McMahon Eski Çalışanını Güreşçilere Pazarlamış, Brock Lesnar'ın İşin İçinde Olduğu Söyleniyor


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,805
Mesajlar
7,714
Beğeni sayısı
1,557
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry


Yeni seks ticareti davasıyla ilgili olarak:

Davada, Temmuz 2021'de Vince McMahon'un Grant'e, yeniden sözleşme imzalamaya çalıştığı bir WWE süperstarı için kişiselleştirilmiş cinsel içerik yaratması talimatını verdiği belirtildi. Davada profesyonel güreşçinin adı verilmedi, ancak hem UFC dövüşçüsü hem de WWE güreşçisi olarak tanımlandı. Konuya aşina olan kişiler güreşçiyi WWE'nin en büyük isimlerinden biri olan Brock Lesnar olarak tanımladı.

Dava, McMahon'un müstehcen fotoğrafları malum güreşçiyle paylaştığını ve Grant'e "gördüklerini beğendiğini" bildirdiğini söyledi. Yıldızın yeni bir WWE sözleşmesini kabul etmesinin ardından, McMahon Ağustos 2021'de Grant'e mesaj atarak "anlaşmanın bu kısmının Grant'i becermek olduğunu" söyledi.

Davada, McMahon'un Aralık ayında Grant'in kişisel cep telefonu numarasını WWE yıldızına verdiği belirtildi. Davada, güreşçinin Grant'ten idrarını yaparken çekilmiş bir videosunu göndermesini istediği ve Grant'in bunu yapmasının ardından McMahon'un Grant'e "b-" dediği belirtildi. Aynı ay, davaya göre, yıldız "bir oyun randevusu ayarlama" isteğini dile getirdi, ancak bir kar fırtınası seyahat planlarını bozdu.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: