bu sırada Sting ringin altından sopa çıkarıyor ringe girip sopayla Strickland'a vuruyor. Sting ve Allin sırayla Strickland'a vuruyor. Christian ringe giriyor Allin'ı yere seriyor. Sting Allin'ı kontrol etmeye giderken Strickland Sting'e Spear Vuruyor! Allin ayağa kalkıyor Christian'de ona Spear Vuruyor. Strickland Sting'i ringin dışına gönderiyor ve ringin dışında vuruyor. Ringe Christian Allin'in ellerini bağlıyor arkadan ve köşeden köşeye vuruyor. Allin birden iplere zıplıyor ve Christian'in kafasına tekme atıyor. Christian ringin dışına düşüyor Allin Ringden Christian'in üstüne atlıyor!! Herkes ringin dışında! Sting Darby Allin'in bağlı olan ellerini çözüyor. Allin Masanın üstünde duran tabutu yere indiriyor. STİNG TUTUYOR STRİCKLAND'I VE TABUTUN KAPAĞINA SPİNEBUSTER!! Christian geliyor Sting ve Allin'i çelik basamaklara vuruyor. Christian Darby Allin'i ringe atıyor ve sandalye alıp sandalye ile Allin'e vuruyor! Allin sonunda Christian'ı ringin dışına atmayı başarıyor Strickland Allin'ı aprona çıkarıyor ama Allin ona da karşı koyuyor ve aşağı düşürüyor. STRİCKLAND'I MASANIN ÜSTÜNE YATIRIYORLAR STİNG İSE RİNGE GİRİP APRONA GİDİYOR VE MASANIN ÜSTÜNE LEGDROP!!!! DEDE ÇILDIRDI!!! MASA KIRILIYOR STRİCKLAND YERDE! Bu sırada Allin ise Christian'i yere seriyor. STİNG VE ALLİN İKİLİSİ TABUTU RİNGE ÇAPRAZ KOYUYORLAR CHRİSTİAN'I DA TABUTUN İÇİNE KOYUP KAPATIYORLAR!! HAYIR OLMUYOR CHRİSTİAN TUTUYOR KAPAĞI!! BU SIRADA LUCHASAURUS GELİYOR STİNG VE ALLİN'İ YERE SERİYOR!! STİNG'İ TABUTA YAPIŞTIRIYOR! NİCK WAYNE DE RİNGE GELİYOR KAYKAYI İLE LUCHASAURUS'A VURMAK İSTİYOR AMA LUCHASAURUS ONU DA YERE SERİYOR. Luchasaurus Nick Wayne'yi sırtına alıp arka alana gidiyor!! Sting ve Allin ikilisi ayağa kalkmış Strickland'ı da kaldırıyorlar ve tabutun kapağına yatırıyorlar. Allin ringe giriyor ve Turnbuckle'a çıkıyor ALLİN COFFİN DROP YAPIYOR AMA STRİCKLAND ÇEKİLİYOR!!! ALLİN TABUTUN KAPAĞINA YAPIŞIYOR! Strickland Sting'i ringe atıyor. Sting ringde onu pataklarken Christian merdiven ile geliyor ve Sting'e vuruyor!! Christian Tabutu sokuyor ringe Strickland açıyor kapağı ve Sting'i kaldırıyor TABUTUN İÇİNE KOYUYOR AMA KAPAK KAPANMIYOR!!! STİNG KALKIYOR! STRİCKLAND STİNG'İ BODYSLAM İLE TABUTUN KAPAĞINA YATIRIYOR! ARDINDAN TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR VE 450 ATTEMPT YAPIYOR AMA STİNG ÇEKİLİYOR!!!! STİNG KALDIRIYOR STRİCKLAND'I VE TABUTUN ÜSTÜNE ÇIKARIP DEATH DROP!!!!! STİNG TABUTA SOKUYOR STRİCKLAND'I VE DARBY ALLİN GELİYOR TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR TABUTUN ÜSTÜNE COFFİN DROP YAPIYOR!!!!!! TABUT KAPANIYOR!!!!!! MAÇ BİTİYOR!

Kazanan: Sting & Darby Allin (15:50)

1031697ba960d3b9c7d50b4df78d0cfe_1280_720.jpg


Sonucu fazlasıyla belli olan bu maçta Darby & Sting ikilisi galibiyet serilerini devam ettiriyorlar ve galibiyeti kutluyorlar.

aeww.gif


Tekli Maç
Will Ospreay vs. Chris Jericho


Maç ikilinin yumruklaşması ile başlıyor çok geçmeden Ospreay Jericho'yu ringin dışına gönderiyor ve kendisi de Turnbuckle'ın üstünden Jericho'ya atlıyor! Ospreay Jericho'yu ringe atıyor kendisi de iplerin ardında bekliyor Jericho ayağa kalkınca springboard forearm Smash Ospreay'dan! Ospreay tuşa gidiyor! 1! 2! Jericho atıyor! İkiside ayakta yumruklaşıyorlar birbirilerine aynı anda tekme atıp aynı anda yere düşüyorlar. Ospreay Jericho'yu köşeye gönderiyor ve üstüne koşuyor ama Jericho Ospreay'ı kaldırıyor ve aprona atıyor ardından iplere zıplayıp Ospreay'a Dropkick yapıyor! Ospreay ringin dışına düşüyor. Jericho da Ospreay'ın yanına gidiyor ve tokatlaşıyorlar. Ospreay birden ringe çıkıp Turnbuckle'a çıkmaya çalışıyor ama Jericho indiriyor onu ikisi de apronda Jericho German Suplex yapıyor! Jericho ayağa kalkıyor ospreay'ı da kaldırıyor ve Suplex! Jericho Ospreay'ın kafasını iplere sıkıştırıyor. Jericho Ospreay'ı iplere göndermek istiyor ama Kafasına tekmeyi yiyor! İkili biraz daha yumruklaşıyor Jericho tutuyor Ospreay'ı Turnbuckle'a oturtturuyor. Kendisi de çıkıyor ve hurricanrana yapıyor Jericho!!! Jericho tuşa gidiyor! 1! 2! Ospreay atıyor! İkili yumruklaşıyor tekrar ve Ospreay Jericho'yu iplerin üstüne yatırıyor. Ospreay da Turnbuckle'a çıkıyor ve shooting star press yapıyor!!! Ospreay tuşa gidiyor! 1! 2! Jericho atıyor! Ospreay Jericho'yu kaldırıyor ve iplere zıplıyor ama Jericho bir yumruk atıyor Ospreay'a Ardından da Codebreaker yapıyor!!! Jericho tuşa gidiyor! 1! 2! Ospreay atıyor! İkili birbirine Roll Up denemeleri yapıyor en sonunda Jericho Walls of Jericho yapıyor!!! OSPREAY DİRENİYOR EN SONUNDA BOZUYOR. İkili ayakta Ospreay bir anda Spanish Fly yapıyor! 1! 2! Jericho atıyor! OSPREAY KÖŞEYE GİDİYOR JERİCHO AYAĞA KALKINCA ÜSTÜNE KOŞUYOR JERİCHO CODEBREAKER YAPIYOR!!! ARDINDAN JERİCHO İPLERE ZIPLIYOR VE OSCUTTER!!! 1! 2! OSPREAY YİNE ATIYOR. OSPREAY JERİCHO'DAN ÖNCE AYAĞA KALKIYOR VE JERİCHO İLE YUMRUKLAŞIYOR. JERİCHO YERE SERİP WALLS OF JERİCHO YAPIYOR!!! OSPREAY ROLL UP'A ÇEVİRİYOR AMA 1! 2! JERİCHO ATIYOR. Ospreay hemen tutuyor Jericho'yu Powerbomb!! 1! 2! Jericho attı! OSPREAY YİNE TUTTU KALDIRDI JERİCHO'YU STORMBREAKER!!! TUŞA GİDİYOR OSPREAY 1! 2! JERİCHO ATTI!! OSPREAY KALDIRDI VE BİR TANE DAHA STORMBREAKER YAPTI!!!! TUŞA GİTTİ! 1! 2! 3!!!!!

Kazanan: Will Ospreay (14:56)

press-10-chris-jericho-vs-will-ospreay-all-in-2023-08-27_012-yypi3_vcAg.jpg


Ospreay bu sahneye oldukça yüksek bir perdeden giriş yapıyor ve şahane bir galibiyet alıyor kendi seyircisi önünde.

aeww.gif


AEW Dünya Trios Şampiyonluğu Maçı
House of Black (ş) vs. Billy Gunn & The Acclaimed


House of Black maçın kontrolünü ele geçirdi. Mercedes Mone seyirciler arasında maçı izlerken gösterildi. Gunn yoldan çekildikten sonra King barikata çarptı. Gunn, King'in üzerinde çelik sandalye kullandı. Gunn, Black ve Matthews'ı ringin içine gönderdi. Gunn, Black'i tuvale çarptıktan sonra bir tuş denedi. Bowens Matthews'a birkaç kez vurdu. House of Black daha sonra kontrolü yeniden ele geçirmeyi başardı. King çelik bir zincir çıkardı ve yanlışlıkla Black'e vurdu. The Acclaimed ve Gunn avantajı ele geçirdi. Gunn tuş yapmaya çalışırken Hart hakemi ringin dışına çekti. Gunn dakikalar sonra Black'in The End'inden tekmeyle kurtuldu. The Acclaimed ve Gunn başlangıçta King'in işini bitiremedi. Daha sonra işlerini bitirerek yeni şampiyon olmayı başardılar.

Kazananlar ve yeni AEW Dünya Trios Şampiyonları: Billy Gunn & The Acclaimed(10:04)

gunn-titles.jpg


Yeni şampiyonlarımız kemerleriyle zaferi kutluyorlar. Billy Gunn da EYT kapsamından sıyrılıyor bu galibiyetle böylece...

aeww.gif


Veeee gecenin beklenen maçı, tarihi main event vakti geldi çattı! İlk olarak Adam Cole geliyor, ardından Dünya Şampiyonu MJF de geliyor ve maça geçiyoruz!

AEW Dünya Şampiyonluğu
MJF (ş) vs. Adam Cole


İki isim yüz yüze geliyor şimdi ve ardından ringden inip alttan bir şey alıyorlar. Better Than You BayBay tişörtü bu! İki isim de bu tişört ile güreşecek! Ve şimdi maça geçiyoruz. Alkış toplayan çevik bir başlangıç sekansı yapıyor ikili. Ve şimdi el sıkışıyorlar. Ardından yine ufak bir sekans yapıyorlar. MJF'ten Flair ve Rude referansı geliyor! Şimdi yine iplerden sekiyor ve Cole ona Superkick'i vuracak gibi yapıyor ama fake geliyor. ADAM COLE BAYBAY çektiriyor bütün arenaya Cole. Yeniden geçiyorlar maça derken MJF'ten sinsi bir Eye Poke! Cole köşeye bırakıyor kendini ve MJF gelip ona elini uzatıyor ama Cole'dan tokat geliyor! Maç bu hareketten sonra açılıyor ve Cole şu an üstünlüğü almış durumda. Cole, MJF'i köşeye alıp koşuyor ama MJF çekiliyor ve Cole köşede. Bu defa da MJF koşacakken Cole hakemi önüne coverlıyor ve MJF ani bir fren yapıyor. Cole bu hengameyi fırsat bilip MJF'i köşeye yapıştırıyor ve orada darlıyor bir süre. Şimdi Headlock'a alıyor. MJF kurtulmaya çalışsa da Cole aman vermeyip yere alıyor onu. Cole üstünlüğü devam ediyor, Cole tauntunu yaparken MJF kalkıp aniden yere alıyor Cole'u ve Cole dışarı düşüyor. MJF iplerden sekiyor şimdi ve Suicide Dive mı geliyor MJF'ten??? Hayır MJF yapamıyor, kafasını iki yana sallarken Cole ringe dönüyor ve Superkick! Tuşa deniyor 1---2, MJF atıyor. Cole, MJF'e bir şeyler söylüyor ve MJF'İN TİŞÖRTÜNÜ ALIP ÜZERİNDEN ATIYOR! İŞLER ŞİMDİ KARIŞIR! MJF bayağı ayar oluyor buna ve Cole ona vurmaya devam ediyor, bu sefer de ısırıyor MJF'i ve yerde MJF. Cole'dan Superk- hayır MJF sıyrılıyor ve peş peşe clotheslinelar! Ardından Body Slam! Cole köşede ve MJF ona yumruklar vuruyor. Köşeye çıkıyor ve birkaç yumruk da orada! Ardından Cole'un kafasını ısırıyor ve inip Cole'u ringin dışına alıyor. MJF iplerden sekiyor ve SUICIDE DIVE! BU DEFA YAPTI! MJF KARİYERİNDE İKİNCİ KEZ SUICIDE DIVE YAPIYOR! KENDİ BİLE İNANAMADI BUNA!

Ringe dönüyorlar şimdi yine. MJF tuş deniyor ama Cole atıyor 2'de. Cole'u köşeye almak istiyor MJF ama Cole reverseleyip MJF'e koşuyor, MJF dirseği vuruyor. Cole ipi tutarken MJF köşeye çıkıp o koluna doğru ayağıyla vuruyor! Şimdi sunset flip ile roll-up denemesi, Cole terse çeviriyor, MJF de çeviriyor, bu döngü bayağı bir sürüyor. Derken MJF alıyor Cole'u şimdi ama Cole çekiliyor ve Bicycle Kick! MJF'i iplere yolluyor Cole ve atlıyor ama MJF onu yakalıyor ve Powerbomb ile Backbreaker'ı harmanlıyor! Tuş deniyor, 1---2- Cole atıyor! Yorucu bir sekanstı ve sona erdi... İki isim de yerde şimdi. MJF kalkıp köşeye çıkıyor ve atlıyor ama Cole'dan Superkick! MJF apronda şimdi. Cole onu yakalıyor ve Headseeker! Tuşa gidiyor Cole, 1---2-- rope break geliyor MJF'ten! Cole, MJF'i ringin dışına alıyor ve kendi de çıkıyor. Çelik merdivenlere çıkıyorlar şimdi. Cole alıyor MJF'i ve ÇELİK MERDİVENLERE BRAINBUSTER! MJF RESMEN PERT OLUYOR! Hareketsiz bir şekilde yatıyor MJF, hakem Cole'u o bölgeden uzaklaştırıyor ve ringe girmesini söylüyor. Ringe giriyor Cole. Hakem ise sayıma geçiyor, 1..2..3..4..5..6..7.. MJF'ten hala tık yok! 8.. MJF hala yerde! 9.. MJF çok ani bir ivmeyle ringe sokuyor kendini birden kalkarak! Cole şimdi köşeye çıkıyor Panama Sunrise için. MJF yavaş yavaş doğruluyor ama kendini ringin dışına bırakıyor. Cole onu almak istiyor ama MJF, Cole'u bacağından tutup yere düşürüyor. MJF anonsör masasının üzerini temizliyor şimdi. Cole'u masaya alıyor ve kendi de çıkıyor. Cole'a masada Tombstone vuracak! Derken bırakıyor! Yapamıyor MJF, en yakın arkadaşına kıyamıyor! Bir daha dönüyor masaya şimdi ama Cole ona karşı hamle yapıyor ve alıyor MJF'i. MASADA TOMBSTONE PILEDRIVER! MJF'İN YAPAMADIĞINI COLE YAPTI! Hemen MJF'i ringe alıp dönüyor ve tuşa gidiyor, 1---2--- MJF atıyor son anda! İki isim de dizlerinin üzerinde şimdi ve birbirlerine sıra sıra yumruk vuruyorlar. Yavaş yavaş kalktılar şimdi ve forearm savaşına dönüyor. Cole peşi sıra vuruyor forearmları, MJF tekme atacakken Cole yakalıyor ama MJF'ten bir hamle daha, iplerden sekiyor ama Cole'dan Bicycle Kick! MJF'ten Rolling Elbow Strike! Ardından Canadian Destroyer! Ve Superkick! İki isim yine yerde şimdi. Yavaş yavaş kalkıyorlar iplerden destek alarak. Karşı karşıyalar şimdi ve birbirlerine Double Clothesline tauntu yapıyorlar. İKİ İSİM DE İPLERDEN SEKİYOR VE DOUBLE CLOTHESLINE! İKİ İSİM DE KOLLARINI BİRBİRİNİN ÜZERİNE KOYUYOR! 1---2---3! BİTTİ??? İKİ İSİM DE BİRBİRİNİ TUŞ EDİYOR!

Kazanan: Yok. (Berabere)

Hakem kemeri alıp anonsöre durumu anlatıyor. Justin Roberts anonsu yapıyor ve maçın berabere bittiğini açıklıyor! Cole sinirle Roberts'ın elinden mikrofonu alıyor!

Adam Cole: Olamaz, kesinlikle olamaz! Max, 5 dakika daha!

Arenadan YES YES YES chantleri geliyor! Max endişeli. Mikrofonu alıyor.

MJF: Hayır. (yuhalanıyor) Bize 5 dakika yetmez Adam, S**TİĞİMİN WEMBLEY'İNDEN BİR GALİBİMİZ OLANA KADAR ÇIKIŞ YOK!

MJF'in bu sözleri arenayı sallıyor resmen! Maç yeniden başlıyor!

AEW Dünya Şampiyonluğu
MJF (ş) vs. Adam Cole


MJF kemerini dışarı verirken Cole onu arkadan roll-up'a alıyor! MJF terse çeviriyor, Cole bi daha çeviriyor ama bozuyor tuşu MJF! Cole Superkick vuracakken MJF bunu önlüyor, Cole'dan forearm geliyor ve iplerden sekiyor şimdi Cole ama MJF çekiliyor ve Cole arkasındaki hakeme çarpıyor! Hakem iptal! MJF p** gülüşü atıyor ve ringden inip bir sandalye alarak dönüyor hemen. Cole'a veriyor sandalyeyi, Cole da MJF'e veriyor. İki isim de sandalyeyi birbirine atıyor. MJF vuracakmış gibi yapıyor ama Cole kendini yere bırakıyor. MJF ise sandalyeyi hafif açıp kafasına geçiriyor! Aasdkllasglkjgkldgjasgladskj bu adamın puştluklara ölüp biteriz ya. Hakem kalkıyor ve bu olanı görünce Cole ile konuşuyor, Cole itiraz ederken MJF onu roll-up'a alıyor 1---2-- Cole atıyor, MJF'ten Superkick! Cole apronda ve MJF'ten Headseeker! Tuşa gidiyor hemen, 1---2-- Cole atıyor yine! Şimdi iki isim de apronda. MJF, Cole'u kaldırıyor ama Cole onu önleyip sırtına bir darbe uyguluyor. Cole alıyor MJF'i şimdi ve apronda Straight Jacket German Suplex! MJF dışarıda, Cole kalkıyor ve ringin dışında Panama Sunrise! MJF yine pert! Cole, MJF'i var gücüyle ringe alıyor ve kendi de girip tuşa gidiyor, 1---2--- MJF ATTI! YİNE ATIYOR MJF! Cole bi daha çıkıyor köşeye. Bir daha vuracak derken MJF ÇEKİLİYOR VE COLE HAKEME YAPIYOR PANAMA SUNRISE'I! SDALFDSALJFSDLKJFDASJLKFDASJKL BU HAKEMİN ÇEKTİĞİN NE AGA BÖYLE??? MJF şimdi yüzüğünü çıkarıyor mayosunun içinden ve parmağına takıyor. Cole kalkmaya çalışırken MJF onu bekliyor ama MJF yapamıyor ve yüzüğü çıkarıp yerine koyuyor. Bu sırada RODERICK STRONG BURADA! MJF'İ KENDİNE ÇEVİRİYOR VE LOW BLOW! HEMEN ÇIKIYOR RİNGDEN! COLE KALKTIĞI GİBİ KÖŞEYE ÇIKIYOR VE PANAMA SUNRISE! ARDINDAN LAST SHOT! TUŞA GİDİYOR AMA HAKEM HALA KALKAMADI! ŞİMDİ KENDİNE GELİP ZAR ZOR SAYIYOR, 1------2------ MJF BUNU DA ATTI! HAKEMİN EKARTE OLMASININ DA AVANTAJIYLA BİR KICKOUT DAHA MJF'TEN!

74781735-12451735-image-a-27_1693184668129.jpg


Strong kemeri alıp Cole'un önüne fırlatıyor kenardan! Yap bunu diyor Cole'a! Cole üstündeki tişörtü çıkartıyor! Kemeri aldı eline! Title shot gelecek! MJF dizlerinin üzerinde yarı baygın, Cole vurmak için hazırlanıyor ama YAPAMIYOR! KEMERİ DIŞARI FIRLATIYOR! Strong ayar oluyor bayağı ve orayı terk ediyor! Cole ona terk et burayı diye bağırıyor o sırada. Ardından MJF'e yöneliyor derken MJF'ten cradle pin! 1---2---3! 3 OLDU! 3 OLDU! BİTİYOR MAÇ!

Kazanan ve hala AEW Dünya Şampiyonu: MJF (27:30)

Cole bir anlık dostluk vicdanına gelince maçı kaybediveriyor! Çok çok iyi maçtı ya, her şeyiyle hikayeyi iliklerime kadar hissettim. Çok epik bir maçtı, bu maça 5'ten aşağısı çalışmaz... | *****

MJF köşede kemerine sarılırken Cole'un diğer köşedeki perişan halini görüyor ve hemen kemerini bırakıp Cole'un yanına gidiyor ve onu teselli ediyor. Bu insanlar hala seni seviyor diyor. MJF ringden inip ROH Tag Team Şampiyonluklarını getiriyor. Cole'a kemerini veriyor, Cole sinirle kemeri dışarı fırlatıyor! MJF çok sinirleniyor ve AEW Dünya Kemerini alıp istediğin bu mu al ulan deyip Cole'un üzerine fırlatıyor ve geçir bana o kemerle diyor. Ardından kemeri alıyor eline Cole, MJF arkasını dönüyor. Strong yine geliyor! Yap bunu diyor Cole'a! Senin en iyi dostun benim diyor! Cole kemeri yine bırakıyor! MJF bunu fark edince Cole'a dönüyor, Strong yine gitti bu arada. MJF VE ADAM COLE SARILIYOR! DOSTLUK BİTMİYOR, KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR! BELKİ DE DAHA KUVVETLİ BAĞLARLA! Cole, MJF'in elini kaldırıyor şimdi ve konfetiler patlıyor bütün arenada. Strong ise stage bölümünde ağlıyor, Best Friends de yanında. Cole ile MJF ringde kutlamaya devam ediyor, Cole da kemerini almış bu arada. Bütün Wembley'in etrafını pyrolar sarıyor. Bu epik an ile şovun sonuna geliyoruz.

Adam-Cole-and-MJF-AEW-All-In.png
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Asla bitmeyen o inceleme... Başlığı görünce konuya değil @Beast Incarnate ağabeyin Pc'sinin yapıldığına sevindim 3 ay oldu. İnceleme yapmayı da özledim yaw. Yakında diyelim...
Dalarız yine beraber Bero'm, şöyle beraber inceleme yapmanın tadını alamadım yeterince.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: