RPG Money In The Bank 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
597
Beğeni sayısı
1,404
PG Nakit
0
6l2li94.png


Pyrolar patlıyor ve Money in the Bank 2024 başlıyor!

6jfk.gif
iu


Ian Riccaboni: İyi geceler PGW seyircileri, Money in the Bank şovuna hoş geldiniz. Ben Ian Riccaboni ve yanımda Nigel McGuinness var. Bu gece de PGW'nün sesleri olarak karşınızda olacağız. Birazdan gecenin ilk maçı başlayacak ve bu PGW Television Championship maçı olacak. Peki Nigel sen bu maçla ilgili ne düşünüyorsun.

Nigel McGuinness: Ian, bu maç bir kemer maçından daha fazlası. En azından Kenny Omega için öyle. Velveteen, PGW'nün ilk isimlerinden birisi olarak her zaman dikkatleri çeken bir isim. Omega ise sarsıntılı başlangıçlarından sonra büyük bir rakibin karşısında. O yüzden bu gece Omega'nın en iyi oyununu buraya getirmesi gerekiyor.

Ian Riccaboni: İşte bunu birazdan göreceğiz Nigel, işte geliyor.

ezgif-2-42c447f0ba.gif




ezgif-2-e416a45eee.gif


Devil's Sky çalmaya başlıyor ve Best Bout Machine, Kenny Omega girişte gözüken isim oluyor. Omega görkemli bir giriş ile herkesi heyecanlandırıyor. Bütün dünyada en iyisi olarak anılan Omega, bugün PGW'nün en iyilerinden birisinin karşısında. Girişine bakarsak da, bu onu zerre germemiş gibi duruyor. Rahat adımlarıyla ringe ilerleyen Omega girişini tamamladıktan sonra rakibini beklemeye başlıyor.



tumblr_ppii9iHHP91s24yedo2_400.gifv


PGW Television Champion Velveteen girişte gözüküyor. Bir tahtın üstünde olan Velveteen, ayağa kalkıp PGW seyircilerine selamını verdikten sonra, tahtına geri oturuyor ve ringe kadar bir adım bile atmıyor.

Ian Riccaboni: Velveteen'in bu maçı ciddiye aldığından bile şüpheliyim Nigel, şu girişteki rahatlığa bakar mısın?

Nigel McGuinness: Ian güreş sadece ring içinden ibaret değildir. Velveteen böyle bir girişle rakibine karşı psikolojik üstünlüğünü vurgulamaya çalışıyor. Şampiyon olan o, bu maçta dezavantajlı olan Omega.

Velveteen girişini tamamladıktan sonra kemerini hakeme teslim ediyor. Son kontroller tamamlandıktan sonra hakem zili çalıyor ve maç başlıyor.

PGW Television Championship Match
Velveteen (c) vs. Kenny Omega


İki isim yavaşça birbirine yaklaşıyor. Kenny Omega dostane bir şekilde yaklaşıyor ve elini uzatıyor. Ancak Velveteen hala Omega'dan etkilenmemiş olsa ki, Omega'nın elini ittiriyor. Omega bozuntuya vermeden bir iki adım geri çekiliyor. İki isim temkinli bir şekilde birbirlerinin açıklarını kovalıyorlar. Omega birden Velveteen'in ayağını kapmaya doğru bir hamle yapıyor ama Velveteen çekiliyor. Omega kendini zayıf düşürecek bir boşluk yapmadan hemen doğruluyor. Yeniden boşluk aramaya başlıyorlar. Velveteen rakibinin adil yaklaşacağını düşünerek tek elini yukarı kaldırıyor. Omega yapıyor ve ikisi Test of Strenght yapıyorlar. Ancak tek elle güç savaşı yapmanın yetersizliğinden ötürü diğer ellerini de kaldırıyorlar derken Velveteen hızlı bir hareket ile Headlock Takedown yapıyor. Hareketi bırakmıyor ve yerde Side Headlock ile devam ediyor. Omega kurtulmak için bacakları ile Velveteen'in kafasını yakalıyor ve Headscissors bağlıyor. Velveteen bu baskı karşısında kendi kontrolünü kaybediyor ve Headlock'u bırakıyor. Ancak Omega fırsatı pratik bir şekilde kullanıyor ve Velveteen'in kolunu kapıp Lying Armbar bağlıyor. Velveteen acı içinde...

tumblr_pmbxaq5pQE1wyspnlo3_500.gifv


Ancak Velveteen maçın daha başlarında olmanın zindeliğini gösteriyor ve Omega'yı kaldırmaya başlıyor. One Hand Powerbomb pozisyonuna getiriyor derken Omega birden hareketi bırakıyor ve Velveteen'in arkasına geçiyor. Vücudundaki tek bölgeye yapılan baskıdan ötürü tüm gücünü koluna veren Velveteen, bu boşluk sonrası sendeliyor. Omega bu oyunu çok iyi biliyordu zaten. Arkasına geçtiği Velveteen'e, Fujiwara Armbar bağlıyor bu sefer. Velveteen yere düşüyor. Omega baskıyı arttırıyor. Ancak Velveteen, diğer kolunu uzatıyor. Omega'nın suratına erişiyor ve gözlerine doğru bir hamle yapıyor. Omega acı ile kilidi bırakıp gözlerini tutuyor. Velveteen ise acı ve öfke ile ayağa kalkıp Big Boot yapıyor. Omega yere düşüyor. Velveteen acı ile kolunu tutuyor ve soluklanıyor. O sırada ise rakibi yavaşça ayağa kalkıyor. Omega, Velveteen'in kolunu tuttuğunu görünce, verdiği hasardan memnun bir şekilde gülüyor. Velveteen, Omega'nın üstüne koşuyor ama Omega eğiliyor ve Velveteen'i arkadan yakalayıp, Full Nelson pozisyonuna alıyor. Omega'dan klasikleşmiş bir Dragon Ru- Velveteen dirseğini birden Omega'nın suratına geçiriyor. Omega acı içinde bırakıyor hareketi. Çenesini tutuyor derken Velveteen'den Superkick! Omega eğiliyor. Velveteen'den bir de Headscissors Drop! Velveteen tuşa gidiyor.

Omega daha 2 olmadan atıyor. Oturur bir şekilde çenesini tutarken, Velveteen hızla kalkıp bir PK vuruyor sırtına. Omega acı içinde bağırırken, Velveteen dizini Omega'nın sırtına bağlayıp bir Chinlock bağlıyor. Omega elleri ile yetişmeye çalışıyor Velveteen'e ama aradaki diz sayesinde yetişemiyor. Velveteen'e yetişemediğini görünce, Omega'nın bir şansı kalıyor, o da iplere erişmek. Tüm kuvveti ile iplere doğru sürüklüyor kendisini. Omega'nın iplere yetiştiğini fark eden Velveteen, hareketi bırakıyor ve Omega'nın sırtına bir Knee Strike yapıyor. Omega acı içinde yerde kıvranırken, Velveteen tek dizini Omega'nın göğsüne koyup tuşa gidiyor. 1... Omega yine 1'de atıyor. Velveteen ise dizi ile bu sefer Omega'nın karnına bastırıyor. Omega acı çekerken kurtulmak için Velveteen'i ittiriyor. Velveteen hareketi bırakırken, bu sefer gülen tarafın Velveteen olduğunu görüyoruz. Omega yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Velveteen onun kolunu tutuyor ve iplere itiyor. Omega iplerden sekerken kendisi de peşinden koşup Powerli- Omega eğilip Velveteen'in karnına tutunarak arkasına geçiyor. Velveteen ne olduğunu anlayana kadar Omega'dan Reverse Frankensteiner! Velveteen'i boynunun üstüne çakıyor resmen Omega. Tuşa gidiyor. 1... 2...

kenny-omega-top-eb50d1b0-d210-4d50-9e98-3eb19488bf9c.jpg


Velveteen atmayı başarıyor. Velveteen iplere sürüklüyor kendisini. İplerden destek alıp kalkmayı deniyor. Ancak Omega için mükemmel spota yerleşmesine neden oluyor bu hareketi. Omega koşuyor ve V-Trigger! Omega başarılı bir şekilde iplerdeki Velveteen'e vurmayı başarıyor. Darbenin etkisi ile Velveteen kendisini dışarı bırakıyor. Hakem saymaya başlıyor. 1... 2... 3... Velveteen ring örtüsüne tutunup ayağa kalkıyor. Ama Omega rakibinin doğrulmasına izin vermeme niyetinde. Koşuyor ve Rise of the Terminator! Ancak Velveteen hareketi görüp son anda ringe giriyor. Omega'yı gafil avladığını düşünerek dışarıya bakıyor ancak Omega'nın ayaklarının üstüne indiğini görüyor. Omega aprona çıkıyor ama Velveteen'den hızlıca bir Dropkick. Omega dengesini kaybediyor ama düşmüyor. Velveteen'in durma niyeti yok ama. Omega'yı yakalayıp ikinci iplerden ringe Hangman pozisyonunda alıyor. Velveteen'den Hangman's Neckbreaker. Omega acı ile boynunu tutuyor. Velveteen gülerek ona yaklaşıyor ve parmaklarını silah yapıp Omega'nın başına dikiyor. Mesajı gayet açık ve net. Velveteen iplerden sekiyor ve koşarak V-TRIG- HAYIR OMEGA'DAN DREAM VALLEY DRIVER! OMEGA, VELVETEEN'İ KENDİ HAREKETİ İLE GAFİL AVLIYOR! OMEGA TUŞA GİDİYOR. 1... 2...

Velveteen atmayı başarıyor. Kendi hareketini tatsa bile, bu onu yıldırmak için yetersiz. Omega yine de hızla iplere koşuyor ve dizini kaldırıyor. Ancak Velveteen birden zıplayarak Powerline vuruyor. Omega havada takla atıyor resmen. Velveteen eli ile köşeyi gösteriyo. Yukarı çık- çıkamıyor. Omega eliyle ayağını tutuyor Velveteen'in. Velveteen bocalıyor bir anlığına. Ancak Velveteen onun eline basıyor ve Omega'dan kurtuluyor. Köşeye çıkıyor ancak o köşeye çıkana kadar Omega koşup ona yetişiyor. Omega Superplex deniyor ama Velveteen onun karnına bir yumruk atıyor ve ringe düşürüyor. Tekrar dengesini toparlarken köşede, Omega hızlıca ayağa kalkıyor yine ama Velveteen'den Diving Double Axe Handle. Omega yerde. Velveteen ise Omega'nın iki elini de tutarak onu dizlerinin üstüne kaldırıyor. Omega hareketsiz bir şekilde duruyor.

Velveteen: Büyük liglerde şansını iyi denedin ama yeterli değil. Seni sevgilinin yanına göndermeme izin KENNY IBUSHI!

VELVETEEN'DEN KAMIGOYE! VURUYOR! OMEGA HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YERDE! VELVETEEN KEMERİNİ KORUMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

KENNY OMEGA TUŞU ATMAKLA KALMIYOR, HEMEN AYAĞA KALKIYOR! Velveteen şaşkın bir şekilde ona bakıyor. Omega sanki maça yeni başlamış gibi. Velveteen dizlerinin üstünde toparlanırken V-Trigger! Başarıyor Omega. Hızlıca Velveteen'i omuzlarına alıyor. ONE WING- Velvetten tüm çabası ile omuzlarından inmeyi başarıyor Omega'nın ve Reverse STO vuruyor. Velveteen bir de Leaping Elbow Drop deniyor ancak Omega yana kayıyor. Velveteen boşa düşüyor. Omega arkadan yakalıyor bu sayede Velveteen'i. Dragon Revolution geliyor Omega'dan. Omega bridge kurarak tuşa gidiyor. 1... 2... Velveteen atıyor. Omega hızlıca ayağa kalkarak bu sefer bittiğini belirterek kollarını iki yana açıyor. Velveteen'in kolunu yakalayarak Wrist lock pozisyonuna alıyor. Omega bir kolu sanıyor ve diğeri ile Velveteen'i kendine çekiyor. ANLAMAYANLAR İÇİN OMEGA'DAN RAIN TRIGGER!!! AMA VELVETEEN LARIAT'I VURAN İSİM OLUYOR! OMEGA YERDE! VELVETEEN YUKARI ÇIKIYOR HIZLA VE

tumblr_pn970tjLQf1wyspnlo2_500.gifv


THE PURPLE RAINMAKER! VELVETEEN BİTİRDİ! TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

3!

Kazanan ve hala PGW Television Champion olan isim: Velveteen

tumblr_pn970tjLQf1wyspnlo3_500.gifv


Omega'nın bütün çabalarına rağmen, Velveteen kemerini korumayı başarıyor. Omega hayal kırıklığı ile Velveteen'e bakarken, Velveteen kemerini yukarı kaldırıp zaferini kutluyor. Velveteen zaferini kutlarken, biz de reklamlara gidiyoruz.

8t4v08f.gif

Money in the Bank'den Bir Gece Öncesi
Meksika


vil.jpg
garz4.jpg


Angel Garza'yı daha önceden aşina olduğumuz bir villanın içerisinde düşünceli bir şekilde görüyoruz. Tam havuzun başına geldiği sırada ona birisi sesleniyor!

maxresdefault.jpg


Alberto El Patron: ANGEL! FAVORİ GARZA'M.

Angel, sarılmıyor ve eliyle uzak tutuyor Alberto'yu. Alberto pis pis gülüyor.

Angel Garza: Senin yerinde olsam girişte üstümde tabanca veya bıçak var mı diye kontrol ettirirdim.

Alberto El Patron: Hadi ama! Bunu niye yapayım? Bunu yapmak için benimle derdin olduğunu düşünmem lazım. Aramızdaki husumet uzun zaman önce sonlandı. Hatta sana jest olsun diye hain olan Garza'nın boynunu kırmadım mı-

Angel'ın gözü seğiriyor.

Angel Garza: Humberto'nun adını ağzına alma.

Alberto kendini düzeltiyor.

Alberto El Patron: Her neyse... Otursana.

Angel Garza gerilse de havuzun kenarındaki koltuğa oturuyor. Alberto da karşı koltuğa geçiyor.

Alberto El Patron: Neden seni buraya çağırdığımı merak ediyorsun. Lafı uzatmaya da pek hevesim yok.

maxresdefault.jpg


Alberto El Patron: Sana o çantayı kazandıracağım Angel.

Angel Garza bu laftan sonra birkaç saniye mimiksiz bir şekilde duruyor. Sonrasında kahkaha atmaya başlıyor.

01-angel-garza-backstage-at-wwe-monday-night-raw-3-9-2020.jpg


Angel Garza: Sende hep farklı bir şeyler olduğunu hissediyordum. Sağlam kokain vurucususun anlaşılan.

Alberto El Patron: Saatlerce gülmeni izleyebilirim cabron. Hiç sorun değil. Ben sadece Money in the Bank'de gülen taraf olmak istiyorum. O çanta maçındaki puştların hepsini gördüm. Bazısını da fazlasıyla iyi tanıyorum. Yapacaklarını ve beni nereden vurabileceklerini çok iyi biliyorum. Bu gözardı edebileceğim bir problemdi. Ta ki O'Neil o maçın özel hakemini bana takık bir manyağı yapana kadar. O maçta iki ayrı tehditle karşı karşıyayım Angel ve üçüncü bir tehdidi göze alamam.

Angel Garza: Ve sen de çözüm olarak beni düşündün. Çanta yabancı birine gideceğine düşmanıma gitsin mi dedin? Bana bu çantayı kazandırmanın sana ne gibi bir faydası olabilir patroniko? Unuttun mu bilmiyorum ama belinde halen duran o altın kemeri aldığın adam benim. Boynunu kırıp güreş kariyerini sonlandırdığın adamın kuzeni de benim. Amacın ne s*kik herif, direkt senin için gelmemi mi istiyorsun?

Alberto El Patron: Benim için gelmeyeceksin Angel. Çünkü seni biliyorum, seni tanıyorum. Yaşadığımız şeyler normal bir düşmanlığın ötesindeydi. Birbirimizi öldürmekten beter ettiğimiz oldu. Fakat bunların sonucunda ben fazlasıyla geliştim. Ve sen... Tek başına olduğunu anladın. Hayatında ilk defa bunu anladın. Hali hazırda güreş tarihinin en zeki adamı olarak anılırken şu an o halinden bile akıllısın... 7 milyon dolarlık bir sözleşme! Bunu kanla ve tehditle birkaç dakikada kopardın. Eskisinden daha kurnazsın Angel ve neden benim için gelmeyeceğini kendin de biliyorsun. Çünkü artık başarıyla bir işin kalmadı. Dediğini yaptın, Garza adını bir şekilde tarihe geçerdin. Tarih ilk defa Dünya Şampiyonu olan bir Garza gördü. Sen şu an 2. altın kemerini değil, kuzenini senden çalan adamı bitirmek istiyorsun. Bunun anahtarı da o çanta.

Alberto hararetli bir şekilde konuşmaya devam ediyor.

Alberto El Patron: Ben de bunu yapmanı sağlayacağım. Çantayı alacaksın ve her bir saniyeyi O'Neil'a zehir edeceksin. O'Neil'ın en çok hoşuna gidecek şey Meksikalıların birbiriyle uğraşmaya devam edip birbirlerini bitirmesi olurdu değil mi? İşte ona bu zevki vermeyeceğini biliyorum.

Garza bir süre daha konuşmuyor. Ardından ayaklanıyor. Kafasını sallayarak, onu onaylamışcasına ilerliyor. Alberto ise arkasından sesleniyor.

patron.jpg


Alberto El Patron: Emin ol o maçta benim çocukların faydasını kendi kuzenlerinden daha çok göreceksin.

8t4v08f.gif


money-in-the-bank-1-2.jpg


Girişte birçok merdivenin bulunduğunu görüyoruz. Sıradaki maçımız Money In The Bank Merdiven Maçı! Yorumcu masasına gidiyoruz....

GEAq0Osa4AAihsc.jpg:large


Joe Gacy'i Nigel McGuinness ve Ian Riccaboni ile birlikte yorumcu masasında görüyoruz. Kendisi, onu temsil eden Charlie Dempsey için burada!


PACA PACA PACA EN MI CABALLO

angel-garza-entrance.gif


"#CANCELGARZA!"

Angel Garza girişte görünüyor ve seyirciler onu boolamaya başlıyor. Hatta bazı seyircilerin ona orta parmak gösterdiğini görüyoruz. Bu durum Garza'yı daha da çok keyiflendiriyor ve Garza ringe giriyor ve rakiplerini beklemeye başlıyor.


charlie-dempsey-entrance.gif


Charlie Dempsey girişte görünüyor ve onu gören Joe Gacy spiker masasında ayağa kalkıyor ve adamını ayakta alkışlamaya başlıyor. Dempsey ringe giriyor ve pozunu veriyor.


chris-jericho-aew.gif


Judas in, Judas in my mind
Judas in my mind


Chris Jericho girişini yapıyor. Seyirciler Giriş esnasında Judas parçasına eşlik ediyor. Jericho ringde yerini alıp müzik kesildiğinde de sıradaki kişi gelene kadar Judas söylemeye devam ediyorlar.


WRESTLING HAS MORE THAN ONE ROYAL FAMILY

901098584b76db61c743a1b205ddaaefff4b8b9d.gif


Cody Rhodes "The Kingdom" eşliğinde girişini yapıyor. Pyrolar onun için patlıyor. Cody girişini yaparken seyirciler de yer yer onun müziğine eşlik ediyor. Cody ringe giriyor ve hazır konumda.


UUUUSOOOOOOOOOO!

TNk2tm.gif


Jey Uso büyük bir coşku ile ringe geliyor. Seyirci ile muhteşem bir etkileşimi var. Jey Uso ringe girmeden önce tepede duran çantaya bakıyor. Ardından köşeye çıkıyor ve seyircileri coşturup ringdeki yerini alıyor.


ludwig-kaiser-ludwig-wwe.gif


Ludwig Kaiser girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Kaiser'e karşı büyük bir boo var. Kaiser ise kendine has ciddiyeti ile ringe doğru geliyor. Ringe giriyor ve pozunu veriyor. Bir kez daha boo yedikten sonra o da diğer katılımcıları beklemeye başlıyor.


Entrance.gif

No One Will Survive! Tommaso Ciampa girişte görünüyor ve soğukkanlı bir şekilde etrafı süzüp ağır adımlarla ringe geliyor. Ciampa ringe giriyor ve rakipleri ile yüzleştikten sonra kenara çekiliyor.



Fallen Starboy çalıyor. Ancak birden müzik hızlanmaya başlıyor!



nxt-wes-lee.gif


STARBOY! Wes Lee girişteki dumanların ve sandalyelerin arasından fırlıyor ve girişte görünüyor. Haftalardır süren düşük enerjisi bugün burada değil. Seri adımlarla ringe doğru ilerliyor. Wes Lee ringe giriyor ve rakiplerini süzdükten sonra maça hazır konuma geliyor. Artık nefesler tutuluyor ve ZİL ÇALIYOR!

E6ng5PQWEAUCe0P.jpg


Money In The Bank Ladder Match
Angel Garza vs Charlie Dempsey vs Chris Jericho vs Cody Rhodes vs Jey Uso vs Ludwig Kaiser vs Tommaso Ciampa vs Wes Lee


Zil çaldığında herkesin gözü ilk önce tepede duran çantada oluyor. Ardından herkes birbirini kesiyor. Ludwig erken davranıp Jey Uso'ya girişiyor. Jericho ile Wes Lee kavga ediyor. Cody ile Garza şimdi birbirine giriyor. Dempsey ile de Ciampa kavga ediyor. Herkes bir köşede kavga ediyor. Wes Lee ile Jericho ringin dışına çıkıyor. Wes Lee onu ring posuna çarpmak istiyor ama Jericho onu çarpıyor. Bu arada Dempsey ile Ciampa arasında ringde bir mücadele izliyoruz. Dempsey'den Tiger Suplex? Hayır Ciampa sıyrılıyor ve running knee ile cevap ediyor. Bu arada Ludwig'in ringe merdiven ile girip Ciampa'yı indiriyor ve merdivene tırmanmaya başlıyor. Jey Uso da ayrı taraftan tırmanıyor. İkili kavgaya tutuşuyor. Dempsey kendisine gelip merdiveni ittiriyor ve iki adam düşüyor. Spiker masasında Joe Gacy'i Dempsey'i desteklerken görüyoruz. Dempsey merdivene tırmanmaya başlıyor. Cody ve Jericho ringe girip Dempsey'i indiriyorlar. Jericho ve Cody yüz yüze geliyorlar. Jericho iplerden sekiyor ama Cody merdiven ile onu yere düşüyor. Tam bu esnada Wes Lee springboard cross body ile Cody'nin üzerine atlıyor. Cody yerde. Wes, Lee, Cody'nin üzerine merdiveni koyuyor ve köşeye çıkıyor. Fakat bu esnada Ciampa ringe giriyor ve POWERBOMB! Ciampa, Cody'nin üzerine Wes Lee'yi powerbomb ile indiriyor. Ciampa ardından merdiveni kurmak istiyor ama Angel Garza gelip ona saldıryor ve enzuigiri ile ringin dışına atıyor. Garza ardından ringin ortasına merdiveni kurup tırmanmaya başlıyor...

ef6a3223204ef4a5-600x338.gif


WES LEE MERDİVENE ÇIKIYOR VE FRANKESTEINER! İki adam da yere çok kötü bir şekilde düşüyor. Wes Lee kalkıyor ama Charlie Dempsey onu direkt kavrıyor ve UNDERHOOK PILDERIVER! bu çok sert bir hareketti ve Wes Lee direkt kendisini yerde buluyor. Joe Gacy bu hareket karşısında seviniyor. Chris Jericho şimdi Dempsey'nin üzerine gidiyor ve ona saldırıyor. Fakat Dempsey ani bir hareket ile Jericho'dan sıyrılıyor ve GERMAN SUPLEX! Jericho yere feci bir şekilde çakılıyor. Dempsey şimdi arkasını dönüyor BEAUTIFUL DISASTER! Cody Strikes Again! Dempsey yere yığılıyor. Cody merdiveni kurup yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor. Jey Uso geliyor ve Jey Uso ile Cody merdivenin tepesinde mücadele veriyor. Ludwig giriyor şimdi o da tepede mücadele veriyor. Üç adam birbirini yumruklarken Ciampa da geliyor şimdi 4 kişi arasında merdivende mücadele gerçekleşiyor. Önce Cody düşüyor. Ardından Ciampa düşüyor. Ardından Kaiser ile Jey Uso arasında bir mücadele izliyoruz. En sonunda Jey rakibinin kafasına çantayı geçiriyor ve Kaiser birkaç basamak geri düşüyor. Jey Uso çantayı almaya çok yakın! Fakat Kaiser ani bir sıçrama ile Jey Uso'ya sert bir yumruk atıyor. Jey Uso geriye doğru düşüyor. Kaiser çantayı almaya çok yakın...

maxresdefault.jpg


OH NO! Dempsey onu bacağından çekiyor Kaiser birkaç basamak geriliyor ve en sonunda düşüyor. Düştüğü gibi de Dempsey ona headbutt yapıyor. Kaiser kendisini ringin dışında buluyor. Jericho Dempsey'e arkadan saldırıyor. İki adam yumruklaşıyor. En sonunda ringin dışına taşıyorlar. Jericho, Dempsey'i kovalarken Angel Garza'dan baseball slide yiyor ve kendisini bariyerlerde buluyor. Angel Garza şimdi hakimiyeti eline alıyor ve ring zeminindeki minderleri kaldırmaya başlıyor. Garza ardından Jericho'yu omuzladığı gibi BODY SLAM? Hayır Jericho sıyrılıyor ve Garza'yı ring posuna çarpıyor. Garza sert bir şekilde ring posuna çarpıyor. Garza yere yıkılıyor. Jericho'nun üzerine Dempsey geliyor. İkili arasında bir mücadele izliyoruz. Ardından Ciampa iki adama merdiven ile dalıyor. Ciampa yere düşen iki adama bakıp keyifleniyor ama U-SO! Jey Uso muazzam bir top cone hilo ile Ciampa'nın üzerine atlıyor. Cody bu arada canlanıyor ve eline merdiven geçiriyor ve Ciampa'yı deviriyor. Merdiven ile birkaç darbe vurduktan sonra merdiveni ringe kuruyor ve merdivene tırmanmaya başlıyor. Bu arada Wes Lee de hemen ona eşlik ediyor. İki adam merdivenin tepesinde derken Ludwig şimdi ringe giriyor ve Wes Lee'yi merdivenden düşüyor. Ardından Cody ile uğraşıyor. Cody dengesini sağlamayacağını anlayınca MOONSAULT! OMG! Cody muazzam bir moonsault ile Ludwig'in üzerine atlıyor...

dee0dd519592a24d76ee1239c4d93c9e_1280_720.jpg


Ringin dışında ise Angel Garza'yı görüyoruz, kendisi gayet iyi görünüyor ve maça devam edebilir durumda. Garza ringin altından merdiven çıkartıyor ve ringe girmek istiyor ama Dempsey onu bacağından tutuyor. Garza bunun üzerine sırıtmaya başlıyor ve hiddetli bir şekilde Dempsey'e merdiveni geçiriyor. Garza ringe girmek istiyor ama Dempsey'e yine saldırmak istiyor ve merdiven ile ona sert darbelerle vurmaya başlıyor. Ardından onu merdivenin arasına koyuyor ve adeta tost makinesinde ezer gibi eziyor. Joe Gacy spiker masasından kalkıp Dempsey'nin yanına gidiyor ve onunla ilgileniyor... Garza merdiven alıp ringe giriyor. Fakat ringe girdiğinde Jericho, Ciampa ve Uso'nun da elinde merdiven olduğunu fark ediyor. 4 adam birbirine baktıktan sonra herkes merdiven ile birbirine girmeye başlıyor. Angel Garza ringin dışını boyluyor. Ardından Jericho yere düşüyor. En sonunda Ciampa Jey Uso'yu yere seriyor. Ardından bir merdiven darbesi daha! Ciampa ringde yalnız kalıyor.



1446dabca0992b604f76b7d09b6286d3e04148edr1-340-191_hq.gif


R-Truth? R-Truth koşarak ringe geliyor!

Nigel McGuinness: R-Truth mu? Bu bir şaka olmalı?

Ian Riccaboni: Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum Nigel!

R-Truth ringe giriyor. Ciampa ise ona tuhaf bir şekilde bakıyor ve ona saldırmak için üzerine koşuyor ama R-Truth onu ani bir hamle ile ringin dışına yolluyor! R-Truth ringde yalnız olduğunu fark ediyor ve maç kazanmışcasına mutlu oluyor.

rtruth.jpg


R-Truth: ROYAL RUMBLE'I SONUNDA KAZANDIM!

Arenada herkes kahkahaya boğuluyor. Hakem maçın Money In The Bank maçı olduğunu izah ediyor. R-Truth durumu anlamaya çalışırken Cody geliyor ve onun ense köküne sert bir merdiven darbesi indiriyor. R-Truth yerle bir olup gözlerden kayboluyor. Cody ardından merdiveni kuruyor. Jey Uso gelip onunla mücadele ediyor. Ardından Jericho ringdeki merdiven ile iplerin arasına bir merdiven daha geçiriyor. Jey Uso, Cody'nin kafasına çantayı geçirip onu ringe düşürüyor. JEY USO ÇANTAYI ALMAYA ÇOK YAKIN!

6fec8ace363b223fe6db5560a468cad114a007cc_00.gif


JERICHO'DAN JEY USO'YA POWERBOMB! JEY USO DOĞRUDAN MERDİVENE DÜŞÜYOR VE MERDİVEN KIRILDI! Jericho bu hareketi merdiven üstünde yaptığı için o da düşüyor ve yerde kalıyor. Bu ringin dışında Joe Gacy'nin Dempsey'i toparladığını görüyoruz! Dempsey ringin altından bir şeyler arıyor. İlk önce merdiven çıkartıyor ama Joe Gacy bunu beğenmiyor ve kenara bırakıyor. Ardından bir şey daha çıkartıyor ve bu bir masa ama masanın üzerinde DİKENLİ TELLER VAR! Joe Gacy başı ile onaylıyor ve Dempsey masayı aldığı gibi bariyerin kenarına koyuyor. Dempsey ardından Angel Garza'yı aldığı gibi Ciampa'yı dikenlerin içine atmak istiyor ama Ciampa headbutt ile karşılık veriyor. Dempsey birkaç adım geri gidiyor. Ardından Joe Gacy onun üzerine gidiyor ama Ciampa onu yakaladığı gibi OVER HEAD BELLY TO BELLY SUPLEX! Joe Gacy direkt dikenli tellerin olduğu masaya uçuyor ve oraya yapışıyor. Ciampa adeta alev alıyor ve merdiveni kafasına geçirdiği gibi ringin etrafını koşmaya başlıyor. Önce Dempsey ardından Kaiser onun ardından Cody ve en son Angel Garza'yı yere serip ringe giriyor. Jericho ve Jey Uso ayağa kalkıyor ama Ciampa onları merdiven ile deviriyor ve merdivene tırmanmaya başlıyor. CIAMPA ÇANTAYA UZANIYOR!

First-Money-in-the-Bank-Match.gif


FAKAT WES LEE SONUNDA MERDİVENDEN KOŞUP LARIAT'I GÖMÜYOR! İki adam da yerde! Wes Lee sonunda varlığını hissettiriyor. Wes Lee ipe merdiveni dayıyor ve ring dışındaki kalabalığın üzerine doğru merdivenden sıçrayarak ROLLING SENTON BOMB yapıyor! Ringin dışındaki herkes yerde. Wes Lee bir süre sonra kendisini toparlıyor ve ringin altında merdiven alıyor ve ringe sokuyor. Onunla eş zamanlı olarak Ludwig ringe giriyor. İki adam merdivenin tepesinde mücadele veriyorlar. Kaiser'den seri yumruklar Wes Lee karşı koyamıyor. Kaiser en sonunda onun kafasına çantayı geçiriyor. Wes Lee merdivenden düşmese de birkaç basamak geri düşüyor ve devam edemeyecek gibi duruyor. KAISER İSE KAZANMAYA ÇOK YAKIN ÇANTAYA UZANIYOR VE ÇANTASININ TOKASINI ÇÖZEMEYE BAŞLIYOR...

20050403_moneybank--b0f8f2f8a4a92dd3178ac036a1761ab2.jpg


FAKAT TAM ÇÖZECEKKEN CIAMPA ONU KAVRIYOR! Kaiser, direniyor. Bu arada Wes Lee birkaç basamak daha çıkıp çantaya uzanmaya çalışıyor. POWERBOMB! Ciampa Kaiser'e powerbomb yapıyor ve Kaiser kendisini ringin dışında buluyor. Derken merdivende dengesini kaybeden Wes Lee düşeceğini anlıyor ve SHOOTING FALLEN STARBOY PRESS! İKİ ADAM HAREKETİN SONUCUNDA RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR. Merdiven de devrilmiş durumda. Bu arada Charlie Dempsey usulca ringe giriyor ve merdiveni kurup ağır ağır tırmanmaya başlıyor. CHARLIE DEMPSEY ÇANTAYA UZANIYOR VE ÇANTANIN TOKASINI ÇÖZEMEYE BAŞLIYOR...

l-intro-1686971555.jpg


Fakat Jey Uso gelip onu indiriyor. Jey Uso, Dempsey'e saldırıyor. Fakat Dempsey kendisini toparlıyor ve iki adam yumruk yumruğa birbirine giriyor. Derken Cody de giriyor şimdi ringe. Dempsey iki adamın göğsüne birer tane chop darbesi indiriyor. Cody affalayıp kendisini toparlıyor ve ATOMIC DROP! Önce Dempsey'e ardından da Jey Uso'ya! Jey Uso şimdi affallayıp kendisini toparlıyor ve SUPERKICK! Önce Dempsey'e ardından da Cody'e ve üç adam da olduğu yere yığılıyor! Angel Garza ringe giriyor ve merdiveni kurup tırmanmaya başlıyor. Meydan onun derken Jey Uso onu bacağından tutuyor. Jey Uso ve Angel Garza arasında mücadele izliyoruz. Jey Uso en sonunda SUPERKIC! "SEED! SEED! SEED!" Jey Uso merdivene tırmanmaya başlıyor. JEY USO KAZANMAYA ÇOK YAKIN VE ÇANTAYA UZANIYOR, TOKAYI ÇIKARTIYOR...

Chris%20Jericho%20Christian%20Unforgiven%202004%20Ladder%20Match.jpg


HAYIROLMADI! Chris Jericho gelip ona engel oluyor. Jericho onu ringe indiriyor ve Uso ile yumruklaşıyor. Bu arada seyircilerin arasında hareketlilik var. Yüzü kar maskeli iki adam ellerinde sopalarla seyircilerin arasından bariyerlerden atlayıp ardından ringe giriyorlar ve Jericho ile Uso'ya saldırıyorlar.

Nigel McGuinness: Kim bu adamlar?

Cody bu adamlara saldırıyor ama adamlardan bir tanesi onu direkt sopa ile indiriyor. Derken ringe Ciampa girmek istiyor ama onu da indiriyorlar. Dempsey ayağa kalkmaya çalışırken onu da sopa darbeleriyle indiriyorlar. RESMEN RİNGDEKİ HERKESİ ÖLDÜRÜYORLAR! AYAKTA SON BİR KİŞİ KALIYOR! Maskeli adamlar ile Angel Garza yüz yüze geliyor ve Angel Garza adamların önünde diz çöküp durmalarını söylüyor. Gizemli adamlar maskelerini çıkartıyorlar...

image.png


SANTANA VE ORTIZ! ALBERTO'NUN ANGEL'A BAHSETTİĞİ ADAMLAR! Angel Garza onlara bir süre baktıktan sonra sırıtmaya başlıyor. Santana ve Ortiz de sırıtmaya başlıyor ve Angel Garza için ringin ortasına merdiveni kurup onu ayağa kaldırıyorlar. FAKAT GİRİŞTE BİR HAREKETLİLİK VAR! Titus O'Neil müziksiz bir şekilde alelacele girişte görünüyor ve güvenlikleri ringe yolluyor. Güvenlikler koşarak ringe doğru gelmeye başlıyorlar. Santana ve Ortiz ringe giren birkaç güvenlik ile mücadele ediyor. Bu esnada Angel Garza ringin köşesine çıkıp uzanıyor. Santana ve Ortiz iyi mücadele verse de güvenlikler kalabalık olunca tersten plastik kelepçe yiyip enseleniyorlar ve arenanın dışına götürülüyorlar. Titus O'Neil ise oldukça öfkeli bir şekilde ringin kenarında görünüyor ve Angel Garza ona bakıp keyifleniyor.

gifit_1705917287540.gif


Angel Garza kendisi dışında herkesin ama herkesin yerde olduğunu fark ediyor ve merdivene tırmanmaya başlıyor. Garza merdivene tırmanırken O'Neil'e orta parmağını gösteriyor. Angel Garza çok rahat bir şekilde merdivenin tepesine çıkıyor. Angel Garza çantaya uzanıyor ve ÇANTAYI ALIYOR...

HAYIR! MR. O'NEIL RİNGDE VE MERDİVENİN BAŞINDA! Tam Garza çantayı alacakken Garza'nın "yapma etme" bakışları eşliğinde O'Neil merdiveni deviriyor!Garza çantayı tam alacakken ringin dışına kalabalığın üzerine uçuyor! Mr. O'Neil kravatını düzeltip ringin dışına çıkıyor. HERKES YERDE!

Titus-O%E2%80%99Neil.jpg


AMA WES LEE! WES LEE YALPALAYA YALPALAYA RİNGE ATIYOR KENDİNİ. KENDİNİ TOPARLAMIŞ BİR ŞEKİLDE DEVRİLEN MERDİVENİ ORTAYA KOYUYOR! WES LEE TEK BAŞINA VE MERDİVENE TIRMANMAYA BAŞLIYOR. WES LEE ÇANTAYA UZANIYOR.... TOKAYI SÖKÜYOR MU?

09ba98f9-d1a5-4487-8990-31af36efd0c9.png


SÖKTÜ! WES LEE ÇANTAYI ALIYOR! WES LEE, MR MONEY IN THE BANK!

wes.jpg


Kazanan ve Mr. Money In The Bank Olan: Wes Lee

wes-lee.png


WES LEE MR. MONEY IN THE BANK OLUYOR! 8 ADAMIN BİRBİRİNİ YEDİĞİ BU MAÇTA ÇANTANIN SAHİBİ OLARAK TEPEDE POZ VERİYOR!

"YOU DESERVE IT!"
"YOU DESERVE IT!"
"YOU DESERVE IT!"

nxt_halloweenhavoc_weslee.jpg


Seyirciler Wes Lee'yi kutluyor. Maçın kırılma anlarını bir kez daha izledikten sonra ringe dönüyoruz. Wes Lee çantası ile birlikte girişte görünüyor ve duygusal anlar yaşanıyor. Mr. Money in the Bank, girişte son kez pozunu verdikten sonra arka alana gidiyor ve gözlerden kayboluyor...

8t4v08f.gif
JEY.jpg


Jey Uso'yu nefes nefese arka alanda yürürken görüyoruz. Demin her şeyini verdiği maçtan sonra odasına doğru yol alıyor. Yüzünde hafif bir hüzün de görsek odasına girer girmez karşısında gördüğü PGW Pure kemerinden sonra tüm hüznü kayboluyor. Kemerine bakarken odaya giren birisi ona sesleniyor!

?: Sanırım sende bana ait bir şey var.

Uso arkasını dönüyor ama SPEAR! USO YERDE. Adam Uso ile birlikte yere düşen Pure kemerine bakıyor uzunca. Ardından kemeri bırakıyor ve yüzünü kameraya çeviriyor...

BRON.jpg


Bron Breakker! Resmen Jey Uso'yu gafil avlıyor. Kameralara oldukça iddialı bir bakış attıktan sonra oradan ayrılıyor.

8t4v08f.gif


l-intro-1672498788.jpg

BRING IT DOWN! PGW'nun gördüğü en uzun kemer saltanatının sahibi, PGW tarihinin ilk ve tek Undisputed PGW World Champion'ı Will Ospreay girişte beliriyor. seyircilerden kendisine yoğun destek var. Ospreay, kemeri olsa da olmasa da halen buranın sahibi olup olmadığını kanıtlamak üzere bugün burada. Kendisi ringde yerini aldıktan sonra haftalardır onun şaşalı günlerinin geride kaldığını iddia eden rakibi girişte beliriyor.


malakai-black-entrance.gif


Malakai Black girişte! Girişte göründüğü andan itibaren sadece Ospreay'e kitlenmiş bir halde. Haftalardır beklediği o an geldi. Ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor ve Ospreay'in karşısına dikiliyor. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra maç başlıyor.

