Galatasaray'ı Şampiyon Yaptırmayacaklar

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Galatasaray Süper Ligde son 12 sezonda 6 kez şampiyonluk olurken ve üzerine de hakemler ve müesses nizam tarafından korunduğunu iddia ettiği Fenerbahçe de bu 12 senede sadece 1 kez şampiyonluk yaşamış, şike kumpasıyla boğuşmuş, kurşunlanan takım otobüsünün failleri bulunamamışken Galatasaraylı kardeşlerin şu fikre ne dersiniz?

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,043
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Bu GS'lilerin yüzsüzlüğü gerçekten deneylere konu olacak cinsten. Her taraftar grubu ekseriyetle berbat, o ayrı da.. Abi en çok şampiyon olan takım sensin. 2 senede 1 şampiyonsun. Hala bizle uğraşıyorlar edebiyatı. Eskiden mağlubiyette konuşurlardı. Şimdi yarış sıkı gittiğinden beraberliğe bile resmi açıklama falan yapıyorlar. Erden Timur'u sezon başında izlemiştim. Konuşurken ikna edici. Ahlak falan iyi satıyor ama uygulamada göremiyoruz. Ne istiyorlar anlamıyorum. 34 maç 34 galibiyet ama nasıl olursa olsun mu?

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Bakırköy’de yatakta durmadan zıplayıp “ben cin mısırım tavaya attılar patlıyorum” diyen ruh sağlığı açısından kısıtlı bireyler = 9 yıldır şampiyon olamayan takım için istisnasız her sene “Federasyonu bağladılar bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar herkes Galatasaray’a karşı” diyen futbol taraftarları

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,475
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Bu GS'lilerin yüzsüzlüğü gerçekten deneylere konu olacak cinsten. Her taraftar grubu ekseriyetle berbat, o ayrı da.. Abi en çok şampiyon olan takım sensin. 2 senede 1 şampiyonsun. Hala bizle uğraşıyorlar edebiyatı. Eskiden mağlubiyette konuşurlardı. Şimdi yarış sıkı gittiğinden beraberliğe bile resmi açıklama falan yapıyorlar. Erden Timur'u sezon başında izlemiştim. Konuşurken ikna edici. Ahlak falan iyi satıyor ama uygulamada göremiyoruz. Ne istiyorlar anlamıyorum. 34 maç 34 galibiyet ama nasıl olursa olsun mu?
Her sene şampiyonluk kazansalar bile "puan kaybettik, gol yedik" diye ağlayacak bir grup var GSliler arasında maalesef.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: