Joey Janela: "Evet, yapmak istediğim çok şey var. 34 yaşındayım, yani hala bir şeylerimiz var. Hedefler hala var. New Japan hedefim var, Tokyo Dome hedefim var. Kim bilir? Şu anda 18 yıldır sektördeyim, iyi bir durumdayım. Her zaman daha iyi durumda olabilirdim, bu da aşama aşama gelir. Ama eğer WWE bana bir şans vermek isterse bunun yaşanmasını sağlayabiliriz. Birkaç yıl önce olduğundan çok daha akıllıyım ve çok daha olgunum. Yani bence kesinlikle bu konuda bir şeyler yapabiliriz, hem onların yaratıcı ekibiyle hem de benim yaratıcılığımla. Akıllarımızı birleştirebilir ve neler olacağını görebiliriz. Tamamen bir facia da olabilir. Kim bilir? Ama bu her zaman bir hedefti, her zaman bir rüyaydı. Bir çocukken, daha AEW yoktu, yani bu benim tam da kucağıma düşen bir şey oldu ve COVID sürecinde benimle ilgilenen, diz sakatlığım sırasında benimle ilgilenen ve benimle sözleşme imzalayan Tony'ye müteşekkirim. Ama bu asla bir hedef değildi, bir rüya değildi. New Japan ve Tokyo Dome falan filanın yanı sıra WWE her zaman rüyaydı. Tüm deathmatch şeylerini tamamladım, temel anlamda her bir hedefimi gerçekleştirdim, WWE ve New Japan hariç. Yani önümüzdeki birkaç yıl içerisinde neler yaşanacağını kimse bilemez. Ama indy güreş sahnesini çok beğeniyorum ve bu fırsat gelirse bu sahneden ayrılmak beni üzüyor."
Kaynak
Kaynak