Singles Match
Will Ospreay vs. Malakai Black


vbcvb_2.png


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tye Up'a gidiyor. Malakai hızla headlocka alıyor. Yumruğuyla Ospreay'in kafasını eziyor. Ospreay bir süre sonra kolunun kilidini çözerek kolundan çeviriyor. Ardından headlocka alıp yatırıyor. Malakai bacaklarıyla Ospreay'in boynunu kıstıyor fakat Ospreay hızla bundan kalkıyor. İkili ayaklanıyorlar. Ospreay tekrar headlock takedownla yatırıyor. Malakai tekrar bacağıyla kitliyor. Ospreay tekrar kalkıyor fakat Malakai kitlemeye devam ediyor. Ospreay ayaklanıyor ve amutta kalkıyor sonrasında kilidi çözüp kurtuluyor. Malakai bağdaş kurup oturuyor. Ospreay'de tek dizinin üstünde ikili birbirlerini süzüyorlar. Sonrasında ringin etrafında bir tur dönüyorlar. Malakai, Ospreay'in üstüne koşuyor ve bir Big Boot vurmaya çalışıyor. Ospreay bundan kaçıyor. Bir arm dragle yatırıyor. Ardından Malakai tekrar kalkıyor. Ospreay bir arm drag daha! Sonrasında kolundan kavrıyor ve köşede doğru fırlatıyor fakat Malakai tersine çeviriyor. Ospreay köşeye çakılıyor. Malakai üstüne koşuyor. Ospreay bundan kaçıyor. Malakai kafasını köşeye tosluyor. Ospreay Springboard Forearm'la üstüne uçuyor fakat Malakai sağlam bir tekme vuruyor. Ospreay karnını tutarak acıyla yerde kıvranıyor. Malakai, Ospreay'i kaldırıyor ve boğazından kavrıyor. Ospreay sağlam bir tokat vuruyor! Malakai sinirlenip bir yumruk sallıyor fakat Ospreay eğiliyor aprona doğru koşuyor ve bir OSCUTTER!

maxresdefault.jpg


Fakat Malakai bundan kurtuluyor ve German Suplex'e çeviriyor. Tuş 1.. 2.. Kickout! Malakai hızla kalkıyor. Ospreay'i kaldırıyor ve bir diz vuruyor! Ospreay ipe dayanıyor. Ardından üstüne koşuyor Malakai bir yumruk atacakken eğiliyor ve Handspring Enzuigiri! Malakai dizlerinin üstüne çöküyor. Robinson Special! Malakai kendini ring dışında buluyor. Apronu tutarak kalkmaya çalışırken Ospreay aprona çıkıyor ve kafasına bir tekme atıyor! Malakai kendini bariyerlerde buluyor. Ospreay ringe giriyor. İplere dayandı ve Crossbody'le Malakai'ın üstüne uçuyor. Fakat Malakai bundan kaçıyor! Ospreay yere çakılıyor! Acıyla karnını tutuyor! Malakai kaldırıyor ve kafasından tutup hızla çelik merdivenlere fırlatıyor! Ospreay çelik merdivenlere çok sert giriyor! Malakai ardından Front Powerslam şeklinde kaldırıyor ve çelik merdivene Ospreay'in kafasını çakıyor. Ardından tutuyor ve Catapult'la Ospreay'in kafasını ringposta çakıyor! Ospreay'in kafası kanlar içinde kalıyor! Malakai kaldırıp Ospreay'i ringe sokuyor. Malakai Ospreay'in kafasını köşeye getiriyor. Kafasını orta turnbuckle'a çarpıyor! Defalarca kez vuruyor. Sonrasında kafasındaki kanı alıyor ve yalıyor. Ospreay'i kaldırıyor fakat o da ne! Ospreay bir anda School Boy Roll Up! 1.. 2.......

vcvcb.png


Kickout! Aynı anda kalktılar derken Malakai bir anda Roundhouse Kickle Ospreay'i yatırıyor! Sonrasında Dragon Sleeper bağlıyor! Ospreay acı içinde kıvranıyor! Ospreay pes mi edecek!? Ospreay güçlükle kalkmayı başarıyor! Malakai sağlam bir diz darbesi vuruyor. Ospreay'i tutuyor ve Saito Suplexle yatırıyor. Ospreay sallanarak hızla ayaklanıyor ve kafasını Malakai'nin göğsüne dayıyor ittiriyor! Malakai onu çenesinden tutarak kaldırıyor ve bir tokat atıyor! Ospreay ise buna bir tokatla karşılık veriyor! Üst üste choplar peşinden back choplar! Ardından irish whipe yolluyor! Malakai iplerden sekiyor ve Bicycle Knee Strike! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Malakai köşeye mermi tauntu yapıyor. Ospreay'in kalkmasını bekliyor. Koşarak bir Bicycle Knee daha fakat Ospreay bacağını tutuyor yere çekiyor ve kaldırıyor! STYLES CLASH! TUŞ! 1.. 2.. Kickout! Ospreay şaşkın! Ospreay hızla köşeye geçiyor ve Hidden Blade hazırlığında! Malakai kalkmaya çalışıyor. Ospreay hazırlandı ve HIDDEN BLADE!

xcvvcx.png
vcbvcb.png


Fakat hayır! Malakai bundan eğiliyor! BLACK MASS! 1........... 2.................

Kickout! Ospreay bundan atmayı başarıyor! Malakai ayağıyla Ospreay'in çenesinden kaldırıyor. Bir BLACK MASS daha! Fakat hayır! Ospreay bundan eğiliyor ve OSCUTTER! TUŞ! 1.. 2.. KICKOUT! Malakai atıyor! Ospreay sürünerek Top Rope'a çıkıyor! Leap Of Faith! Fakat Malakai bundan kaçıyor! Anti Cross! Ospreay pes mi edecek!? Ospreay dayanmaya çalışıyor! Ospreay bir süre sonra ayağını ipe koymayı başarıyor! Hakem ikiliyi ayırıyor. Malakai bıraktıktan sonra Top Rope'a çıkıyor. Fakat Ospreay bir anda ipi çekiyor! Malakai top rope'ta kalıyor! Ospreay ipleri tutarak kalkıyor. Spanish Fly'a hazırlanıyor fakat Malakai bundan kurtuluyor ve üst üste headbuttlar vuruyor! Ospreay Tree Of Woe pozisyonunda kalıyor! Malakai Diving Double Foot Stomp vuruyor! Ardından çenesinden tutarak Ospreay'i kaldırıyor ve bir BLACK MASS daha! Bitti bu iş!

1c1f8bd03be08096-600x338.gif


Fakat Ospreay buna No Sell atıyor! Üst üste çılgınca yumruklar! Kafa göz tokat yumruk her şeyiyle Malakai'ye giriyor! Malakai üstünden atıyor! BLACK MASS! Ospreay bundan eğiliyor! Bir OSCUTTER daha! Ardından kolluğunu çekiyor ve köşeye geçiyor! HIDDEN BLADE! BU SEFER VURDU! TUŞ 1.. 2.. KICKOUT! Ospreay ayağıyla Malakai'nin çenesinden tutarak kaldırıyor! Fakat Malakai bacağından itiyor! Ospreay kalkarken BLACK MASS! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. KICKOUT! Malakai çıldırıyor! Malakai kafayı yiyor! Malakai sinirle Ospreay'i bir kez daha kaldırıyor. Ospreay'i ringposta doğru fırlatıyor! Fakat Ospreay bunu tersine çeviriyor! Malakai ringpostun demirlerine giriyor! Ospreay, Malakai'yi çekiyor. Tutup kaldırıyor ve STORM BREAKER!

61mkhN.gif


Tuşa gidiyor! 1.......... 2...........

3!

Kazanan: Will Ospreay

nmbn.png


OSPREAY KAZANIYOR! Kendisi için zorlu geçen bu maçta sonlara doğru yaptığı ataklar ile galip olarak ayrılıyor ve kemeri olsun veya olmasın hala bu endüstrinin en büyüklerinden birisi olduğunu kanıtlıyor.

vbnvcv.png


Nigel McGuinness: Bu adam gerçekten bir makine ve bu azim çok büyük bir saygıyı hak ediyor.

ghghfgh.png
vbnbvnjh.png


Ospreay kafasından ringin zeminine doğru akan kanlara bakarak bir dizinin üstüne çöküyor. Soluk soluğa bir süre onu alkışlayan seyircilere bakıyor ve tüm yorgunluğuna rağmen tatmin bir ifadeyle köşesine doğru çekiliyor. O sırada Malakai'ın kalkmaya çalıştığını görüyoruz, Ospreay onu izliyor sadece. Malakai iplere tutunarak kalkıyor ve ona bakan Ospreay'e doğru dönüyor. Ospreay karnını tutarak ringin ortasına doğru ilerliyor ve Malakai da ona yaklaşıyor. İkili gözlerini ayırmadan birbirlerine bakıyor. İkisinin de ağzından tek bir kelime çıkmıyor fakat onlar bakışları ile anlaşıyor zaten. En sonunda Ospreay az önce öldüresiye bir mücadele içine girdiği rakibine elini uzatıyor. Malakai tepkisiz bir şekilde bakmaya devam ediyor.

bvnvn.png
vcngng.png


Fakat o da karşılık veriyor ve Ospreay ile el sıkışıyor. Bağımsız şirketlerde yolu birçok kez kesişen bu iki eski arkadaş bu sert mücadeleye rağmen el sıkışıyor! Fakat Black, Ospreay'e doğru yaklaşıyor ve ikili kafa kafaya geliyor. Black bazı şeylerin daha bitmediğini ima eder bir ifadeyle sert bir şekilde Ospreay'in elini bırakıyor. Fakat daha ikili arasında tansiyon yeniden yükselemeden girişten bir ses duyuluyor!

???: BAYANLAR VE BAYLAR!

Ospreay ve Black girişe doğru dönüyor ve kameralar girişi gösteriyor. Bu... Bu Paul Heyman!

heyman.jpg


Paul Heyman: Benim adım Paul Heyman! Fakat siz bu adı zaten çok iyi biliyorsunuz. Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum Ohio! Verdiğiniz tepkiye bakılırsa beni gördüğünüze şaşırmış gibisiniz. Fakat merak etmeyin ben sürprizlerle dolu bir adamım ve sizi şaşırtmaya devam edeceğim. Ama önce neden burada olduğumu açıklamam gerek değil mi? Will Ospreay! Geçen şov sana bir şans tanıdım fakat sen bunu elinin tersiyle ittin. Beni hayal kırıklığına uğrattın. Yıkım öncesi kurtuluş için bilge adamın tavsiyesini dinlemeliydin evlat. Bundan sonra olacaklardan dolayı sana ve arka alandaki diğerlerine acımakla yetineceğim sadece.

Ospreay ve Black ne olduğunu ve Heyman'ın ne dediğini anlamaya çalışır bir ifadeyle ona bakıyorlar. Heyman mikrofonu yere bırakıyor ve şeytani bir ifadeyle sırıtıyor sadece.

intro-1662740239.jpg



rfdgfdgfd.png
nbnh.png


ROMAN REIGNS? Heyman sadece sırıtmaya devam ediyor. Ospreay ve Black girişte kimseyi göremeyince arkalarını dönüyorlar FAKAT DÖNDÜKLERİ GİBİ DOUBLE SPEAR! ROMAN REIGNS BURADA! REIGNS BURADA! OSPREAY ACI İÇİNDE KARNINI TUTUYOR, BLACK İSE YERDE SÜRÜNÜYOR! Roman ayağa kalkıyor ve seyircileri süzüyor o sırada Heyman'ın ringe doğru ilerlediğini görüyoruz. Roman köşede bulunan Black'i sıkıştırıp art arda yumruklamaya başlıyor. Ardından onu ringin dışına fırlatıyor. Kendisi de iniyor ve sürünerek kalkmaya çalışan Black'i saçından tutuyor. Fakat Black karşılık veriyor! Roman birkaç adım geriliyor fakat bir tekme ile Black'i yine etkisiz hale getiriyor. Ardından Black'i tutuyor ve bariyerlere fırlatıyor! Şimdi geriliyor ve SPEAR! BARİYERLER PARAMPARÇA! BLACK PARÇALANMIŞ BARİYERLERİN ALTINDA HAREKETSİZ!

_r3JJ6.gif


Heyman çelik basamakları geçerek ringe giriyor ve o sırada Roman'ın tekrardan ringe girdiğini görüyoruz. Ospreay iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor. Fakat kalktığı gibi Roman avını izleyen bir kaplan gibi Ospreay'in üstüne çullanıyor! Ospreay'i başından kavrıyor ve Guillotine! GUILLOTINE CHOKE! Ospreay acı içinde bağırıyor ve kurtulmaya çalışıyor! Roman bunun üstüne daha fazla sıkıyor. Ospreay'in maçta aldığı darbe yüzünden başından akan kanlar Roman'ın tişörtüne geçiyor resmen. Roman rakibini tamamen yere indiriyor ve sıkmaya devam ediyor ve o sıktıkça Ospreay'in hareketleri yavaşlamaya başlıyor. En sonunda Ospreay hareketsiz kalıyor ve bayılıyor! Roman rakibini bırakıyor ve ayağa kalkıyor. Üstü kan olmuş ve üstünde "Wreck Everyone & Leave" yazılı tişörtünü çıkartıp dışarıya fırlatıyor. Heyman onu alkışlıyor. Roman onu çeken kameramanı kendine doğru çekiyor ve kameraya bakarak "biat dönemine hoş geldiniz" diye bağırıyor.

vbnmghj.png
cvbcvb_2.png


Ian Riccaboni: Az önce izlediklerimiz gerçek miydi?

Nigel McGuinness: Tek bildiğim bir şey var Ian, o da PGW büyük bir tehlike ile karşı karşıya.

gfhtry.png
ghjhgh.png
ghhfgh.png


Yuhalamalar eşliğinde Roman ve Heyman orayı terk ederken kameralar arkalarında bıraktıkları yerde hareketsiz yatan Malakai ve Ospreay ikilisini çekiyor. Bu görüntüler ile kameralar kapanıyor.

8t4v08f.gif

Arka alandaki kameraların karşısında Christian Cage'i görüyoruz. Kendisi, Jack Perry'nin PGW kurulunun kararıyla serbest bırakıldığı duyurusunu okuyor. Keyfi oldukça yerinde duruyor.

FZ11kAGXoAAhq03.jpg:large


Christian Cage: Jack Perry, güzel çabaladın evlat. İşsiz kalmış olmana üzülmedim değil. Fakat tıpkı bana diş gösteren diğer herkes gibi kaybedenlerden oldun. Jey Uso'yu izliyor musun? Sözde beni yendiğini düşünüp zirveye tırmandığını düşünüyordu. Bugün ise zirveye çıkamadan oradan düşerek gerçeği gördü. İşte tüm olay bu Perry. İkinizin de ortak sorunu ortada. İkiniz de baba-

Cage cümlesini bitiremiyor çünkü karşısına dikilen isim onun şaşırmasına neden oluyor.


j1nder.jpg


Jinder Mahal: Baba esprisi mi gelmesi gerekiyordu burada? Kusuruma bakma fakat cidden kendimi alıkoyamadım. Ağzından dökülen her şey sinirimi fazlasıyla bozuyorken televizyonların karşısında seni izleyen herkesi de zehirlemen hoşuma gitmiyor. Haklı olduğundan ve ne olursa olsun kazandığından bahsediyorsun ama birkaç hafta önceyi açıp baktığımda sana 2 defa sunulan çanta maçı şanslarının hepsinden başarısız olman harici bir şey göremiyorum. Bir de bana bak Christian. Bana kimsenin şans verdiği yok. Ben kendi şansımı kendi alan adamlardanım.

Christian Cage: O zaman bunu bana kanıtlamaya ne dersin?

Jinder gülüyor.

Jinder Mahal: Seve seve...Chairman'e bu şovda yer almamamın ne kadar büyük bir talihsizlik olduğunu önümüzdeki hafta seni adam ederek öğreteceğim. Unutma Christian, seni cidden adam edeceğim.

Mahal gülümsüyor ve aşağılayıcı bir ifadeyle elini Cage'in omuzuna attıktan sonra oradan ayrılıyor.

8t4v08f.gif

laknight.jpg


L-A KNIGHT! World Heavyweight Şampiyonluğunun ortada olduğu bu maçın özel hakemi girişte! Seyircilerden Knight'a yoğun destek var. LA Knight onlarla teker teker el sıkıştıktan sonra ringe giriyor ve maçın ilk katılımcısını beklemeye koyuluyor.


christopher-daniels-entrance.gif


Fallen Angel! Atıldığı bu yeni maceranın artık sonuç alacağı kısmında ve bu gece, Alberto El Patron'a karşı! World Heavyweight Şampiyonluğu için daha dişli bir rakip olamazdı ve... Herkes bunun farkındayken Daniels nasıl olmasın? Kendine güveniyor! Bunu girişinde hissediyoruz ve hiç kimseyle etkileşime geçmeden şarkısı susana kadar bekliyor. Şarkı susuyor ve bir süre bekliyoruz.

Damas y caballeros!



Nigel McGuinness: İşte bundan korkuyordum.

del3.jpg


Ricardo Rodriguez: Es mi honor de presentarle ese hombre que hace un gran regreso aqui en PGW!
El es la esencia da excelencia!
Y EL ORGULLO DE MEXICO!
EL PATRON!
EL ES...!

Del2.jpg


Ricardo Rodriguez: AAAALBERTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

Entrance.gif


Ricardo Rodriguez:DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Entrance%2BAs%2BChampion.gif


Ricardo dönüyor! Alberto El Patron onun dönmesinin de verdiği enerjiyle, anonsundan güç alıp Daniels'ın karşısına daha odak bir şekilde çıkıyor olmalı! Daniels bu durumu tepkisiz karşılarken Patron içeri girip hakeme unvanı teslim ediyor ve zilin çalmasını bekliyor!

World Heavyweight Championship Match - Special Referee: LA Knight
Alberto "El Patron" Del Rio (c) vs. Christopher Daniels


İki adam uzaktan birbirine baktıktan sonra ringin ortasında buluşup lock-up yapıyorlar ama Alberto rakibinden sıyrılıp ona tokat atıyor ardından da seyircilere gövde gösterisinde bulunuyor ama bu hareket Daniels'ı sinirlendiriyor ve amansız bir şekilde Alberto'ya saldırıyor, onu köşede yumrukluyor ama LA Knight devreye giriyor. Knight, Daniels'ı uyarıyor. Daniels tekrardan Alberto'nun üzerine gidiyor ama bu sefer de Alberto onu köşeye çekiyor ve köşede eziyor. LA Knight, Alberto'yu uyarıyor. Alberto ise onu dinlemiyor. Bunun üzerine LA Knight zorla Alberto'yu oradan ayırıyor. Alberto ve Knight arasında tartışma oluyor. Knight hakem formasını gösteriyor ve yetkinin kimde olduğunu hatırlatıyor. Alberto maça devam ediyor, Daniels'ı kavradığı gibi headlock'a almak istiyor ama Daniels ondan kurtuluyor ve enzuigiri ile rakibini yere seriyor. Ardından hemen tuşa gidiyor.

Apron%2BEnzuigiri%2BKick%2Bto%2Bthe%2BBack%2Bof%2Bthe%2BHead.gif


Knight sayıyor: 1..........2.........

Alberto kurtuluyor. Bunun üzerine Daniels rakibini headlock'a alıyor. Alberto bir süre maruz kalsa da sonunda ayaklanıyor ve rakibini Irish Whip'e yolluyor ve arm drag ile yere seriyor. Ardından da turnbuckle'a yollayıp üzerine koşuyor ve corner enzuigiri deniyor ama Daniels kafayı eğince boşa gidiyor. Daniels hemen hareketi Ankle Lock ile tamamlıyor ama Alberto bu sefer headscissors ile onu atıyor. Daniels yere düşüyor. Alberto onun üzerine koşuyor ve sırtına penalty kick indiriyor. Ardından tekrardan koşuyor ve missle dropkick yapmak istiyor ama Daniels eğilince boşa gidiyor. Daniels bu sefer hemen ayağa kalkıyor ve iplerden sekip Lionsault deniyor ama Alberto dizlerini koyunca sert bir düşüş yaşıyor. Alberto akabinde ayaklanıyor ve cross armbreaker için işaretini veriyor ama Daniels kalktığı gibi STO ile onu yere seriyor. Daniels ardından iplerden sekiyor ve missle dropkick? Hayır Alberto çekildi ve Daniels düşüyor. Alberto hemen onun üzerine kendisini atıyor: 1..........2............

la.jpg


Daniels çok geçmeden rakibini üzerinden atıyor ama Alberto ayağa kalkıyor ve LA Knight'a yavaş saydığını düşündüğü için itiraz ediyor. LA Knight ise "sadece ikiydi" diyerek onu karşılık veriyor. Alberto öfkelense de meseleyi uzatmıyor. Alberto rakibine headlock bağlıyor ama bir süre sonra ayağa kalkıyorlar, Daniels rakibini iplere gönderiyor ama Alberto iplere tutunuyor, Daniels onun üzerine koşuyor ama Alberto'dan back body drop! Daniels apronda, Alberto arkasını dönünce forearm yiyor. Ardından Daniels top turnbuckle'a çıkıyor ve DIVING CROSSBODY! Daniels hemen tuşa gidiyor: 1.......2........ Alberto kurtuldu demeden Daniels hemen rakibini kaldırıyor ve BELLY TO BELLY SUPLEX? Hayır Alberto headbutt ile karşılık veriyor. Fakat Daniels iplerden sekip LARIAT yapıyor. Alberto yerde. Daniels hemen tuşa gidiyor: 1.......2..........

Olmuyor. Daniels bunun üzerine rakibine headlock bağlıyor. Belli bir süre sonra iki adam ayağa kalkıyor. Alberto rakibini Irish Whip'e yolluyor, Daniels iplere tutunuyor. Alberto onun üzerine koşuyor ama Daniels back body drop ile onu ringin dışına yolluyor. Daniels ardından iplerden sekiyor ve SUICIDE DIVE! İki adam soluğu bariyerlerde alıyor. Seyirciler coşkulu bir şekilde karışılık veriyor. Daniels Alberto'yu ring basamaklarına çarpmak istiyor ama reversal ile Alberto onu gönderiyor. Alberto onun üzerine koşuyor ama Daniels basamağa adımını atıp ardından da Daniels'ın üzerine MOONSAULT ile atlıyor. Knight bu arada 8'i sayıyor. Daniels rakibini ringe sokuyor. Alberto'nun göğüsten yukarısı apron bölgesinde. Daniels ringe girip ardından aprona çıkıyor ve apron leg drop yapıyor. Alberto acı içerisinde kendisini ringe atıyor. Daniels da ringe giriyor ve Alberto'yu ANGEL WINGS için kavrıyor ama Alberto son gücü ile Daniels'ı turnbuckle'a çarpıyor. Daniels acı içerisinde. Alberto onun üzerine koşuyor ve running corner enzuigiri! Daniels yerde. Alberto hemen işaretini veriyor ve Daniels kalktığı gibi CROSS ARMBREAKER!

giphy.gif


Daniels bir süre acı çekse de en sonunda iplere tutunup rope break yapıyor. LA Knight, Alberto'ya bırakmasını söylese de Alberto bir süre daha harekete devam ediyor. Bunun üzerine Alberto, Knight'a sert çıkıyor. Ancak LA Knight kendisinin hakem olduğunu hatırlatıyor ve maç devam ediyor. Alberto, Daniels'ı kaldırıyor ama Daniels onun karnına yumruklar atıyor. Alberto iplerden sektiğinde ise dropkick ile onu yere seriyor. Daniels ardından iplerden sekiyor ve low missle dropkick! Daniels şimdi rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Alberto ayağa kalktığında ise onu turnbuckle'a yolluyor ama Alberto çekilince köşeye çarpıyor. Alberto ardından double knee back breaker ile Daniels'ı yere seriyor. Alberto ardından top turnbuckle'a çıkıyor ve diving double foot stomp? Hayır Daniels çekilince hareket boşa gidiyor. Alberto arkasını dönüyor ve Daniels'dan forearm geliyor. Alberto ardından iplerden sekiyor ve Daniels onu powerslam ile yere seriyor. Daniels ardından top turnbuckle'a çıkıyor ve BEST MOONSAULT EVER!

Best%2BMoonsault%2BEver%2B1.gif


OLDU! Daniels hemen tuşa gidiyor: 1.........2.........

3!

HAYIR ALBERTO'NUN BİR AYAĞI İPTE! Knight durumu fark edince tuşu geçersiz sayıyor. Daniels bunun üzerine ayağa kalkıyor ve Knight'a itiraz ediyor. Knight ise Alberto'nun bir ayağı ipteydi tarzında geri bildirimde bulunuyor. Daniels bunun üzerine maça dönüyor. Alberto ayağa kalkıyor. Daniels onun üzerine gidiyor ama Alberto ona çelme çakıp second rope'a düşürüyor. Alberto ardından rakibinin üzerine koşarak gidip knee drop vuruyor. Alberto top turnbuckle'a çıkıyor ve diving double foot stomp? Hayır Daniels çekildi. Alberto arkasını dönüyor ve Daniels'tan STO geliyor. Alberto yerde kalıyor. Daniels, Angel Wings için işaretini veriyor. Alberto yavaş yavaş ayağa kalkıyor ve Daniels onu kavradığı gibi ANGEL WINGS! BAŞARILI! Fakat Alberto iplere yakın bir noktada olduğu için son gücü ile kendisini ringin dışına atabiliyor. Daniels bunun üzerine top turnbuckle'a çıkıyor ve Alberto ringin dışında ayağa kalktığı gibi ASAI MOONSAULT! İki adam da ringin dışında yerde. LA Knight ikili için saymaya başlıyor: 1.........2.........3........4........5........6.......7........8........9........

10.jpg


Knight geri sayımdayken Daniels toparlanıp Alberto'yu ringe sokuyor ve tam 10 olacakken kendisi de ringe giriyor. Daniels top turnbuckle'a çıkıyor ve BEST MOONSAULT EVER! Fakat boşa atladı! Çünkü Alberto son anda çekildi. İki adam da şu an yerde. Alberto bir süre sonra kendisini toparlıyor ve yavaş yavaş kalkmaya başlıyor. Alberto'dan Daniels'a SUPERKICK! Alberto hemen tuşa gidiyor: 1......2..... Olmuyor. Alberto bunun üzerine sinirleniyor ve yerdeki Daniels'ın kafasına yüzüne direkt yumruk darbeleri ile vurmaya başlıyor ve onu yerde boğazlıyor. Knight devreye giriyor ve Alberto'yu önce uyarıyor ama uyarısı yetmeyince onu kaldırdığı gibi bir köşeye cebren ittiriyor. Alberto ve Knight tartışıyorlar. Alberto ardından Daniels'ın bir de kafasına tekme atıyor. Knight, Alberto'yu ittiriyor. İkili arasında tansiyon yükseliyor. Alberto en sonunda Knight'a omuz atıp Daniels'a yöneliyor. Knight ise sinir harbi yaşasa da sakinliğini koruyor ve maça devam ediyor. Alberto'dan Cross Armbreaker için işaret geliyor. Fakat Daniels sıyrılıyor. DANIELS ARKASINI DÖNÜYOR VE SUPERKICK! Daniels yere düşüyor. Alberto ise iplerden destek alıp tuşa gidiyor. Knight, Alberto'yu fark etmeden sayıyor: 1.......2.......

3!

Fakat LA Knight, 3'ü vurduğunda Alberto'nun iplerden destek aldığını fark ediyor ve tuşu geçersiz sayıyor. Alberto sinir küpü olmuş bir şekilde Knight'ın üzerine yürüyor ve çirkef tavırlarla Knight'a itiraz ediyor. Knight ise maçın devam edeceğini ısrarla belirtiyor. Bunun üzerine Alberto, Knight'a tokat atıyor. Knight yanağını tutarken seyircilerden "Ooooo" sesi yükseliyor. Alberto rakibine yöneliyor ama KNIGHT ONU KENDİSİNE ÇEKİYOR VE GRAVY TRAIN! Alberto yerde! Seyirciler çılgına dönüyor. Knight yerde yatan iki adama bakıp ringi terk etmek için yelteniyor...

Leaves%2Bthe%2BRing.gif
screen-shot-2016-07-31-at-8-32-02-pm.jpg




wes.jpg


GELİYOR! GELİYOR! GELİYOR! MR. MONEY IN THE BANK GELİYOR!

Nigel McGuinness: Olamaz!

Ian Riccaboni: OLUYOR!

LA Knight ise o esnada ringden çıkarken Wes Lee çantayı ona tutuşturmaya çalışıyor! Fakat LA Knight kabul etmiyor ve aldırış etmeden oradan gidiyor. LA Knight üzerindeki hakem üniformasını yırtıp üzerinden atıyor ve arka alana gidiyor.

la-knight-october-8-f.jpg


Wes Lee elindeki çanta ile ringe giriyor ve çantayı verecek birilerini aramaya başlıyor. ADETA ÇILGINA DÖNMÜŞ DURUMDA!T am bu esnada eski düşmanı Christopher Daniels'ın ayaklandığını görüyor!

attachment-Screenshotter-YouTube-A20YearRivalryisRenewedTheAmericanDragonvstheFallenAngelAEWDynamite3222-0%E2%80%9923%E2%80%9D.jpg
Wes-Lee.jpg


Onun başına doğru dikiliyor... WES LEE ŞİMDİ BİR ÇANTASINA BİR DE DANIELS'A BAKIYOR! VE ÇANTASINI DANIELS'IN KAFASINA GEÇİRİYOR!

HAYIR! Daniels son anda başını eğip sıyrılıyor ve iplerden sekip Wes Lee'ye dropkick yapıyor. Wes Lee ringin dışına düşüyor! Daniels ona bakarken... LOW BLOW!

giphy.gif


Alberto arkadan Daniels'a low blow yapıyor! Daniels, Wes Lee'nin hamlesinden kurtulmaya çalışırken asıl tehdidi onu deviriyor! Alberto yere yığılan Danielsı hemen çekiyor ve CROSS ARMBREAKER BAĞLIYOR! Daniels acı içerisinde! Daniels iplere doğru sürünüp tutunuyor ama Alberto onu yine de bırakmıyor ve ortada hakem olmadığı için meydan onun. Hatta Alberto hareketi bırakıp Daniels'ın yüzüne birkaç yumruk daha tıp onu ringin ortasına kadar çekiyor... En sonunda cross armbreaker'a devam ediyor. Daniels acı içerisinde ama bir süre sonra hareket etmediğini görüyoruz. Girişte bir hakemin koşarak ringe geldiğini görüyoruz. Hakem ringe giriyor ve Daniels'ın durumunu kontrol ediyor...

hq720.jpg
Down%2Bin%2Bthe%2BRing.gif


Hakem Daniels'ın bilincini kaybettiğini fark ediyor ve hemen zili çaldırıyor...

Kazanan ve hala World Heavyweight Champion: Alberto "El Patron" Del Rio

RR13_Photo_ARTICLE1.jpg


Alberto bu hengameden yararlanarak World Heavyweight şampiyonluğu unvanını Christopher Daniels gibi dişli bir rakibe karşı korumayı başarıyor ve kendini direkt olarak ringin dışına atıp olası bir Wes Lee tehlikesini de ekarte ediyor! Şarkısı eşliğinde kemeriyle kutlamasını yaparken kameralar ringin zemininde öfkeli şekilde bakan Wes Lee'ye çevriliyor. Wes ise yerdeki Daniels'ı görüp onun o halini görünce bir nevi rahatlıyor, bu olay dikkatten kaçmıyor. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

8t4v08f.gif


Reklamlardan dönüyoruz, kameralar ringimize açılıyor. Karşımızdaki ringde bir hakem ve bir anonsör bulunmakta. İnsanlar merakla şovun finalini merak ediyorlar. Herkes şovun hangi maçla sona ereceğini çok iyi biliyorlar. Kameralar sırasıyla birkaç farklı seyirciyi görüntüledikten sonra dev ekrana dönüyor. Dev ekrana verilen bir görüntü söz konusu. Ekranları başından şovu takip eden izleyiciler bu görüntüleri tam ekran şeklinde izliyorlar. Bu görüntülerde PGW Championship etrafında dönen, Val Venis, Johnny Mayhem ve Jeff Hardy arasındaki sorunlara, feuda yönelik. Aralarında yaşadıkları feuda dair bir promo izliyoruz. Görüntülerin sona ermesiyle birlikte seyircilerin pozitif reaksiyonlar verdiklerini görüyoruz. Karşımıza anonsör giriyor ve ağzına doğrulttuğu mikrofona doğru, sıradaki maçın anonsunu gerçekleştiriyor.


1.png


PGW Championship Match!
Jeff Hardy (c) vs. Val Venis vs. Johnny Mayhem


Bütün arena bu duyuruyla birlikte ayağa kalkıyor! Ve... Evet, olay başlıyor. Çünkü ilk şarkıyı işitmeye başlıyoruz. Maçın ilk katılımcısı buraya geliyor.


411c42745d86c05c53453e6db7d0683c_crop_north.png


Şarkının belli bir müddet ilerlemesinin ardından arka alandan gelen ilk güreşçi Johnny Mayhem oluyor! Kendinden emin bir biçimde arka alandan geldikten sonra Stage'nin tam orta noktasında duruyor. Uzun bir süre etrafındaki izleyenlerin reaksiyonlarını gözlemledikten sonra geriliyor, elini havaya kaldırıyor ve ağır biçimde tauntunu yapıyor. Tauntunu yaptığı esnada arkadan pyrolar da patlıyor! Kendisinin nameplatesi çıkıyor ve Johnny ringe doğru ilerliyor. Ringe vardıktan sonra ringi biraz gözlemliyor ve çelik basamaklara yöneliyor. Çelik basamakları kullandıktan sonra apron'a çıkıyor, orada da hiç vakit kaybetmeden ringe giriyor iplerin arasından geçerek. Johnny ringe girer girmez köşeye doğru hareketleniyor ve Second-rope'ye çıkıyor. Dudaklarını büzüştürdükten sonra elini havaya kaldırıyor! Sonrasında oradan iniyor ve hakemin kendisine gösterdiği köşeye geçiyor.

Val_Venis_bio.jpg



Şarkı epeyce ilerliyor, nihayet arka alandan gelen isim Val Venis! Arka alandan geldikten sonra hiçbir oyalama yapmıyor. Ağır adımlarla ring içindeki partneri ya da rakibi olan Johnny'i izliyor. Ringe geldiği esnada insanlarla bolca etkileşime giriyor. Enteresan el hareketleri yapmayı ihmal etmiyor. Saçını da düzeltiyor, sakalını da. Val'in özel bir hazırlık yaptığını rahatlıkla anlayabiliyoruz. Kendisinin nameplatesi de çıkıyor. Ringe varan Val, çelik basamaklara doğru gidiyor. Çelik basamakları adımladıktan sonra apron'a çıkmış oluyor. Apron'da belli bir müddet ilerledikten sonra iplerin arasından geçip, ringe girecekmiş gibi yapıyor ama hayır, girmiyor. Bir eli ipteyken kaslarını gösteriyor! Şov yapıyor! Sonrasında ringe giriyor. Kendisini işaret ederek ringin ortasına kadar geldikten sonra ritimli hareketlerle birlikte bir işaret parmağı spikerlerin bulunduğu tarafı, diğer işaret parmağı da Stage'yi gösteriyor. Ardından eliyle saçını düzeltirken dans ediyor. Havlusunu arkadan açtıktan sonra kalçasını biraz sürtüyor ve havluyu seyircilere fırlatıyor. Sonrasında o da kendi köşesine geçiyor.

image.png


Şarkının hareketli kısmının başlamasıyla birlikte arka alandan gelen isim Jeff Hardy oluyor! İleriye doğru seke seke Stage'nin ortasına kadar geldikten sonra dans etmeye başlıyor! Kendisiyle özdeşleşen bu dansı yaptığı esnada pyrolar patlıyor! Herkes ayakta! Jeff'in nameplatesi çıkıyor. Jeff ringe doğru ilerliyor. Ringe ilerlediği esnada birden duruyor ve iki elini birleştirerek kendisini alkışlayan izleyici kitlesine teşekkürlerini iletiyor. Jeff kendisine elini uzatan izleyicilerin ellerine dokunarak ringe kadar gidiyor. Ringe vardıktan sonra çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor. Apron'a çıktıktan sonra izleyicilere dönüp elini havaya kaldırıyor ve öyle yaptıktan sonra ringe giriyor. Ringe girer girmez köşeye doğru hareketleniyor. Köşeye vardıktan sonra Second-rope'ye çıkıyor ve beline sarılı olan kemeri çözdükten sonra kemeri havaya kaldırıyor! Kemer havadayken de pyrolar patlıyor! Belli bir zamanın ardından Jeff oradan iniyor ve köşesine geçiyor.

wt9B2ef3-pk1.jpg


Güreşçilerin tamamı buradalar. Anonsörümüz önce Val Venis'in anonsunu gerçekleştiriyor. Val Venis kendisinin anonsu esnasında etrafına öpücükler gönderiyor. Sonrasında Johnny Mayhem'ın anonsu gerçekleştiriliyor. Johnny anonsu esnasında tauntunu yapıyor. Sıra şampiyona geliyor. Jeff Hardy ise kendisinin anonsunun yapıldığı esnada ringin ortasına doğru ilerliyor ve ikilinin gözüne sokarmışçasına kemerini havaya kaldırıyor. Seyirciler pozitif reaksiyonlar verirken hakem kemeri devralıyor ve ring dışındaki görevlilere teslim ediyor. Anonsörümüzün de ringi terk ettiğini eklememiz lazım. Artık maç başlayabilir. Hakem sırasıyla bütün güreşçilerin yanlarına gittikten sonra kontrollerini tamamlıyor. Sonrasında ringin ortasına geliyor ve son birer kez daha bakış attıktan sonra elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. Bununla eş zamanlı olarak zil sesi de duyuluyor ve maç başlıyor!

PGW Championship Match
Jeff Hardy (c) vs. Val Venis vs. Johnny Mayhem


Güreşçilerin eş zamanlı olarak ringin ortasına doğru yürüdüklerini görüyoruz. Üçü de birbirlerini izliyorlar, uzun uzun. Johnny ve Val kısa bir süre göz göze geldikten sonra aynı anda Jeff'e saldırmaya başlıyorlar! Val, Clothesline ile Jeff'i yerdikten sonra; Johnny onu yerde tekmelemeye başlıyor. Val'in de ona eşlik ettiğini ve yerdeki Jeff'i birlikte tekmelediklerini görüyoruz. Fazla geçmeden hakem ikiliyi uyarıyor. Hakem uyarısına rağmen saldırmayı sürdürmelerinden ötürü diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor. 1... 2... 3... Hakem 4 demeden bunu sonlandırıyor, The SEX ikilisi. Johnny, yerdeki Jeff'i kaldırdıktan sonra köşeye gönderiyor. Jeff sırtını köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanarak dinleniyor. Bir saniye, bunlar ne yapıyorlar? Val tüm gücüyle Johnny'i o köşeye gönderiyor! Johnny'den köşedeki Jeff'e Running Forearm Smash geliyor. Johnny'nin hareketinden hemen sonra Val'in de koşmaya başladığını görüyoruz. Ondan da Running Corner Splash geliyor! Val ensesinden tuttuğu Jeff'i, ringin ortasına çekilen Johnny'e doğru gönderiyor. Johnny eğiliyor ve bu esnada Jeff'in kolunu yakalıyor, kendisinin hızla STO Backbreaker yaptığını görüyoruz. Ama bu şekilde bitirmiyor! STO Backbreaker yaptığı rakibini serbest bırakmadan bir de Neckbreaker yapıyor! Jeff çok ciddi bir handikapın içerisinde!

