Tolga ne adamsın.Nerede anlattın Hot takes. Kendi içeriğini bilmeyen adam deriz mesela.
Tolga Pepsi Konseyi Katılım 2 Tem 2023 Konular 877 Mesajlar 5,494 Beğeni sayısı 1,001 PG Nakit 1,430 Favori Güreşçi Nic Nemeth 22 Ocak 2024 #11 punkstein' Alıntı: Tolga ne adamsın.Nerede anlattın Genişletmek için tıkla ... Hot takes. Kendi içeriğini bilmeyen adam deriz mesela.
punkstein' Alıntı: Tolga ne adamsın.Nerede anlattın Genişletmek için tıkla ... Hot takes. Kendi içeriğini bilmeyen adam deriz mesela.
punkstein PG.net Kullanıcısı Katılım 21 Ocak 2024 Konular 10 Mesajlar 57 Beğeni sayısı 24 PG Nakit 100 Favori Güreşçi Seth Rollins 22 Ocak 2024 #12 Tolgamer' Alıntı: Hot takes. Kendi içeriğini bilmeyen adam deriz mesela. Genişletmek için tıkla ... 3 ay geçmiş gecenin 1.30unda hot takes diyorsun.Ofansif Düşüncelere ingilizce adıyla seslenme kardeşim.Ben dün ne yediğimi bilmiyorum.
Tolgamer' Alıntı: Hot takes. Kendi içeriğini bilmeyen adam deriz mesela. Genişletmek için tıkla ... 3 ay geçmiş gecenin 1.30unda hot takes diyorsun.Ofansif Düşüncelere ingilizce adıyla seslenme kardeşim.Ben dün ne yediğimi bilmiyorum.