Punk: Kişisel Problemlerimi ve İşi Ayırabilirim

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Abi bu kadar rahatsız olduğunuz adam gitti işte, niye hala sürekli bu adama sallıyorsunuz ki? Anlamıyorum sizi AEW seyircileri.
Cody’e de aynı muameleyi çekip adamı kaçırdılar. Şimdi dünyanın parasını kazandıracaklar, ondan gocunuyorlar.
Punk gitti yerine kalan adamlar da 5 yıl önce "Ne şirketi abi yaaaaa, tişört satmaya devam." modunda olan adamlardı. Punk'ın yerine getirdikleri Adam Copeland'a da onlinekura.com'dan rakip veriyorlar. Onun da hype'ı tükendi, Punk gittikten sonra kalanlar maalesef babanın yanında çarık çürük topluluğu kalıyor. Ben de böyle olsam kudururdum.
Suç Edge’de. Punk gibi akıllıca işler yapmak istemiyor. Tek istediği Christian ile oynayıp kolay para kazanmak. Öz saygısı olmayan insanlarda sıkça rastlanan bir olay.
CM Punk'ın dönekliğini lütfen paylaşmayın!
- CM Punk Seveni

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Cody’e de aynı muameleyi çekip adamı kaçırdılar. Şimdi dünyanın parasını kazandıracaklar, ondan gocunuyorlar.

Suç Edge’de. Punk gibi akıllıca işler yapmak istemiyor. Tek istediği Christian ile oynayıp kolay para kazanmak. Öz saygısı olmayan insanlarda sıkça rastlanan bir olay.

- CM Punk Seveni
Çok sevdiğimden dönek olduğunu herkesin anlamasını istemiyorum, doğrudur.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: