AJ Styles'ın Dönüşünden Bu Yana İzlettiği Karakter Hakkında Düşünceleriniz?


The Brahma Bull

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Ara 2023
Konular
2
Mesajlar
35
Beğeni sayısı
17
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Bence hala üst seviyelerin adamı. Cody ile feudu en az 2 PLE'lik olmalıydı. Bende eski seviciliği biraz abartı dozda mevcut fakat şu süreçte asansör tarzı takılacak en son adamdır. Ancak maalesef WWE'nin onu gözden çıkardığını düşünüyorum. Hayvan gibi mazisi olan Gallows & Anderson'la; Randy Orton vs Legacy gibi bir muhabbet çıkarabilecekken resmen trip atar gibi yol verdirttiler adama. Umarım yanılırım ve hala bu işe tutkulu olduğu son dönemlerini asansör olarak geçirmez.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
2,038
Beğeni sayısı
514
PG Nakit
295
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Valla çok güzel konu, yine sahibi belli. Fecaat varız babamda ya. @Beast Incarnate

Yani benim biraz son demlerinde olan efsanelere karşı görüşüm belli, olabildiği kadar face takılttırıp güzel feudlar ve güzel maçlar beklentim var. Ama AJ face olarak 2 yıldır neredeyse yapacağı her şeyi yaptı, o yüzden heel turn olarak dönmesi bence de mantıklıydı, yine güzel feudlar, yine çok harika maçlar. Ben memnunum, ama bir kemer almasını isterim artık ya.
 

Kero

evleniyormuşsun
Katılım
2 Tem 2023
Konular
420
Mesajlar
5,245
Beğeni sayısı
659
PG Nakit
75
Kıyafet konusuna katılıyorum, kesinlikle eskiye dönmelidir. Yani son dönemlerinde gösterdiği bu karakter performansı da gayet iyi bence ya, daha yeni Cody ile güzel bir maç çıkarttı. Birkaç kez daha isterim ana kemer potasında izlemek.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: