Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Janela: WWE Her Zaman Rüyam, AEW Yoktu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 163022" data-attributes="member: 57"><p>Prodüksiyon ve maddi güç olmadan bile çok yaratıcı fikirlerle indie tarihine geçecek birden fazla işi var. İlk Spring Break teaserlarını kaç kere dönmüşümdür bilmiyorum. WM haftası GCW'nun en çok bileti satmasının temeli bu adama yazar keza o aralar Brett ve Nick Gage sadece Cage of Death basıp mastürbasyon yapma derdindeydi. Sadece ring performansıyla bakarsak spot monkey olmanın 2 tık ötesinde bir kariyer sürüyor ama güreşip de gerçekten aşağı çektiği bir rakip de hiç olmadı. Hatta birçok açıdan baştan kariyer yaratmışlığı var. Sadece Lio ve MJF'in önünü açması yeter. David Starr'la olan maçları ayrı iyidir. PCO'yu felan bile +50'den sonra kadrolu çalışan yaptı eyt ayağına hala kıyıda köşede moonsault yapıyor. Hala ringde güreşebiliyor olması mucize gibi ama arka alan yapımcılığında mutlaka olmalı. Bu şansı NXT Level Up'ta alsa yine izletir. AEW'de başarsın çok istedim ama içten içe çoğumuz biliyorduk kimyanın tutmayacağını.</p><p></p><p>WWE ve NJ'nin asla bu vizyonerliğin hakkını vereceğine de inanmıyorum o ayrı. Janela da çok mainstream kafasında değil kabul etmek lazım. Tercihen Scott D'Amore ile çalıştığını görmek isterdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 163022, member: 57"] Prodüksiyon ve maddi güç olmadan bile çok yaratıcı fikirlerle indie tarihine geçecek birden fazla işi var. İlk Spring Break teaserlarını kaç kere dönmüşümdür bilmiyorum. WM haftası GCW'nun en çok bileti satmasının temeli bu adama yazar keza o aralar Brett ve Nick Gage sadece Cage of Death basıp mastürbasyon yapma derdindeydi. Sadece ring performansıyla bakarsak spot monkey olmanın 2 tık ötesinde bir kariyer sürüyor ama güreşip de gerçekten aşağı çektiği bir rakip de hiç olmadı. Hatta birçok açıdan baştan kariyer yaratmışlığı var. Sadece Lio ve MJF'in önünü açması yeter. David Starr'la olan maçları ayrı iyidir. PCO'yu felan bile +50'den sonra kadrolu çalışan yaptı eyt ayağına hala kıyıda köşede moonsault yapıyor. Hala ringde güreşebiliyor olması mucize gibi ama arka alan yapımcılığında mutlaka olmalı. Bu şansı NXT Level Up'ta alsa yine izletir. AEW'de başarsın çok istedim ama içten içe çoğumuz biliyorduk kimyanın tutmayacağını. WWE ve NJ'nin asla bu vizyonerliğin hakkını vereceğine de inanmıyorum o ayrı. Janela da çok mainstream kafasında değil kabul etmek lazım. Tercihen Scott D'Amore ile çalıştığını görmek isterdim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Janela: WWE Her Zaman Rüyam, AEW Yoktu
Menü
Giriş yap