Son RAW'da böyle demiş kendisi.
?Maks AEW fanı.
Yok, AEW Blog’un tweetine bakıp söyledim. Olayları kıçından anlamasına güldüm.?
Fan konusu değil kendi ağzından bir anekdot paylaştım :)
Punk antisi olmak için güreşi sevmemen lazım.Punk anticiliğinin yuvası AEW olacaksa biz şu işi bir düşünelim @Dragon
Punk gibi bir markayı kaybetsem böyle bir delirme yaşardım. Hak vermek lazım.Abi bu kadar rahatsız olduğunuz adam gitti işte, niye hala sürekli bu adama sallıyorsunuz ki? Anlamıyorum sizi AEW seyircileri.
Punk gitti yerine kalan adamlar da 5 yıl önce "Ne şirketi abi yaaaaa, tişört satmaya devam." modunda olan adamlardı. Punk'ın yerine getirdikleri Adam Copeland'a da onlinekura.com'dan rakip veriyorlar. Onun da hype'ı tükendi, Punk gittikten sonra kalanlar maalesef babanın yanında çarık çürük topluluğu kalıyor. Ben de böyle olsam kudururdum.Abi bu kadar rahatsız olduğunuz adam gitti işte, niye hala sürekli bu adama sallıyorsunuz ki? Anlamıyorum sizi AEW seyircileri.
12 saniye kemer verdiler utanmaz herifler ya.Punk gitti yerine kalan adamlar da 5 yıl önce "Ne şirketi abi yaaaaa, tişört satmaya devam." modunda olan adamlardı. Punk'ın yerine getirdikleri Adam Copeland'a da onlinekura.com'dan rakip veriyorlar. Onun da hype'ı tükendi, Punk gittikten sonra kalanlar maalesef babanın yanında çarık çürük topluluğu kalıyor. Ben de böyle olsam kudururdum.