image.png


Val, yerdeki Jeff'e Elbow Drop yapıyor. Sonrasında süratle ayağa kalkıyor ve iplere doğru hareketleniyor. Val iplerden sekiyor ve yerdeki Jeff'e Knee Drop yapıyor. Val'in kahkaha atarak ayağa kalktığını ve partner-rakibi olan Johnny ile yumruk tokuşturduğunu görüyoruz. Johnny, Jeff'i saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra; onu köşeye doğru götürüyor. Köşeye vardıklarında onun kafasını turnbuckle'a çarpıyor bir kez. Jeff yüzünü tutarak sırtını köşeye yaslıyor. Johnny'nin, Jeff'i kaldırdığını ve Top-rope'ye oturttuğunu görüyoruz. Jeff'in bacaklarını iplerin üstünden geçirdikten sonra arkasına dönüyor ve onları izleyen Val'e de gelmesini işaret ediyor, Val de o tarafa doğru hareketleniyor. Johnny, Second-rope'ye çıkıyor! Val de çıkıyor! Jeff'in bir kolu Val'de, diğer kolu da Johnny'de! Hakem bunu yapmamaları için endişeli bir şekilde işaret yapıyor! VAL VENIS VE JOHNNY MAYHMEN'DAN SUPERPLEX GELİYOR! Val sırtını tutuyor yerde, Johnny'nin de iplerden destek alarak ayağa kalktığını görüyoruz. Johnny, Val'in ayağa kalkması sırasında Jeff'i ayağa kaldırıyor ve onu iplerin üstünden ringin dışına gönderiyor! Jeff hiçbir karşı direnç gösteremeden iplerin üstünden zemine sert bir şekilde düşüyor. Val de ayağa kalkmış oluyor bu esnada. Ringin içindeki ikili, aşağılayıcı bir biçimde gülüyorlar yerde acı içinde kıvranan Jeff'e bakarak. Peki... Sırada ne var?

image.png


Ringin tam ortasına geçiyor bu ikili. Birbirlerine uzun uzun baktıkları esnada Val'in kafasını sallamaya başladığını görüyoruz. Johnny elini uzatıyor ve Val'in de elini uzatmasıyla birlikte el sıkışıyorlar. El sıkıştıkları esnada Johnny'nin ''Bu maçı ikimizden birisi kazanacak.'' dediğini yakın çekim kameraları sayesinde anlayabiliyoruz. Sıra ikisinin arasında geçecek mücadeleye geldi. İkili el sıkışmalarının ardından birer adım geriye çekiliyor. Collar & Elbow Tie-up'a giriyorlar. Val'in de üstün olduğunu görüyoruz, bu pozisyondayken rakibinin üstüne gidiyor. Johnny'nin sırtının iplere değmesiyle birlikte hakem ikiliyi ayırıyor. Val geri adımlarla uzaklaşıyor. Johnny'nin hakemin aralarından çekilmesiyle birlikte rakibinin üstüne koşmaya başladığını görüyoruz. Val buna Big Boot yaparak karşılık veriyor! Hayır! Johnny yerden kayarak bundan kurtuluyor ve Val'in arkasına geçiyor. Hızla ayağa kalktıktan sonra arkasını dönen Val'e Dropkick yapıyor. Val bu hareketin etkisiyle yere düşmüyor, iplere kadar savruluyor. İplerden sekiyor ve Johnny'den, iplerden seken Val'e bir Dropkick daha geliyor. Val iplere kadar tekrar savruluyor ve tekrardan oradan geri dönüyor. Geri dönmesiyle birlikte anlık bir ivme kazanıyor ve şiddetli bir Big Boot ile Johnny'nin üstünlüğüne son veriyor. Val, Johnny'nin kendi kendine ayağa kalkmasını bekliyor; bu esnada dinlenme fırsatı buluyor.

vms_cap_4txpqw--bb6631d711d27a0d0f652008f479a1de.jpg


Johnny ayağa kalktıktan sonra Val'in kendisine Inverted Atomic Drop yaptığını görüyoruz. Johnny acı içinde testislerini tutuyor. Val'in onu elinden tutarak iplere gönderdiğini görüyoruz, ama onun elini bırakmıyor ve kendisi de onunla beraber iplere kadar gidiyor. Johnny iplerden dönmek üzere sırtını iplere yaslıyor ki... Val'den karnına bir tekme! Val hiç vakit kaybetmeden bu hareketini tekrarlıyor. Şimdi de karşı taraflarında bulunan iplere gönderiyor onu. Johnny iplerden sekiyor, hayır. Kollarını iplere sararak durmayı başarıyor. Val onun üstüne doğru koşuyor ve Big Boot yapıyor! İşler planlandığı gibi gitmiyor çünkü Johnny en üstteki ipi aşağıya doğru çekerek eğiliyor ve Val'in iplerin üstünden ringin dışına düştüğünü görüyoruz. Ringin dışındaki Val ile Jeff birbirlerinden destek alarak ufak ufak ayağa kalkıyorlar. Bu esnada ringin içindeki Johnny'nin iplere koştuğunu görüyoruz. İplerden sekiyor (bu esnada ringin dışındaki güreşçiler ayağa kalkmış durumdalar) ve Suicide Dive ile tamamlıyor! Çok güzel bir Suicide Dive! Johnny alev almış durumda! Jeff'i hızlı bir şekilde ayağa kaldırıyor ve onu çelik basamaklara gönderiyor! Jeff çelik basamaklara çarpıyor! Çelik basamaklar dağılıyor! Johnny tauntunu yaptıktan sonra arkasına dönüyor ve Val'i ringin içine gönderiyor. Kendisi de ipleri tutarak apron'a tırmanıyor. Johnny hiç beklemeden köşeye çıkıyor.

hqdefault.jpg


Yerdeki Val'e uzun uzun baktıktan sonra atlıyor, Elbow Drop! Başarısız! Val'in çekilmesiyle birlikte Johnny tabiri caizse yere çakılıyor. Val sürüklenerek iplere kadar gidiyor. İplerden destek alarak ayağa kalkabiliyor. Yerdeki Johnny'i de kaldırdıktan sonra güzel bir Delayed Vertical Suplex yapıyor. Bu hareketi yaparken rakibini uzunca bir süre havada tutuyor. Bunun hemen sonrasında da bir tuş denemesi geliyor, Val tuşa gidiyor! 1... 2... 3 olmadan Kickout geliyor. İnsanlar bu manzara karşısında şaşkın hale geliyor çünkü Val partneri üzerinde tuş denemesinde bulundu. Val maçın temposunu hiç düşürmeden Johnny'i ayağa kaldırıyor ve onun kafasını kolunun arasına aldıktan sonra ringin ortasına kadar getiriyor onu. Beklenmedik bir anda Russian Leg Sweep ile onu yere serdikten sonra rakibinin ayağa kalkmasını beklediği sürede tauntunu yapıyor. Aradan belli bir müddetin geçmesiyle birlikte, Johnny ayağa kalkıyor. Johnny ayağa kalkar kalkmaz, Val onun karnına bir tekme atıyor. Johnny karnını tutarak eğiliyor ve evet! Val'den Big Package geliyor! Bu oldukça güzeldi! Val bırakmıyor, hakem saymaya başlıyor. 1... 2... Yine 3 olmadı! Johnny'den bir Kickout daha geldi! Val hız kesmeden Top-rope'ye doğru hareketleniyor. En tepedeyken ayağa kalkıyor ve bir an bile düşünmeden atlıyor! CUM SHOT! CUM SHOT! BAŞARILI! VAL, JOHHNY'NİN ÜSTÜNDEN ÇEKİLMİYOR VE HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

2419040401_1.jpg


JEFF HARDY TUŞU BOZDU! Koşarak kazandığı ivme ile Val'i üstünden itiverdi Johnny'nin üstünden! Val hızla ayağa kalkıyor ve Jeff'in üstüne doğru koşuyor. Val'den bir Clothesline! Jeff eğilerek bundan kurtuluyor. Val onu bir an önce alt etmek istiyor, hızla arkasına dönüyor. Jeff'ten bir tekme! Hayır, Val bunu havada yakalıyor! Onunla alay ediyor gülerek. Jeff'ten Mule Kick! Val bu hareketin ardından yere düşmüyor, köşeye kadar savruluyor ve sırtını köşeye çarptıktan sonra yere düşüyor. Yerde oturur pozisyonda, sırtını köşeye yaslamış bir şekilde şu anda. Jeff o bölgeye gittikten sonra Hardyac Arrest yapıyor! Bunu yaptığı esnada havada uzun bir süre kalıyor, bu da alkış toplamasına yol açıyor. Val bu hareketin ardından iplerin altından kayarak kendisini ringin dışına atıyor. Bu esnada Johnny ayaklanmış oluyor. Jeff'ten bir Running Elbow Smash geliyor. Johnny hızla ayağa kalkıyor ve Jeff'ten bir Running Forearm Smash daha geliyor. Johnny bir kez daha ayağa kalkıyor, bu sefer oldukça düşük bir tempoda kalkıyor. Jeff ayağa kalkan rakibinin iki bacağını da yakalayarak yere indiriyor. İki bacağını tutuyor ve havada tutuyor. Johnny başına ne geleceğini erkenden anlıyor ki bunu yapmaması için başını sallıyor ve bir şeyler söylüyor. Jeff rakibinin bacaklarını bıracakmış gibi yaparken... Bırakmıyor ve Midsection Legdrop yapıyor! Johnny acı içinde testislerini tutarak ve yuvarlanarak ringin dışına atıveriyor kendisini.

e21ioJBz.jpg


Val arkadan Jeff'in saçını yakalıyor. Jeff yüzünü ona doğru döndükten sonra Sit-out Jawbreaker yapıyor! Val yüzünü tutuyor, Jeff onun karnına tekme atıyor. Val eğiliyor, Jeff rakibinin kafasını kolunun arasına aldıktan sonra meşhur el işaretini yapıyor ve Twist of Fate ile sürdürüyor! TWIST OF FATE! Jeff'in arkasını döndüğü esnada Val onu sırtından iterek iplere kadar yolluyor. Jeff iplerden sekiyor ve Val'den Back Body Drop! Jeff acı içinde sırtını tutarken, Val'in; Jeff'in giriş yaparken yaptığı dansı kopyaladığını görüyoruz. Bu kendisinin yuhalanmasına yol açıyor. Jeff ayağa kalktığında Val kopyalamaya devam ediyor. Jeff'in kafasını kolunun arasına aldıktan sonra el işaretini yapıyor ve TWIST OF FATE YAPIYOR! JEFF HARDY'NIN HAREKETİNİ ÇALDI! BU HAREKET BU SEFER BAŞARILI! BU HAREKETİN SONU GELİYOR! VAL VENIS JEFF'İN VÜCUDUNU ÇEVİRDİKTEN SONRA GÖZÜNÜ TOP-ROPE'YE DİKİYOR. İPLERİN ARASINDAN APRON'A GEÇTİKTEN SONRA HIZ KESMEDEN TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. ORADA AYAĞA KALKIYOR. ATLIYOR! CUM SHOT! BU MAÇTAKİ 2. CUM SHOT'INI YAPIYOR! ÜSTÜNE TUŞA DA GİDİYOR! HAKEM SAYIYOR! 1...

JOMA.jpg


Nigel McGuinness: KOŞSANA MAYHEM!

JOHNNY RİNGİN İÇİNE GİRİYOR. ONLARA OLDUKÇA YAKIN. 2... FAKAT BİR ANDA DURUYOR. JOHNNY TUŞU BOZMUYOR! GÖZLERİNİ KAPATMIŞ BİR ŞEKİLDE TAM ÖNLERİNDE DURUYOR ÖYLECE. EN YAKIN ARKADAŞININ MAÇI KAZANMASINA İZİN VERİYOR ADETA! ONUN KEMERİ KAZANMASINA GÖZ YUMUYOR! GÖZLER HAKEMİN HAVADAKİ ELİNDE! ELİNİ RİNGİN ZEMİNİNE BİR KEZ DAHA VURMAK ÜZERE AŞAĞI GÖTÜRÜYOR!

3-

KICKOUT! KICKOUT GELDİ! JEFF BUNDAN KURTULDU! İNSANLAR NEYE ŞAŞIRACAKLARINI BİLE SEÇEMİYORLAR ARTIK. JOHNNY'NİN TUŞU BOZMAMASINA MI YOKSA JEFF'İN KICKOUTLAMASINA MI ŞAŞMALI? İNANILIR GİBİ DEĞİL! AMA MAÇ HER ŞEYE RAĞMEN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK! Val ayağa kalkar kalkmaz, eliyle yüzünü ittiriyor Johnny'nin. Val maçın başından beri gösterdiği davranışlarla herkesi şaşırtıyor. Kemer hırsı gözünü bürümüş. Johnny de onu göğsünden ittiriyor. Val arkasında yerde yatan Jeff'e denk gelmesinden ötürü hafif sendeliyor. Sonrasında ani bir patlama yapıyor ve böğürerek üstüne koşuyor Johnny'nin! Johnny'den Calf Kick geldi! Val da yere serildi! Tam da Jeff'in yanına hem de. Johnny'nin Breakdance yapmaya başladığını görüyoruz ikisinin kafalarının önünde. Sonrasında beklenmedik bir anda Breakdance Legdrop geliyor! Bundan ikisi de etkileniyor. Öyle bir yoruldular ki, maçın temposu artık çok aşağıda. Johnny, Jeff'i bir kolundan ve bir bacağından tutarak köşeye kadar sürüklüyor. Köşeye yakın bir noktaya geldiğinde ise duruyor. Jeff'e birkaç tekme attıktan hemen sonra köşeye doğru dönüyor ve hiç apron'a geçiş yapmadan Top-rope'ye çıkıyor. Rakibine uzun uzun baktıktan sonra 450° Splash yapıyor! Onu ayağa kaldırıyor ve Moonlight Drive yapıyor!

sddefault.jpg


Üstüne de tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2...

Olmadı! Johnny şimdi tek dizinin üstüne çöküyor ve oturur pozisyona geçmiş olan Jeff'e Choke Hold yapıyor. Seyircilerin alkışlarıyla eş zamanlı olarak yavaş yavaş ayağa kalkan bir Jeff var. Johnny rakibini bırakmadan onunla birlikte kalkıyor. Şimdi nihayet ayaktalar. Jeff'ten bir dirsek geliyor, bir daha ve bir daha. Johnny iyice bırakırmış gibi oluyor ve Jeff bir dirsek daha atıyor. Johnny tamamen bırakıyor, Jeff ise iplere koşuyor. Jeff iplerden sekiyor... Kollarını iplere sararak durmayı başarıyor, bu esnada Johnny Dropkick yapmak üzere havaya sıçramış oluyor. Kendisi yere düştükten sonra yuvarlanarak ringin dışına çıkıyor. İplerin önünde duran Jeff'in üstüne doğru koşuyor Val. Jeff'ten Back Elbow geliyor. Val yüzünü tutarak geriye savruluyor. Jeff ise tüm gücünü kullanarak köşeye doğru koşuyor. WHISPER IN THE WIND! WHISPER IN THE WIND! Jeff tuş denemesinde bulunmak yerine köşeye çıkıyor. Kendisinin apron'a geçerken ve hatta Top-rope'ye çıkarken aksadığını görüyoruz. Tepeye çıktıktan sonra ayağa kalkıyor ve tauntunu gerçekleştiriyor. Atlamaya hazırlanıyor ki... Birisi onu ringin içine doğru ittiriyor! Val'in bulunduğu noktanın da ötesine kadar savruluyor ve sert bir biçimde ringin içine düşüyor. Bunu yapan tabii ki de Johnny! Johnny ringin içine girdikten sonra Jeff'i köşeye kadar sürüklüyor.


Starship_pain..._1.jpg




Ardından yapıyor. Ne mi? STARSHIP PAIN! UZUN BİR ZAMANIN ARDINDAN GELDİ! BAŞARILI JOHNNY MAYHEM PGW ŞAMPİYONU OLMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR!

1......................

2...............

v3nis.jpg


HAKEM ELİNİ ÜÇÜNCÜ KEZ VURMAK İÇİN İNDİRİYORKEN VAL VENIS TUŞU BOZUYOR!

j0ma.jpg


VENIS, DOSTUNUN ŞAMPİYON OLMA FIRSATINI ONUN ELİNDEN ALDI! YOK ARTIK DAHA NELER! SON ANDA. SON ANDA BOZDU. VAL VENIS SON ANDA BOZDU. JOHNNY MAYHEM DAHİL OLMAK ÜZERE HERKES DERİN BİR HAYAL KIRIKLIĞI İÇERİSİNDE. KİMSE BU OLANA BİR ANLAM VEREMİYOR. VAL VENIS DURUM ONU GÖSTERİYORDU Kİ PARTNERİNİN PGW ŞAMPİYONU OLMASINA ENGEL OLDU! VAL VENIS, JOHNNY MAYHEM'IN KENDİSİ İÇİN YAPTIĞINI YAPMIYOR. BURADA NE OLUYOR VEYA NE OLACAK, İNANIN KİMSE BİLMİYOR! JEFF PERİŞAN DURUMDA! HAKEM ONUNLA İLGİLENİYOR.

01-johnny-tv-aew-2023.jpg


ÖFKESİNDEN Mİ HAYAL KIRIKLIĞINDAN BİLİNMEZ, JOHNNY'NİN GÖZÜNDEN BİRKAÇ DAMLA YAŞ AKTIĞINI GÖRÜYORUZ. DİŞLERİNİ SIKARAK AYAĞA KALKIYOR VE VAL VENIS'İ TAM KARŞISINA ALIYOR. ELİNE ONUN SAÇINI ALIYOR VE ONA ÖFKEYLE BİR ŞEYLER SÖYLEYEREK ÜZERİNDE YÜRÜYOR. EN SONUNDA İPLERE VARIYORLAR! VAL VENIS KARŞI TEPKİ VERİYOR! GÖĞSÜNDEN İTTİRİYOR ONU! İKİLİ ARASINDA CİDDİ ÇATIRDAMALAR VAR. JOHNNY GÖZÜNÜ KARATIYOR VE ONA SALDIRMAYA HAZIRLANIYOR. DERKEN... VAL VENIS YÜZÜSTÜ YERE ÇEKİLİYOR. BU KADAR DA DEĞİL! İPLERİN ALTINDAN RİNGİN DIŞINA ÇEKİLİYOR! HAKEM İSE BUNU GÖRMEDİ ÇÜNKÜ JEFF İLE İLGİLENİYORDU. PEKALA... BUNU YAPAN KİM? BUNU KİM YAPTI?

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f725a6d376f67536b692d707675673d3d2d3735303035383339302e313561626133663137636439633234363132323835383731373935382e676966


BU JON MOXLEY! JON MOXLEY DE BURADA! RİNGİN DIŞINA ÇEKTİĞİ VAL VENIS'İ BARİYERLERE FIRLATIYOR! VAL VENIS YERDE! ACI İÇİNDE KIVRANIYOR! KAMERA TEKRARDAN RİNG İÇİNE DÖNÜYOR. MAÇ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Twist-Of-Fate-de-Jeff-Hardy.jpg


JOHNNY ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE BEKLENMEDİK BİR SÜRPRİZ İLE KARŞILAŞIYOR. JEFF'TEN KARNINA BİR TEKME ÜSTÜNE DE TWIST OF FATE! ELLERİNDE DERMAN KALMADI, GÜÇ KALMADI. AYAĞA KALKAMAYAN JEFF, KAFASI İLE İTTİREREK JOHNNY'İ SIRTÜSTÜ YATAR DURUMA GETİRİYOR. SONRASINDA DA TEK ELİNİ JOHNNY'NİN ÜSTÜNE ATIYOR. HAKEM SAYIYOR. SEYİRCİLER EŞLİK EDİYOR. 1...

2...

3!

Kazanan ve Halen PGW Şampiyonu: Jeff Hardy

ARM_12142008rf_1686--b1bb72c0c3517c295d42e5deba1c2d07.jpg
Jon-Moxley-AEW.jpg


JEFF HARDY UNVANINI KORUYOR! Dışarıdaki Val Venis öylece kafasını eğe eğmiş şekilde dururken, Jeff unvanını kaldırıp turnbuckle'a çıkıyor... Ardından içeri giren Jon Moxley ile sarılıyor!

jeff.jpg


Tuşu yiyen ve yerde yatan Mayhem yavaş yavaş ayılıyor. Venis içeri giriyor...

jomo.jpg


Mayhem'e elini uzatıyor... Arkada turnbuckle'a yaslanmış şekilde Jeff Hardy ve Jon Moxley, Val'ın bir süredir havada bekleyen eline odaklanıyorlar. Johnny Mayhem yerde öylece dizlerine kollarını bağlamış şekilde duruyor. Val'ın uzattığı eli görüyor fakat oralı oluyor diyemeyiz ve... Şimdi dışarı çıkıyor ve spiker masasına doğru gidiyor. Bir mikrofon alıyor ve peşine... Bir mikrofon daha alıyor. Hemen geri içeri giriyor. Aldığı diğer mikrofonu Val Venis'in göğsüne doğru sert bir şekilde itiyor. Kendi mikrofonunu ağzına götürüyor.

Johnny Mayhem: Susarlar ve sesini boğmak isterler. Çoğu zaman. Kanından canından kimse yoktur, gerek de yoktur. Çünkü, kardeşin duymaz... El oğlu duyar! Sana bu şarkıyı, birlikte çıktığımız bir yolculukta açtım ve bizim şarkımız oldu! Bundan sonrasında.... (biraz duraksayıp nabzını yavaşlatıyor) Buna inandım! Bu çekilmez şirkette, bir el oğluyla sonuna kadar... El ele... Gideceğime. Ona güveneceğime, arkasında duracağıma. Gereken her yerde, her koşulda ve her zamanda! Onun da benim! Anlıyor musun? Ama şimdi... Bizi düşürdüğün duruma bir bak! Bugüne kadar bizi izleyen, bizi destekleyen herkesi bir kalemde sildin. Aralarında çıkar ilişkisi var diyen, The SEX ideolojisini bir an bile anlamamış tüm insanları... HER BİRİSİNİ... Haklı çıkardın. Bunu yaptın. Bunu başardın Val! Ne kadar iyi bir şey yaptın bilmek bile istemezsin!

Johnny Mayhem: Çok değil, dakikalar önce burada sen tuşa gittiğinde gözlerimi kapayıp hayalini kurdum. Kendi hayalimi, senin gerçekleştirdiğini düşünüp mutlu oldum. Tek yaptığım buydu! Çünkü ben... Ben senin gibi değilim. Bunu anladım. Geldim, gördüm, yenildim. Peki ya ne için? Bunca zamandır kendi içimde inanıp hazırlandığım şeyi benden kim aldı? (kafasını iki yana sallıyor, bıkkın) Değmezsin. Senin hayallerin çok daha farklıymış. Bambaşka gelecek bensiz bir dünya, istediğin buydu! PGW Şampiyonluğu çıkacak bambaşka gelecek, yeni bir sayfa, istediğin buydu! Ama senin hissettiğin, Johnny Mayhem çıkar, -sırtındaki kambur- omzuna elini kondurur. Yelkovan akrebi durdurur. Korktuğumuz senaryo buydu! Bu yüzden... Durmaması için, sonun bizi bulmaması için... Seninle anlaşmıştık! Bir anlaşma yapmıştık! SANA İNANMIŞTIM! Dolayısıyla sana arkamı döndüm. Yapabileceğim en kötü şey olduğundan haberim olmadan. Benimle tokuşturduğun şeyi bir gün çıkarıp bana sokacağını bilmeden. Senden her şeyi beklerdim de, bunu beklemezdim.

qKeWUHA.gif


Mayhem'in uzun yıllar konuşulacak olan bu tiradı karşısında tüm arena buz kesiyor! Mayhem mikrofonu aşağı indirip neredeyse ağlayacak şekilde Val'a bakıyor ve hızlı hızlı nefes alıyor. Bu sırada Val'a bir söz hakkı doğuyor. Fakat Val konuşamıyor.

Johnny Mayhem: BİR ŞEY KONUŞAMAYACAĞINI BİLİYORUM! O YÜZDEN BU MİKROFONU SANA GETİRDİM! BUNU SEN DE GÖR DİYE! YAPTIĞIN ŞEYİN... HİÇBİR AÇIKLAMASI YOK! HİÇBİR GERİ DÖNÜŞÜ YOK! SENİ BİLE KARŞIMA ALMAYI KABUL ETTİĞİM ŞEYİ SENİN YÜZÜNDEN, KAYBETTİM BEN! BAK ALTINI ÇİZİYORUM, SENİN İÇİN DEĞİL, SENİN UĞRUNA DEĞİL! ÖYLE OLSA... GÖZÜMÜ BİLE KIRPMADAN! S E N İ N Y Ü Z Ü N D E N!

Johnny Mayhem: Sırf... Beni penisdaşın değil, düşmanın olarak gördün diye...

Val Venis: B-

vall.jpg


İşaret parmağıyla Val'ın dudağını tutuyor.

Johnny Mayhem: Şşşşşşşşşş. Humberto, Angel’ı ringin köşesine kelepçeletip bir yandan kendi eliyle alnını yararken ne demişti hatırlıyor musun? SAKIN AĞZINI AÇMA... YOKSA SENİ DİNLER... VE SANA İNANIRIM! AMA BEN... TIPKI HUMBERTO’NUN ANGEL’A İNANMADIĞI GİBİ... ARTIK SANA İNANMAK İSTEMİYORUM! SANA GÜVENMEK DE! AMA HUMBERTO İLE BENİM BİR FARKIM VAR! BEN ONUN ANGEL’A YAPTIĞINI SANA YAPMAYACAĞIM. SENİ KAHPECE RİNGİN KÖŞESİNE KELEPÇELEYİP, O’NEIL’IN KÖPEĞİ OLMAYI KABUL EDEREK YAPMAYACAĞIM. BİZZAT SENİN YÜZÜNE SÖYLEYECEĞİM… SENİNLE SONRA UĞRAŞIRIM! BENİM ARTIK KENDİ MESELELERİM VAR! ÇÜNKÜ EĞER BİR DAHA BU RİNGDE "RAKİP" OLARAK KARŞI KARŞIYA KALACAK OLURSAK YÜZÜNE İLK DARBEYİ BEN VURACAĞIM. BUNU GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK YAPACAĞIM.

Johnny Mayhem: MADEM BU ŞİRKETE İKİ PENİS FAZLA GELİYOR! BU YAPTIĞINLA... SENİN ÖNÜNDEKİNİ KESİP ATTIK SAYIYORUM! GERİ SAYIYORUM! 3.......1..... SEX WAR, BAŞLADI VAL!

Mayhem bir süre mikrofonu aşağı indirip hızlı hızlı nefes alır. Ardından son sözünü söyler.

Johnny Mayhem: Herkesi haklı çıkardın. Artık dostum değilsin.

sss.jpg


Mayhem mikrofonu atıyor ve seyircilerin ve Val'ın şaşkın bakışları arasında ringin aşağısına iniyor. Jeff Hardy ve Jon Moxley turnbuckle'a yaslanmış şekilde arkada öylece duruyorlarken kameralarımız ringin tam ortasında tek başına duran Val Venis'e odaklanıyor. Money in the Bank 2024, bu görüntüyle son buluyor.

PGW: Money in the Bank 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™
All Rights Reserved ©
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: