"Misyonu" vardı. "Misyonunu" tamamlayıp gitti zaten.
Badger kralkaya Katılım 27 Haz 2023 Konular 493 Mesajlar 3,308 Beğeni sayısı 535 PG Nakit 560 Konum Bursa Favori Güreşçi Triple H ELITE 21 Ocak 2024 #11 "Misyonu" vardı. "Misyonunu" tamamlayıp gitti zaten.
Rise Above Hate PG İle Giderim Katılım 2 Tem 2023 Konular 210 Mesajlar 3,364 Beğeni sayısı 1,158 PG Nakit 1,240 Konum Kartal RPG Karakteri Nigel McGuinness Favori Güreşçi Becky Lynch 21 Ocak 2024 #12 Beast Incarnate' Alıntı: Başlığa o düşünceyle girdiniz biliyorum ama hayır bu bir Mert Gümüş konusu değil, gerçek bir yaşanmışlık… Genişletmek için tıkla ... Yemin ederim ne ara böyle bir konu açtım la o kadar içmedim halbuki diye girdim konuya.
Beast Incarnate' Alıntı: Başlığa o düşünceyle girdiniz biliyorum ama hayır bu bir Mert Gümüş konusu değil, gerçek bir yaşanmışlık… Genişletmek için tıkla ... Yemin ederim ne ara böyle bir konu açtım la o kadar içmedim halbuki diye girdim konuya.
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 6,987 Mesajlar 17,353 Beğeni sayısı 4,403 PG Nakit 3,780 Konum İzmir RPG Karakteri Hologram Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim 21 Ocak 2024 #13 Rise Above Hate' Alıntı: Yemin ederim ne ara böyle bir konu açtım la o kadar içmedim halbuki diye girdim konuya. Genişletmek için tıkla ... UQLDJWLDJSJDSKNDWLXNAŞXJAŞXJALXNAŞXJSLJDLWDJ biz de kendi misyonumuzu başarıyla tamamlamışız o zaman…
Rise Above Hate' Alıntı: Yemin ederim ne ara böyle bir konu açtım la o kadar içmedim halbuki diye girdim konuya. Genişletmek için tıkla ... UQLDJWLDJSJDSKNDWLXNAŞXJAŞXJALXNAŞXJSLJDLWDJ biz de kendi misyonumuzu başarıyla tamamlamışız o zaman…
marchafunebre PG.com Kullanıcısı Katılım 2 Tem 2023 Konular 439 Mesajlar 2,631 Beğeni sayısı 273 PG Nakit 665 Favori Güreşçi Bryan Danielson 21 Ocak 2024 #14 Reis siyaset dünyasında artık yapayalnız kaldı. Karşısında rakip bulamayınca kötü hissetti.