Copeland ve Suzuki'nin İlginç Diyaloğu

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Eminim Edge şu mevzudan zevk alıyordur ama gereksiz ve Edge'i küçük düşüren bir sekans olmuş maalesef. Edge gibi elinde bir adam varsa onu özel booklarsın anlıyorum Dynamite'ın reytinge ihtiyacı var ama bu adamı bu şekilde sıradan bir hale de getiremezsiniz. Ki bu adam öyle bir zamanda geldi ki hem kendi hype'ı sona erdi bazı hayranlar adamı emekli oldu falan sanıyor yani hem de AEW, Punk mevzularından ötürü büyük anti-pati toplamıştı. Bana kalırsa ateşleyici bir şeyler lazım. Tekrardan heel olmalı.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Eminim Edge şu mevzudan zevk alıyordur ama gereksiz ve Edge'i küçük düşüren bir sekans olmuş maalesef. Edge gibi elinde bir adam varsa onu özel booklarsın anlıyorum Dynamite'ın reytinge ihtiyacı var ama bu adamı bu şekilde sıradan bir hale de getiremezsiniz. Ki bu adam öyle bir zamanda geldi ki hem kendi hype'ı sona erdi bazı hayranlar adamı emekli oldu falan sanıyor yani hem de AEW, Punk mevzularından ötürü büyük anti-pati toplamıştı. Bana kalırsa ateşleyici bir şeyler lazım. Tekrardan heel olmalı.
Bence Edge içinde bulunduğu durumdan keyif alıyor ya, senin de dediğin gibi. Şu noktada umursadığı da budur belki sadece.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Edge de Danielson gibi tamamen WWE'de eksik kaldığı ideallerini gerçekleştirmeye gelmiş gibi görünüyor, muhtemelen tamamen kendi istediği bookingler bunlar ama ben de senin istediğin türden bir booking isterim bir izleyici olarak.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Edge de Danielson gibi tamamen WWE'de eksik kaldığı ideallerini gerçekleştirmeye gelmiş gibi görünüyor, muhtemelen tamamen kendi istediği bookingler bunlar ama ben de senin istediğin türden bir booking isterim bir izleyici olarak.

Bunu yazar yazmaz şu haberle karşılaştım, gerçekten de öyleymiş.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

Öyle zaten abi de bunu daha ilgi çekici yapabilirler diye düşünüyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: