Bilmediğim için soruyorum, AEW'dan ayrıldı mı? İhtimal var mı?
eta PG.com Kullanıcısı Katılım 2 Tem 2023 Konular 6 Mesajlar 112 Beğeni sayısı 75 PG Nakit 0 RPG Karakteri Roman Reigns Favori Güreşçi Bruno Alves 27 Ocak 2024 #11 Bilmediğim için soruyorum, AEW'dan ayrıldı mı? İhtimal var mı?
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 595 Mesajlar 7,912 Beğeni sayısı 1,184 PG Nakit 1,825 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim 27 Ocak 2024 #12 eta' Alıntı: Bilmediğim için soruyorum, AEW'dan ayrıldı mı? İhtimal var mı? Genişletmek için tıkla ... İhtimali oldukça fazla. Geleceğine dair spekülasyonlar var.
eta' Alıntı: Bilmediğim için soruyorum, AEW'dan ayrıldı mı? İhtimal var mı? Genişletmek için tıkla ... İhtimali oldukça fazla. Geleceğine dair spekülasyonlar var.
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 6,893 Mesajlar 17,187 Beğeni sayısı 4,374 PG Nakit 3,780 Konum İzmir RPG Karakteri Hologram Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim 27 Ocak 2024 #13 Bünyeye can suyu gibi gelir... Çok acil alayım. eta' Alıntı: Bilmediğim için soruyorum, AEW'dan ayrıldı mı? İhtimal var mı? Genişletmek için tıkla ... Son gündem şu şekilde.
Bünyeye can suyu gibi gelir... Çok acil alayım. eta' Alıntı: Bilmediğim için soruyorum, AEW'dan ayrıldı mı? İhtimal var mı? Genişletmek için tıkla ... Son gündem şu şekilde.