RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟐 "𝘚𝘪𝘨𝘰 𝘷𝘪𝘷𝘰"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
c60d5q8.png


PAYBACK #22
19 Ocak Cuma - 21.00 - CANLI
UBS Arena
Elmont, New York


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1- PGW Championship Open Challenge: Jeff Hardy (c) vs. ???

2- MITB Qualifying Match: Angelico vs. Wes Lee vs. Chris Jericho vs. Nic Nemeth

3- Bir anda girişe bakarsın ve kel, gözlüklü, zayıf ama napacağını bilmediğin bir adam... Bunu nasıl yenicen ki? Zaten uzun süre de yenemediler.

4- Kenny Omega ağır taştır, altında kalırsın.

5- Ulan bu Malakai Black, Ospreay'i ciddi ciddi yenmesin?

6- Television şampiyonu Velveteen'in söyleyecekleri var!

7- Jey Uso'ya PURE şampiyonluğu üzerine iki çift lafı olan isim!

8- Bu ana olayı izlerken çocuklarınızı ekranın başından alın!

PYRO.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK BAŞLIYOR!


jeff-hardy-aew-1.png
dd8f456f63db1e5b-1200x675.jpeg


Şovu açan isim Jeff Hardy oluyor! Şarkının hareketli kısmının başlamasıyla birlikte arka alandan ağır tempoyla koşarak geliyor. Stage'de durduktan sonra dans etmeye başlıyor ve bir taraftan da pyrolar patlıyor! Jeff buraya tek başına gelmemiş, Jon Moxley de burada! Jeff elini uzatan insanların ellerine dokunarak ringe doğru ilerliyor, Jon da peşinde. Ringe vardıktan sonra çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor. Jon da hemen ardında takip ediyor onu. Apron'daki ikili aynı anda ringin içine giriyor. Jeff'in direkt köşeye doğru gittiğini ve Second-rope'ye çıktıktan sonra kemerini havaya kaldırdığını görüyoruz! Bu esnada Jon ringin dışındaki yetkililerden mikrofon alıyor. Jeff, Second-rope'den indikten sonra şarkı kesiliyor ve Jon elindeki mikrofonu Jeff'e uzatıyor. Jeff mikrofonu aldıktan sonra ambiyansı izliyor. Başını birkaç kez salladıktan sonra mikrofonu ağzına doğrultuyor ve konuşmaya başlıyor.

Jeff-Hardy-e164.png


Jeff Hardy: Bu gerçekten harika. Acı çekerek tepesine tırmandığım dağın tepesinde gerçek hazineyi buldum. Bedenimde keskin taşların yarattığı kesiklerin izleri duruyor. Ben yaraları kabuk bağlamış, yaralı bir adamım. İçerisinde bulunduğum duyguları açıklamak oldukça zor çünkü bunu hissetmek kafa karıştırıcı. Arkama bakmadan tekrardan anlamlandırmaya çalıştığım hayatımın birden renklenmeye başlaması... Sanırım kafamın içerisindeki bataklığın tekrardan yeşillenmesi için tek ihtiyacım olan şey buymuş (kemeri kast ediyor), sen ne dersin Jon? (Jon onaylama anlamında kafasını sallıyor) Şimdi ise ilerlemenin ve ilerlemenin zamanı. İlerleme. Bu kemeri omzuma aldıktan sonra durmak, duraksamak yok. Yolculuk devam ediyor. Yaralarımı sarmaya devam etmek zorundayım. Daha iyi olmak zorundayım. Etrafım zaaflarımdan faydalanmak isteyenlerle dolu. Buraya bir göz dağı vermek adına bulunuyorum. Sanırım arka alandan gelecek herhangi bir isim ile kemerimin de ortada olduğu bir maça, hemen çıkacağımı duyurarak en büyük göz dağını vermiş olurum değil mi? Will'den devraldığım bu kemeri en ihtişamlı biçimde koruyacağım! CHEER! PGW! Bu bir meydan okumadır! Bekliyorum!


20211123_NXT_gacypromo--8643ebf7c4f8afb0c57acd9406ee9098.jpg


Joe Gacy: Bütün şirkete meydan okudun ve sana gerçek bir meydan okuma ile geldim Jeff. Şu anda ne yapmak istediğini çok iyi biliyorum. Aslında etrafımızda gördüğümüz binlerce insan (parmağıyla işaret ediyor) ancak bu kadar iyi bir şekilde manipüle edilebilirdi ve sen de bunu yaptın. Her neyse, senin iç açılımını daha fazla yapmak istemiyorum. Amacım pisliklerle dolu iç dünyanı kurcalamak değil. Buraya meydan okumanı kabul etmek üzere geldim! Ama eklemem gereken bir şeyler var çünkü PGW Championship için gerçekleşecek o maçta imtihan eden değil, imtihan edilen sen olacaksın. Burada sınavı uygulayan değil, sınavın uygulandığı kişi olacaksın. Bunu tam olarak anlamadığınızdan eminim. Nasıl mı? Açıklamama izin ver. Senin meydan okumanı kabul ediyorum ama seninle çarpışacak kişi ben değilim! Benim için savaşan dev ile mücadele edeceksin!

Seyircilerin şaşırma sesleri üst üste biniyor ve yoğun bir ses ortaya çıkıyor. Bu esnada bir şarkının da çalmaya başladığını işitiyoruz.


maxresdefault_3.jpg


Arka alandan gelen kişi Nathan Jones! Oldukça agresif gözüküyor! Stage'de tam olarak Joe'nun yanına geldiğinde duraksıyor. Kendisinin anonsu gerçekleştirildikten sonra hızlı adımlarla ringe doğru ilerlediğini görüyoruz. Bu sırada Joe kendisini takip ediyor peşinden. Ringe vardıklarında Nathan ortadaki ipi tutarak Apron'a tırmanıyor ve en üstteki ipi aşağıya doğru gerdikten sonra iplerin üstünden geçerek ringin içine giriyor. Joe ise çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor ve Nathan'ın arkasına geçtikten sonra onunla son konuşmalarını yapıyor.

Jon, Jeff ile yumruk tokuşturduktan sonra ringi terk ediyor. Diğer taraftan Joe'nun da Apron'dan indiğini görüyoruz. Hakem kemeri Jeff'ten teslim aldıktan sonra Nathan'a götürüyor ve gösteriyor. Nathan kemere kısa bir süre dokunduktan sonra hakem elindeki kemer ile ringin ortasına geçiyor. Elindeki PGW Championship'i havaya kaldırıyor! Sonrasında da kemeri ringin dışındaki görevlilere teslim ediyor. Hakem, sırasıyla iki güreşçinin de yanına giderek onları kontrol ediyor. Ardından ringin ortasına tekrardan geliyor. İkiliye bir kez daha göz attıktan sonra elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. İşaretle birlikte zil sesini işitiyoruz. Böylelikle maç başlıyor!

PGW Championship
Jeff Hardy (c) w/ Jon Moxley vs. Nathan Jones w/ Joe Gacy


nathan-jones-albert.jpg


Karşı karşıya duran iki güreşçi, maçı başlatan zil sesinin akabinde ringin ortasına doğru ilerliyorlar. Nathan'ın Test of Strength'e girmek üzere elini uzattığını görüyoruz. Jeff'te elini uzatıyor ve diğer ellerini de birleştirdikten sonra Test of Strength'e giriyorlar. Zaman içerisinde Nathan'ın daha baskın olduğunu ve Jeff'i iplere kadar götürdüğünü görüyoruz. Jeff'in sırtının iplere değmesiyle birlikte hakem araya giriyor. Nathan, Jeff'i bıraktıktan sonra Jeff'in göğsüne avuç içiyle birkaç kez dokunuyor ve geri adımlarla uzaklaşıyor. Oldukça kışkırmış gözüken Jeff, ani bir şekilde koşmaya başlıyor. Nathan'dan Clothesline geliyor! Hayır, Jeff bundan eğilerek kurtuluyor fakat koşmaya devam ediyor. İplerden sekiyor ve Nathan'dan Big Boot geliyor! Bu kadar da değil, Nathan rakibini hızlı bir biçimde ayağa kaldırdıktan sonra Pumphandle Slam yapıyor! Nathan iplere koşarak sürdürüyor, iplerden sektikten sonra Jeff'e Elbow Drop yapıyor! Bir tuş denemesi geliyor, hakem ise saymaya başlıyor. 1... Olmadı!

maxresdefault_2.jpg


Hakem elini ikinci kez vurmadan Kickout geldiğini görüyoruz. Nathan oyalanarak ayağa kalkıyor. Devamında rakibi Jeff'i de ayağa kaldırıyor ve onu köşeye gönderiyor. Sırtını sert bir biçimde köşeye çarpan Jeff, köşeye yaslanarak dinleniyor. Diğer taraftan Nathan'ın koşarak o tarafa gittiğini görüyoruz. Nathan'dan Stinger Splash geliyor! Başarısız! Jeff çekiliyor ve Nathan köşeye tosluyor! Kendisinin göğsünü tutarak geriye savrulduğunu görüyoruz. Diğer taraftan Jeff, Second-rope'ye çıkıyor. Hiç beklemeden rakibinin üstüne atlıyor, Missile Dropkick! Nathan yere düştükten sonra hemen ayağa kalkıyor. Jeff'ten rakibinin karnına bir tekme geliyor, bir saniye! Nathan havada yakalıyor! O da ne? Jeff'ten Mule Kick! Bu haraketin ardından devrilecek gibi olan Nathan, kendisini köşeye atıveriyor. Jeff koşmaya başlıyor ve Poetry in Motion yapıyor! Tek başına Poetry in Motion yaptı! Nathan göğsünü tutarak ilerlerken, Jeff iplerin arasından Apron'a geçiyor. Sonrasında da Top-rope'ye çıkıyor, rakibinin arkasını dönmesini bekliyor. Nathan döndüğünde ise atlıyor, Diving Crossbody! Ne?

images.jpeg


Nathan rakibini havada yakalıyor! Jeff kurtulmak için çırpınıyor fakat nafile... Nathan'dan Backbreaker! Jeff acı içinde sırtını tutarken, Nathan'ın Tauntunu yaptığını görüyoruz! Şimdi Jeff'i ayağa kaldırıyor ve onu omzuna alıyor. Bu şekilde onu köşeye kadar götürüyor ve onu Top-rope'ye oturtuyor. Aklından geçenleri az-çok anlayabiliyoruz. Nathan, Second-rope'ye çıktıktan sonra rakibinin kolunu omzuna alıyor. O da ne? Jeff'ten ani bir çıkış geliyor. Nathan'ın karnına birkaç rastgele yumruk atıyor. Nathan bırakacakmış gibi olmasına rağmen bırakmıyor ve hareketini tamamlıyor! SUPERPLEX! Nathan'ın dominasyonundan bahsetmek mümkün. Jeff sırtını tutuyor, iki eliyle. Nathan tuşa gitmek üzere eğilirken...

franky-monet-john-morrison.png


Dev ekrana bir görüntü giriyor. Nathan'ın kendisi de dahil olmak üzere herkesin o tarafa odaklandığını görüyoruz. Ekranları başında izleyen izleyicilerin tam ekran olarak karşısında bu görüntü. Karşımızda Johnny Mayhem var, üstelik yalnız değil. Yanında bir kadın oturmakta. Bu ringin içerisindeki Nathan'ın aktris kız arkadaşı! Nathan'ın şaşkınlıkla olan biteni izlediğini gözlemleyebiliyoruz. Koltukta oturan ikilinin oldukça samimi bir şekilde oturduklarından bahsetmek gerek. Karşımızdaki görüntü amatör bir biçimde çekiliyor, bunu görüntülerin sabit bir açıdan çekilmemesinden ve kameranın sürekli oynamasından anlıyoruz. Kadraj yön değiştiriyor ve görüntüleri kaydeden kişiyi görüyoruz. Bu kişi Val Venis! Elinde tuttuğu kamera ile kendisini görüntülerken, bir taraftan da konuşmaya başladığını görüyoruz.

valll.jpg


Val Venis: Beyler ve bayan... Her neyse, sanırım o adamı daha da gererek bunu yapmamalıyım. Fazla uzatmak istemiyorum çünkü zaman onun aleyhine işliyor. Dinle Nathan, ring içerisinde iyi ilerliyorsun. Orada ne sonuç çıkacağını bilmiyorum ama burada senin adına hiç de iyi şeyler yaşanacak gibi gözükmüyor. İşlerin senin için daha karmaşık hale gelmesini istemiyorum çünkü biz o kemeri senden değil, Jeff'ten almak istiyoruz. O ringi derhal terk edip buraya gelmek zorundasın çünkü Johnny sevgilin ile çok yakınlaşmış durumda! Onu götürmek üzere! Anlarsın ya... (pis pis sırıtıyor) Sana söyleyeceklerimi söyledim Nathan. Bundan gerisi artık sana kalmış durumda. (kamera kadrajını tekrardan çeviriyor) Film başlasın!

Görüntü gitgide bulanıklaştıktan sonra kapanıyor. Bu görüntünün sona ermesiyle birlikte kameralarımız başından kaynar sular dökülmüş olan Nathan'a dönüyor. Ağzı açık bir şekilde donakalıyor. Nathan'ın mental durumu dibe vurmuş durumda. Şimdi ne yapacak? Maçı sürdürecek mi yoksa sevgilisine mi gidecek? Nathan iplerin altından kayarak kendisini ringin dışına atıveriyor. Arkasında bıraktığı maç umurunda bile değil. Hızlı adımlarla arka alana doğru gitmeye çalıştığını görüyoruz. Kendisi rampanın üzerine geliyor ki, karşısına Joe Gacy'nin geçtiğini görüyoruz. Kendisine endişeli bir ruh haliyle bir şeyler söylediğini görüyoruz. Oraya yakınlaşan kameralar sayesinde ne dendiğini de anlayabiliyoruz.

Joe Gacy: Bunu yapamazsın Nathan. Kemeri alma şansını elinin tersiyle itip gidemezsin.

Nathan Jones: Önümden çekil!

wrestling-referee.jpg


Nathan rampanın üstünde hızlı adımlarla yürüyor. Tam Stage'ye varıyor ki, arkasından koşarak kendisini takip eden Joe, onun önüne geçiyor ve gitmesini engellemeye çalışıyor. Bir şeyler söylemeyi sürdürüyor. Endişeli ruh hali, yerini öfkeye bırakıyor. Öfkeli bir biçimde haykırıyor adeta! Bir taraftan da hakemin saydığını işitiyoruz.

Joe Gacy: Dur diyorum sana! Bırakma maçı!

Nathan Jones: Çekil önümden!

Nathan tam arka alana gitmek üzere ki, Joe kolundan tutarak onu kendisine çeviriyor. Nathan arkasına döner dönmez kafasından ittiriyor Joe'yu! Nathan ittiriyor Joe'yu! Dengesini kaybeden Joe yere düşüyor! Yere düşen Joe'nun şok olduğunu görüyoruz. Bu durum karşısında o da şok oluyor. Nathan'ın arka alana geçtiğini görüyoruz. Kameramız ringe dönüyor ve hakemin sayışına kulak veriyoruz. 9... 10! 10 oldu! Bu maç da bu şekilde bir son buluyoruz. Nathan diskalifiye olarak bu maçı kaybediyor!

Kazanan ve hala PGW Şampiyonu: Jeff Hardy

6993633bc459b91b8a1c98b396aa9206.png


Maç bu şekilde bitmiş oluyor! Kazanan Jeff Hardy! Kemerini de bu şekilde korumuş oluyor! Hakem, PGW Championship'i Jeff'e teslim ettikten sonra onun elini havaya kaldırıyor! Bu esnada kendisinin anonsu da gerçekleştirilmiş oluyor ve Jon da ringin içerisine giriyor. ''No More Words'' şarkısı duyuluyor, Jon da Jeff'in diğer elini havaya kaldırıyor! Jeff elinde tuttuğu kemer ile Second-rope'ye çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor! Jon'un onu alkışladığını görüyoruz. Dev ekrana bir kez daha bir görüntünün girmesiyle birlikte bu kutlama bir son buluyor. Jeff olduğu yerden inmeden oraya dönüyor, Jon da. O görüntü ekranları başında izleyenlerin de tam ekran olarak karşısında.

Karşımızda tekrardan aynı isimler var. THE SEX! İkisi de kameranın tam olarak karşısında. Önce Val Venis konuşuyor.

Val Venis: O kemeri havaya kaldırıp sevinmeden önce bize teşekkür etmen lazımdı Jeff. Nitekim bizim müdahalemiz sayesinde o kemeri hala omzunda taşıyabiliyorsun. PGW Championship'i bizim kontrolümüz dışında kaybetmene asla izin veremezdik. Bize bir borcunun oluştuğunun farkındasın, değil mi?

Johnny devam ediyor.

jomaaa.jpg


Johnny Mayhem: Aslında teşekkür etmenin ve bu iyiliğin karşılığını vermenin bir yolu var. Bunu sana söylememi ister misin Jeff? Money in the Bank'te bizim karşımıza çıkarak bunu yapabilirsin. Binlerce insanın gözü önünde seninle Triple Threat maçına çıkmanı istiyoruz.

Şaşırma sesleri yükseliyor. Jeff, Jon'un kendisine uzattığı mikrofonu eline alıyor ve konuşuyor.

dc4aba3bb27b60da-600x338.jpg


Jeff Hardy: Bunun cevabını haftaya vereceğim.

CHEER!

The SEX üyelerinin ruh halinde bir düşüş olduğunu rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Jeff kısa cevabının hemen sonrasında mikrofonu yere fırlatıyor. ''No More Words'' şarkısı kaldığı yerden devam ediyor. Jeff ve Jon ringi terk edip arka alanın yolunu tutuyorlar. Yaşanan bu olayların ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

9puq4fz.gif



Nathan!

Arka alanda koşuşturan birini görüyoruz... Bu Joe Gacy! Nathan Jones onu dinlemiyor ve arka alanda öylece ilerliyor.

Joe Gacy: Nathan! Sana diyorum! Orada yaptığın şey için benden özür dilemeni bekliyorum!

Bir anda duraksayıp arkasını dönen Nathan Jones, Joe Gacy'e şaşkın ve aynı zamanda öfkeli şekilde bakıyor.

nath.jpg


Nathan Jones: Özür? Ne özründen bahsediyorsun? Hayatımdaki kadının yanındalar ve bunu umursamayıp devam etmemi mi bekledin?

gac.jpg


Joe Gacy: Mayhem ve Val ile bu konuda anlaşabilirdik! Her şey hallolabilirdi. Maçı bırakmana gerek yoktu! Bunu sen de benim kadar iyi biliyorsun! Sana "çözeceğim" deyip çözemediğim ne oldu da bunu halledemeyeceğimi sandın!? Senden sadece maçına, PGW şampiyonluğuna odaklanmanı beklemiştim!

Nathan Jones: Kadınım söz konusu olduğunda düşüneceğim tek şey odur!

Joe Gacy: Pekala! Böyle düşünmene saygı duyuyorum ve şimdi, aynı saygıyı senden bekliyorum! Burada ve dolayısıyla sonrasında yollarımız ayrılıyor. Söylemiştim, "sevgi paylaşılır ama aşk özeldir". Bunu böyle anlayacağından haberim yoktu! Planlarımızı, ideolojimizi, kabul ettiğin ve inandığın sevgimi hiçe sayıp o maçı terk etmen kabul edebileceğim bir şey değil. Bu yüzden bundan sonrasında, seninle değilim.

Nathan Jones: Joe! Bu da ne demek?

gac2.jpg


Joe Gacy: Çok şey demek Nathan. Benim sana değil, senin bana ihtiyacın vardı. Ama bunu kullanamadın! Elimize gelen iki fırsattan bir tanesini, hatta en büyüğünü elinin tersiyle ittin. Ve şimdi diğer fırsatı, Kenny Omega ile olacak çanta maçını da hiçe sayacak biriyle de bundan sonra yan yana olmak istemiyorum. Ben bir terapist değilim. Ya da Paul Heyman. Ben sadece "insanım". Ve her insan gibi bir kalbim var. Bu kalbin aracı olduğu tek şey, yardım etmek. Tüm gayem bu. Ama artık sana yardım etmek istemiyorum. Seninle sürdürdüğümüz birliktelik, kısa süre de olsa güzeldi. Kendine dikkat et.

Hayal kırıklığına uğramış bakışlarla öylece Joe Gacy'e bakan Nathan'ı görüyoruz. Gacy oradan ayrılıp giderken kameralarımız kapanıyor.

9puq4fz.gif


Ring-Announcer%2B1.gif


Bayanlar ve baylar... Bu bir Money in the Bank'e katılmak için bilet maçıdır! Bu dört güreşçiden maçı kazanan isim Ludwig Kaiser, Jey Uso, Cody Rhodes, Tommaso Ciampa'dan sonra çanta maçına dahil olan 5. isim olacaktır!

Kameralar açıldığında Money in the Bank bileti almak için burada olan dört ismi de görüyoruz! Hepsi birbirlerini süzüyorlarken hakem gerekli kontrolleri yapıyor ve maç başlıyor!

Money In The Bank Qualifying Match
Angelico vs Chris Jericho vs Nic Nemeth vs Wes Lee


Forearm%2BSmash.gif


4 isim de birbirlerine bakıyorlar. Ardından Jericho, Wes Lee'ye saldırıyor. Nemeth ile de Angelico birbirine giriyor. İki taraf ayrı köşelerden kavga ediyorlar. Jericho, Wes Lee'yi köşede domine ediyor ve onu top turnbuckle'a çıkartıyor. Angelico da bu arada Nemeth'i Irish Whip'e yolluyor ama Nemeth iplerden sektiği gibi muazzam bir dropkick ile Angelico'yu yere seriyor ardından Jericho'ların yanına gidiyor ve onlarla kavga ediyor. Nemeth, Jericho'yu Irish Whip'e yolluyor ama Jericho iplerden sektiği gibi clothesline ile Nemeth'i indiriyor. Derken DIVING CROSSBODY! Wes Lee, Jericho'nun üzerine atlıyor. Wes Lee tuşa gidiyor: 1....2.... Angelico bozuyor. Angelico ve Wes Lee arasında sekans izliyoruz. Wes Lee rakibine superkick yapmak isterken Angelico'dan takla geliyor. Wes Lee - Chris Jericho - Nic Nemeth - Angelico dörtlüsü bir anda karşı karşıya geliyorlar ve seyirci bu manzara karşısında alkış tutuyor. 4 adam birbirine bakarken reklamlara gidiyoruz...

Reklamlardan döndüğümüzde Jericho'nun Nemeth ile ringde kavga ettiğini görüyoruz. Onu yerde yumrukluyor. Reklam arasında ise Angelico'nun Wes Lee'nin üzerine Top Cone Hilo ile uçtuğunu görüyoruz. Jericho ringdeki Nemeth'e iplerden destek alıp stomp yapıyor. Ardından rakibini kaldırıyor ve turnbuckle'a yolluyor ama Nemeth big boot ile karşılık veriyor. Nemeth ardından second turnbuckle'a çıkıyor ve TORNADO DDT! Nemeth hemen tuşa gidiyor: 1.....2.... ANGELICO SPRINGBOARD 450 SPLASH! Angelico oyunu muazzam bir şekilde bozuyor. Angelico hemen Jericho'yu tuşa götürüyor: 1....2.... Fakat Jericho bir anda bir ayağını iplere koyuyor.

Tazz: Her ne kadar Fatal 4 Way maçı olsa da tuş her halükarda ring sınırları içerisinde gerçekleşmeli öyle değil mi Nash?

Kevin Nash: Çok doğru Tazz!

Angelico, Jericho'yu ayağa kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor. Jericho iplere tutunuyor. Angelico onun üzerine doğru koşarken Jericho eğiliyor ve Angelico kendisini ringin dışında buluyor. Jericho ardından koşuyor ama RAKİBİNİN ÜZERİNE ATLIYOR?

Celebration%2B1.gif


Chris Jericho: Stupid Idiot!

Jericho sözlerinin ardından usulca alt iplerin altından ringin dışına çıkıyor ve Angelico'ya saldırıyor. Derken Nic Nemeth de olay yerine geliyor o da Jericho ile yumruklaşıyor. Bu arada Wes Lee kendisine geliyor ve ringe giriyor ve TOP CONE HILO! Wes Lee Top Cone Hilo ile herkesin üzerine atlıyor. Herkes yerde. Seyircilerden "This Is Awesome" chantleri yükseliyor. Hareketin tekrarını izliyoruz...

Ringe yeniden döndüğümüzde ise Wes Lee, Nemeth'i ringe sokuyor ve aprondan onun üzerine Springboard Senton ile atlıyor ama Nemeth dizlerini koyunca boşa gidiyor. Wes Lee acı içerisinde kıvranırken Nemeth ayağa kalkıyor ve Zig Zag için pusuda bekliyor. Wes Lee ayağa kalkıyor ama direkt ani refleks ile kendisini iplere atıyor. Nemeth onu bırakmak zorunda kalıyor. Nemeth tekrardan rakibinin üzerine gittiğinde ise SUPERKICK! Nemeth yere yığılıyor, Wes Lee tuşa gidiyor: 1.....2..... Jericho bozuyor ve Wes Lee'yi kaldırdığı gibi CODE BREAKER! Hayır Wes Lee'den ENZUIGIRI! Hayır Jericho WALLS OF JERICHO'YA çevirmek istiyor ama WES LEE HURRICANRANA ile Jericho'yu Nemeth'in üzerine atıyor. Wes Lee ardından Fallen Starboy için top turnbuckle'a çıkıyor ama Angelico hemen onun yanına zıplıyor ve Wes Lee'yi kavradığı gibi C4 yapıyor! OMG! İki adam feci bir şekilde ringe düşüyor. Angelico tuşa gidiyor: 1............2........... Hayır Nemeth kendisine gelip bozuyor. Nemeth, Angelico'yu tuttuğu gibi ringin dışına atıyor. Nemeth hemen tuşa gidiyor: 1............2............

Zig%2BZag%2B1.gif
Codebreaker%2B2.gif


Hayır Chris Jericho bozuyor! Chris Jericho, Nemeth'i yakaladığı gibi ring posuna çarpmak istiyor ama Nemeth onu çarpıyor, Jericho sersemliyor ve ZIG-ZAG! Nemeth hemen tuşa gidiyor: 1........2......... Angelico onu ringin dışına çekiyor ve bariyere çarpıyor. Angelico ardından ringe giriyor ve top rope'a çıkıyor. 450 SPLASH? CODE BREAKER! OMG CODE BREAKER! Jericho son gücü ile Angelico'yu havada avlayıp 450 Splash'i Code Breaker ile counterlıyor. Herkes yerde. Seyirciler "This Is Awesome" chantleri atıyorlar. Jericho yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Jericho ayağa kalktığı gibi arkasını dönüyor ve SUPERKICK? Wes Lee'den Superkick denemesi ama Jericho sıyrılıyor ve PAINMAKER! Wes Lee kendisini ringin dışında buluyor. Chris Jericho ve Angelico ringde yalnız. Chris Jericho yerde yatan rakibinin üzerine LIONSAULT ile atlıyor. Ardından Code Breaker için işaretini veriyor, Angelico ayağa kalkıyor. Dolph bu arada ringe giriyor derken CODE BREAKER+ZIGZAG! OMG Bu nasıl oldu? Jericho Code Breaker yaparken Nemeth de Zig Zag yapmış bulundu! Angelico yerde. Jericho ve Nemeth birbirlerine bakıyorlar.

f1590589f37d8e48c199a8ab80dd3f7e6c6994dd.gifv


Chris Jericho hemen Angelico'nun üzerine yatıyor ama hakem sayamadan Nemeth bozuyor ve adeta çuval gibi Jericho'yu bir köşeye fırlatıp Angelico'yu kendisi tuşa götürüyor ama hakem daha sayamadan Jericho onu da bozuyor. İki adam burun buruna geliyor, tansiyon yüksek. En sonunda Jericho, Nemeth'e tokat atıyor. Nemeth de bunun üzerine yumruk atıyor. İkili yumruklaşıyor. Nemeth, Jericho'yu Irish Whip'e yolluyor. Jericho iplerden sekip Nemeth'in üzerine gidiyor ama SUPERKICK! WES LEE HEM NEMETH'E HEM JERICHO'YA SUPERKİCK YAPIYOR!

Tazz: Bir superkick ile iki kuş!

2022-06-17_11-59-56.gif


İki adam da yere yığılıyor. Wes Lee agresif bir tutum ile Nemeth'i yerde yumrukluyor. Hakem araya giriyor. Nemeth ardından top turnbuckle'a çıkıyor ve FALLEN STARBOY! Wes Lee hemen tuşa gidiyor: 1.........2.........

3!

Kazanan ve Money In The Bank Maçına Katılan: Wes Lee

cdaa058c060b99ce61da6e46a7ae3df7f9ffd515.gifv


Wes Lee kazanıyor ve Money In The Bank maçına katılan bir başka isim olmayı başarıyor. Nemeth yerde, Angelico yerde, Jericho yerde! Wes Lee ise ayakta ve hakem onun elini havaya kaldırıyor. Fakat Wes Lee hemen elini geri çekiyor ve umursamaz bir şekilde ringden inip arka alanın yolunu tutuyor. Daha sonrasında ise gözden kayboluyor.

9puq4fz.gif


j8gmuct.png


Kameralarımız açıldığında Christopher Daniels'ı ringde görüyoruz, elinde mikrofon var. Bir süre etrafı izledikten sonra konuşmaya başlıyor.

Christopher Daniels: Tüm milyonların önünde haykırdığım bir hedefim vardı. World Heavyweight Şampiyonluğunu istiyorum. Önümdeki engelleri tek tek ekarte ettim ve gözümü daha da yukarıya diktim. Alberto El Patron'a açık bir şekilde meydan okuyorum. Onun karşısına ilk kez çıktığımda başıma gelecekleri kestirebiliyordum. O insani duygularını kaybetmiş, dünyevi zevklerin yozlaştırdığı bir cani. Onunla ilk karşılaşmamızda bana vahşi bir şekilde saldıracağını biliyordum ve de istiyordum. Ona PGW'daki en dişli adamı alt etme şansını verdim. O geceden sonra Alberto'nun yaşadığı kibir tüm dünyanın şampiyonu olmanın verdiği bir onur değil Christopher Daniels'ı milyonların önünde "linç" etmenin verdiği doyumsuz bir kibirdi. Onu havaya soktum ve o erkenden pes etti. Daha ilk hamlemde yelkenlerini suya indirdi. Gün geçtikçe daha da zayıflıyor. Eninde sonunda tüm varlığını kaybetmiş olacak. Tüm bu trajedi ve entrikanın içinde ise "Düşmüş Melek" tekrardan yükselecek ve bu ringlerin hak ettiği muntazam şampiyon olacak.

image.png


Christopher Daniels: Alberto El Patron seni biliyorum! Sen yozlaşmış bu dünya düzenini temsil eden yozlaşmış bir şampiyonsun. Sahip olduğun şampiyonluğun maneviyatından uzak kibir ve narsisizmin içine düşmüş içi boş kağıttan bir kaplansın sadece. Tedavi edileceksin ve tedavini ben üstleneceğim. Benim görevim bu!


AlbertoDelRio-WorldHeavyweightChampion8_crop_exact.jpg


World Heavyweight Şampiyonu Alberto El Patron girişte görünüyor ve kemeri ile poz veriyor. Kendisi oldukça öfkeli görünüyor. El Patron ringe giriyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

SD_728_Photo_003.jpg


Alberto El Patron: Seni 2 hafta önce burada yerin dibine soktuğumda daha fazla bana bulaşmayacağını düşündüm. Fakat yanılmışım. Sen benim üzerime gelmeyi daha çok tercih ettin. Geçen hafta Payback şovunda yapmış olduğun illüzyon ile beni korkuttuğunu sanıyorsan yanılıyorsun. Bu sadece senin kendi hayal dünyanda yaşadığın bir gerçeklik. Asıl olan gerçek ise benim seni burada kanatmış olmam. Bunu mu istiyorsun (kemerini gösterir)? Pekala seni ilk karşılaşmamızda ayaklarımın altına almıştım fakat üzerini tam çiğnememiş olacağım ki boyundan büyük akıl oyunları ile karşıma çıkıp ayak bağı olabiliyorsun. Bu sefer işimi tam yapmak istiyorum!

image.png


Christopher Daniels: Halen daha kibrinin esiri olmuş durumdasın! Bana meydan mı okuyorsun? Kabul edildi! Kaybedeceksin... Hem de büyük kaybedeceksin El Patron. Ancak bana karşı yenilmeyeceksin, kibrine karşı yenileceksin.

Alberto El Patron ve Christopher Daniels burun buruna geliyorlar...


20230629_Top10_thumb_RAW--8b0250f9e0ca16ac0eaefb5561dfa785.jpg


LA Knight girişte görünüyor. Knight girişte göründüğü gibi işareti ile müziği kestiriyor ve konuşmaya başlıyor.

LA Knight: Let Me Talk To Ya! Baylar burada bir parti olduğunu arka alandaki nacizane dostlarım bana çıtlattı YEAH! Ve partilerin olmazsa olmaz adamı "L! A! Knight!" olarak görünmek istedim YEAH! Benden rahatsızlık mı duydunuz? O zaman vermiş olduğum rahatsızlık sebebiyle kıvanç duyarım!

20230619_Raw_LA_Knight--173d835298f109428774665fe301b506.jpg


LA Knight ringe giriyor ve konuşmasına orada devam ediyor.

LA Knight: Evet baylar parti burada sona erdi! Çünkü parti bozan huzur kaçıran LA Knight huzurlarınızda.

Alberto El Patron: Senin burada ne işin var? Derhal ringimden defol!

LA Knight: En son seni böyle davrandığın için burada pişman etmemiş miydim? O kadar korkak bir adamsın ki şampiyonluğunu ortaya koymadan benimle maça çıktın. O gece World Heavyweight Şampiyonluğu ortada olsaydı ikimiz de yaşanacakları az çok biliyorduk öyle değil mi?

Christopher Daniels: LA Knight! Geçen hafta almış olduğun galibiyeti bana borçlusun, bunun için teşekkürünü edip ringi terk edebilirsin. Geçen hafta eğer ben olmasaydım yaşanacakları hepimiz biliyorduk öyle değil mi?

LA Knight: Sana hakkını teslim etmem gerekiyor. Fakat ringde mücadeleyi ben verdim. Unvanı "World Heavyweight Şampiyonu" olan bir adamı dakikalar boyunca bu ringde zorladım. Senin aksine dakikalar içerisinde dayak yiyip ağzımı burnumu dağıtmadım. Her ne kadar senin görünümün benim kazanmamı sağlasa da... NA! NA! Aslında bir gerçeği gözlerimizin önüne sundu. Unvanı "World Heavyweight Şampiyonu" olan bir adamın ne kadar aptalca güreştiğini ekranları başında Payback izleyen milyonlarca insan görmüş oldu. İki illüzyona inanıp maçtan koptu. Bana söyler misiniz? Bir dünya şampiyonu böyle mi olmadı? Daha buraya geleli bir hafta bile olmamış ve uzun zamandır ring tecrübem yokken ben bile daha akıllı güreştim. Christopher Daniels o illüzyonu bana yapsaydı önce maçıma odaklanırdım ve maçımı kazanıp yoluma çıkan adamı yendikten sonra da onun icabına bakardım ama El Patron bunu yapmadı. Bir dummy gibi davrandı. DUMMY YEAH! Burada herkese kabadayılık taslayıp maç içerisinde aptalca güreşen bir adam benim şampiyonum olamaz! Kimsenin şampiyonu olamaz. World Heavyweight Şampiyonluğu için ben de meydan okumamı yapıyorum ve uzak bir tarih için değil hemen şimdi için istiyorum. Yine de hakkını vermek için Daniels şampiyon olduğumda unvanımı ilk sana karşı koruyacağımın da sözünü veriyorum YEAH!

Alberto El Patron: Burası başlı başına bir sirk gösterisine döndü. Sırada ne var ha? Duvarları delen bir ShockMaster şahane olurdu doğrusu!

Üç adam arasındaki tansiyon yükseliyor. Tek bir hareket üç adamın birbirine girmesine yeterli olacak...


ttttt.jpg


Mr O'Neil girişte görünüyor, elinde ise mikrofon var. İşareti ile müziği kesip konuşmaya başlıyor.

Mr. O'Neil: Üzgünüm Albero elimizde maalesef ShockMaster yok! Fakat seni tatmin edecek olursa ringin altına iki seksen düşmüş bir adam var.

Seyirciler kahkaha atıyor ama O'Neil ciddiyetini bozmadan devam ediyor.

Mr. O'Neil: Bu kadar tan tana yeter. Her ne kadar Christopher Daniels'a bir şampiyon olarak meydan okumuş olsan da LA Knight'ın da haklı gerekçeleri olduğu aşikar. Öyle ya da böyle LA Knight seni yenmeyi başardı. Fakat öte yandan Christopher Daniels'ın dokunuşu kafalarda soru işareti oluşturuyor. Üzgünüm LA Knight ama World Heavyweight Şampiyonluğu maçına koyacağım adam için kimsenin kafasında soru işareti olmamalı. Ve Christopher Daniels sen ise geçen hafta böyle bir illüzyona girişmeseydin belki de Alberto ile direkt maça çıkma hakkına sahip olacaktın. Zira şampiyon seni seçti ve şampiyon kimi isterse o aday olur bu tartışmasızdır. Fakat senin durumun farklı. Senin de bir bedel ödemen gerekiyor. Tüm bu bileşenler ışığında ise bu gecenin ana olayı olarak Christopher Daniels vs LA Knight maçını duyuruyorum. Ancak bu düğümü bu maç çözebilir. Bu maçı kazanan Money In The Bank için World Heavyweight Şampiyonu Alberto El Patron'un karşısında aday olur.

LA Knight ve Christopher Daniels birbirlerine bakarken seyirci olumlu bir reaksiyon veriyor. Mr. O'Neil tam gitmek üzereyken geri dönüp bir şeyler daha söylüyor.

Mr. O'Neil: Bu maç ile birlikte akıllarda yeni soru işaretleri oluşmaması adına bu maçı yorumcu koltuğunda bizzat her açıdan takip edeceğim. Arzu edersen Alberto sen de bana eşlik edebilirsin. Rakibini ilk anda görmek senin için iyi olabilir. Evet baylar iyi olan kazansın!

O'Neil sözlerinin ardından arka alana giderken ringdeki üç adam birbirine bakıyor. Alberto iki adama kemerini gösterip ringden iniyor. La Knight ve Christopher Daniels birbirlerine bakarken reklamlara gidiyoruz...

9puq4fz.gif




image.png


Ludwig Kaiser girişte beliriyor. Bu geceki önemli maçı için hazır! Yavaş adımlarla ringe yürüyor. Sonrasında çelik merdivenlerden çıkıyor. Rakibini beklemeye başlıyor.


image.png


Eski şampiyon girişte! Tauntunu atıyor. Sonrasında hızlı adımlarla ringe yürüyor. Çelik merdivenlerden tırmanıp taunt atıp top rope'a çıkıyor ve rakibini süzüyor. Ardından ringden iniyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve okey veriyor.

Will Ospreay vs. Ludwig Kaiser

image.png
image.png


Maç başladı. Ospreay hızla üstüne koşup Kaiser'i shoulder charge yaparak köşeye çarpıyor. Ardından üst üste yumruk ve chop karmalarıyla Kaiser'i köşeye sıkıştırıyor. Hakem ayırıyor. Ospreay üst üste stomplarla devam ediyor. Hakem tekrar çekiyor. Ospreay üstüne koşuyor fakat Kaiser bir big boot vuruyor. Sonrasında koşarak Shotgun Dropkick! Ospreay hızla Kip Up yapıyor. İkili face to face'e gelip kafalarını tokuşturuyor. Ospreay bir yumruk Kaiser'den de bir yumruk. İkili karşılıklı yumruklaşıyor. Ospreay Kaiser'in yumruğundan eğiliyor ve iplere koşuyor. Handspring Enzuigiri! Kaiser sersemliyor. Ospreay ayaklanıyor Kaiser bir Running Uppercutı geçiriyor. Sonrasında kaldırıyor ve ring dışına fırlatıyor fakat Ospreay bunu tersine çeviriyor. Kaiser ring dışında. Ospreay iplerin arasından hızlı bir dropkick vuruyor. Sonrasında Sasuke Special!

image.png


Fakat Kaiser bundan kaçıyor. Sonrasında tutuyor ve sonrasında Ospreayi kaldırıp Butterfly Suplexle yatırıyor. Sonrasında ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Bacaklarından çekip Ospreay'i tersten köşeye asıyor. Geri geri çekiliyor ve Shotgun Dropkick! Ardından tuşa gidiyor. 1.. Ospreay hızlı bir kickout atıyor. Hızla bir chinlocka alıyor. Ospreay bir süre sonra kalkmayı başarıyor. Üst üste dirsek darbeleri vuruyor. Sonrasında iplerden sekiyor fakat Kaiser bir lariatı geçiriyor. Sonrasında tersten kaldırıyor. Landungbrücken! Fakat hayır! Ospreay bundan kurtuluyor ayakta kalıyor. Kaiser bir lariat sallıyor Ospreay eğiliyor. İpe koşup OSCUTTER!

image.png
image.png


Fakat hayır! Kaiser bunu sleeper holdla karşılıyor! Ospreay pes mi edecek!? Bir süre sonra köşeye doğru yaklaşıyor ve turnbuckle'a ayaklarını koyarak geri geri gelerek oradan ters bir roll up yapıyor. 1.. 2.. Kickout! Kaiser bunu atmayı başarıyor. Ospreay hızla bir OSCUTTER! Bu sefer yaptı! Bu sefer yaptı! Gazla bağırıyor! Ardından tutuyor ve STORM BREAKER! Fakat hayır! Kaiser bundan kurtuluyor ve Swinging DDT! İkisi de yerde kalıyor!

MALAKAI BLACK! SEYİRCİLERİN ARASINDAN RİNGE GİRİP DOUBLE CLOTHESLINE İLE İKİ İSMİ DE YIKIYOR! BUNU BEKLEMEYEN ZATEN YOKTU! HAKEM ZİLİ ÇALIYOR!

image.png


Kazanan: No Contest

image.png


Black ring dışına çıkıyor ve ringe bir sandalye sonrasında da bir kendo stick fırlatıyor. Peşinden giriyor. Kaiser yavaştan ayaklanıyor. Kaiser'de bir Black Mass! Kaiser ring dışına düşüyor! Sonrasında Ospreay'de yavaştan kalkıyor! Ospreay kalkarken sırtına hızla sandalye darbeleri vurmaya başlıyor! Ospreay acı içinde kıvranıyor! Black sandalyeyi defalarca kez Ospreay'e geçiriyor! Ospreay acı içinde yerde kıvranıyor! Black ayağıyla Ospreay'i tersine çeviriyor. Karnına sandalyeyi koyuyor. Sonrasında kendo sticki alıyor! Kafasına, koluna, sandalye koyduğu karnına, bacaklarına! Karışık vuruyor! Ospreay acı içinde bağırıyor! Ardından eline bir mikrofon alıyor ve karnındaki sandalyeye bastırıyor. Ospreay'in bağırışları duyulurken Black mikrofonu onun ağzına yaklaştırıp Ospreay'in bağırışlarını seyirciye dinletiyor. Mikrofonu yere fırlatıyor. Ospreay'in karnına bastırmaya devam ederken kamera yakın çekime giriyor.

Malakai Black: İYİ BAK WILL! BENDEN ÖĞRENSEYDİN, ASLA UNVANINI KAYBETMEZDİN! TABİİ KARŞINDA YİNE BEN OLMASAYDIM!

image.png


Sonrasında karnına sağlam bir stomp vuruyor! Ospreay'in ağzından kanlar gelmeye başlıyor. Black, Ospreay'in önüne kendi oturuşuyla bağdaş kurup oturuyor. Yerde kıvranan Ospreay'in yanında Black bir süre oturduktan sonra kameralar kapanıyor.

9puq4fz.gif



velveteen-dream-6.jpg


PGW Television Champion Velveteen uzun bir sürenin ardından yeniden girişte gözüküyor. Seyircilerden destek alan Velveteen, ringe girip, girişini tamamlıyor. Ardından bir mikrofon istiyor görevliden. Mikrofonu alınca önce kemerine sonra ise mikrofonuna bakıyor. Hiç tereddüt etmeden konuşmaya başlıyor Velveteen.

velveteen-dream-11.jpg


Velveteen: Bir süredir Television Championship'in ekranlardan uzak kalmasının ardından tekrar buradayım. Geçen hafta burada olamadım çünkü arınmaya ihtiyacım vardı. Eski rüyalarımı tekrar görmeye yaklaşmışken, uzaklaşıp, üstümdeki o varoş herifin kokusundan arınmam gerekiyordu. Bugün karşınızda, yenilenmiş bir Velveteen olarak geldim. Ancak yanımda taşıdığım güzelliğe baktığımda, hala o aciz herifin izlerini hissedebiliyorum. Bundan arınmanın ise tek bir yolu var. Karşıma yeni bir isim çıkması. Ancak herkes gözünü yukarıdaki çantaya dikmiş durumda. Kimse karşıma çıkıp; "Bunu istiyorum" diyebilme cesaretini göstermiş değil. Ancak korkmanın bir-


Kenny-Omega-696x442.jpg


Devil's Sky! Kenny Omega girişte gözüken isim oluyor. Omega ringe ilerlerken seyircilerden destek alıyor. Ringde ise Velveteen'in, lafının bölünmüş olmasına rağmen, hiç sinirlenmemiş hatta onunla alay eder gibi baktığını görüyoruz. Omega hızlı adımlarla ringe giriyor ve Velveteen'in karşısına dikiliyor.

roh-341-kenny-omega-cody-promo-1280x720max.jpg


Kenny Omega: Etkilenmemişe benziyorsun Velveteen. Ama arenaya baktığımda, herkesin dikkatini çektiğimi düşünüyorum. Bir rakip istiyordun, işte buradayım. Evet başta dediğin gibi başka planları olan birisiydim. Yukarıdaki çantaya erişmek ve iki ana kemer şampiyonundan birisinin karşısına dikilmek istiyordum. Ancak dediklerin ile dikkatimi çektin. Çantayla ilgilenip seni atlasaydım, dediğin gibi korkmuş gibi gözükürdüm. Ama "Best Bout Machine" böyle ithamların altında kalmaz. Aradığın mücadele ise, hemen şimdi burada yapalım.

Kenny Omega maç için hazırlanıyor. Seyirciler de bunun üzerine heyecanlanıyor. Ancak Velveteen'in söyleyecekleri var gibi.

ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg


Velveteen: Kenny, heyecanlı olmanı anlıyorum. Bir şans bulduğunda hemen değerlendirmek istiyorsun. Ancak bu şans, senin gibi bir amatöre göre değil. Başka yerlerde adının geçmesi bile, kemere meydan okumanı sağlayabilir. Ancak burada olmaz. Burada büyük liglerdesin. Bu kemere meydan okuyabilmek için, kendini kanıtlaman gerekiyor Kenny. Gerçekten uğraştığını ve gerçek zaferler aldığını görmem gerekiyor. Ancak şu an karşımda gördüğüm kişiyi ciddiye alamıyorum. Bir sinek kadar değerlisin ve sadece vızıldıyorsun. Bir sinek için, çok büyük rüyalar görüyorsun. Gel gelelim Kenny, ben rüyalar konusunda tecrübeli birisi olarak seni uyandırayım. Bu kemerin seviyesinde değilsin.

intro-1689866342.jpg


Kenny Omega: Velveteen, sen de herkes gibi yeterli değilsin bahanesine mi sığınacaksın? Hadi yapma ama çok klişe. Büyük ligler, yeterlilik testleri, tamamen zırvalıyorsun. Yeterliliğimi test etmek mi istiyorsun, sana karşı maça çıkmama izin ver.

002_NXT_04112018sm_5522--dd3652e6a0bed4f0d6ec90f6c94be9c4.jpg


Velveteen: Kenny, senin önünü tamamen kesmiyorum elbette. Merak etme, sana bir şans vereceğim. Haftaya sürpriz bir rakiple maça çıkacaksın. O maçı kazanırsan, Television Championship için Money in The Bank'te, benimle dans edebilirsin. Ancak seni uyarmama izin ver. Haftaya kazansan bile, Money in The Bank'te rüyaların son bulacak. DREAM OVER!

Velveteen mikrofonunu fırlatıp ringden ayrılıyor. Arka alana giderken-

6d379-1529005338-800.jpg


Kenny Omega: Rüyalar metaforundan gına geldi Velveteen. Haftaya olan maçı kazanacağım ve sonrasında tek bir ses ile Money in The Bank'te, senin gördüğün rüya son bulacak. BANG!

Omega lafını bitirdikten sonra Devil's Sky tekrardan arenada çalmaya başlıyor. Velveteen ciddiye bile almazken, Omega köşeye çıkıp taunt yapıyor. Böylece reklamlara gidiyoruz...

9puq4fz.gif



Arka alandayız... Bizleri Bryon Saxton karşılıyor.

Byron-Saxton-WWE-Host-1.jpg


Bryon Saxton: Bayanlar ve baylar PURE Şampiyonu Jey Uso!

maxresdefault.jpg


Bryon Saxton: Jey geçtiğimiz Payback'te tüm PGW evrenine şok etkisi yarattın ve nihayetinde PURE Şampiyonu oldun. Özellikle Bron Breakker gibi dominant bir şampiyonu yendin. Bununla ilgili duyguların nelerdir ve PGW evrenine mesajın nedir?

Jey Uso: Bu benim için asla kolay olmadı Bryon! Uzun zamandır buradayım. Onca şey yaşadım. Babamla yaşadıklarım, son zamanlarda olanlar bunlar akıl almaz şeylerdi. Buraya kardeşim Jimmy ile birlikte geldim ama tek başıma devam etmek zorunda kaldım. Herkes benim tek başıma bir halta yarayamayacağımı düşünüyordu. Geçen hafta Bron Breakker karşısında müziğim duyulduğunda şansımı düşük bulanlar oldu. Fakat ben Bron Breakker'ı taman PURE kuralları çerçevesinde tertemiz bir şekilde yendim ve PGW'nun en temiz şampiyonu oldum.

???: PURE Kuralları!

Kameramız sesin kaynağına yöneliyor ve bu kişi Tommaso Ciampa!

dchiraw1524_05_ntwk_hd--f366b762df29f11d43496fc5a62991bb.jpg


Tommaso Ciampa: Ne kadar rahat görünüyorsun. Bir şampiyonsun ve çevrende herhangi bir tehdit hissetmiyorsun. Bu tuhaf çünkü ben şampiyonken her an tehdit altındaydım. Çünkü unvanı 7 gün 24 saat boyunca savunmam gerekiyordu. Rahat rahat uyuyamıyor rahat rahat yemek yiyemiyor hatta rahat rahat s*çamıyordum bile. Tüm bunlara rağmen 21 gün boyunca PGW'nun PURE Şampiyonu olarak kaldım. Bunu ben yarattım. Bron ise farklı bir seviyeye çıkarttı. Sen ise umarım içine eden olmazsın!

Jey Uso, Ciampa'nın sözlerine tetikleniyor ama kendisine hakim oluyor. Tommaso Ciampa ise sözü daha fazla uzatmadan alaycı bir ifade ile oradan ayrılıyor.

9puq4fz.gif



60f87dd4ddc3875b124a371211b65aaa42fe4753.gif

LA KNIGHT! Bu gece kendisini kanıtlaması için güzel bir fırsat! Direkt olarak motive şekilde ringe doğru gidiyor ve spiker masasındaki Alberto El Patron ile bakışıyor!

Kevin Nash: Senin için ne anlam ifade ediyor?

patron.jpg


Alberto El Patron: Herhangi bir adam.

oneil.jpg


Mr. O'Neil: Ama seni yendi.

Alberto El Patron: Siz her girdiğiniz işte aynı eforu sarf eder misiniz Bay O'Neil? Ortada bir şey yoksa bazen fazla mücadele etmeye değmez.


christopher-daniels-entrance.gif


FALLEN ANGEL! Yeni bir serüvende, yeni bir hikayede... Yeni bir amaç uğruna bu ringe geliyor. Wes Lee'den sonra aldığı momentumla World Heavyweight Şampiyonluğuna yürümeyi tercih etti ve bunun için karşısında LA Knight! Hakem gerekli hazırlıkları tamamlıyor ve contendership maçı başlıyor!

#1 Contendership for World Heavyweight Championship Match
LA Knight vs Christopher Daniels

Push.gif


İki adam yüz yüze geliyor. Ardından lock-up yapıyolar. Knight'tan headlock geliyor ama Daniels onu Irish Whip'e yolluyor. Knight iplerden sektiği gibi shoulder tuckle ile yanıt veriyor. Daniels yerde. Knight iplerden sekiyor ve Daniels ayağa kalkıyor ve şahane bir dropkick yapıyor. Knight yerde. Daniels tuşa gidiyor: 1... Knight hemen atıyor. Daniels yerde rakibini yumrukladıktan sonra onu turnbuckle'a yolluyor ve üzerine koşuyor ama big boot yiyor. Ardından Knight second turnbuckle'a çıkıyor ve Daniels'ın üzerine double axe handle ile atlıyor. Daniels yerde, Knight iplerden sekiyor ve bir de elbow drop yapıp tuşa gidiyor: 1...2... Daniels atıyor. Knight bunun üzerine chinlock bağlıyor. İki adam ayaklanıyor. Daniels rakibini Irish Whip'e yolluyor. Knight iplere tutunuyor, Daniels onun üzerine koşuyor ama back body drop yiyor. Daniels apronda. Knight ona saldırıyor ama Daniels'dan elbow smash, Daniels ardından top turnbuckle'a çıkıyor ve DIVING TORNADO DDT! İki adam da yerde. Daniels tuşa gidiyor: 1....2.....

Taunt.gif


Knight hemen atıyor. Daniels bunun üzerine rakibini kavradığı gibi Boston Crab pozisyonuna alıyor ama Knight onu ittiriyor. Daniels turnbuckle'a çarpıyor. Knight kendisine geliyor ve onun üzerine koşarak gidiyor running corner elbow smash yapıyor. Knight ardından Bulldog yapmak istiyor ama Daniels onu ittiriyor. Knight arkasını dönüyor, Daniels onun karnına tekme atıyor ve DDT! Knight yerde. Daniels tuşa gidiyor: 1....2.... Knight atıyor. Daniels bunun üzerine rakibini kavrıyor ve Boston Crab bağlıyor. Knight acı içerisinde ama pes etmiyor. Knight seyircilerin desteği ile iplere doğru sürünmeye başlıyor ve ROPE BREAK! Daniels rakibini bir süre daha bırakmıyor ama hakemin uyarısı ile bırakmak zorunda kalıyor. Knight iplerden destek alarak ayağa kalkıyor, Daniels ona yumruklarla saldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor ama Knight iplere tutunuyor. Daniels onun üzerine koşuyor ama Knight eğiliyor ve Daniels kendisini ringin dışında buluyor. Knight iplerden sekiyor ve baseball slide ile Daniels'ı bariyere çarpıyor. Knight YEAH çekiyor ve reklamlara gidiyoruz...

Reklamlardan döndüğümüzde ise Knight'ı ringde üstün görüyoruz. Reklam arasında Knight'ın Daniels'a apronda leg drop yaptığını görüyoruz. Maça döndüğümüzde ise Daniels rakibini Irish Whip'e yolluyor ama Knight iplerden sekiyor ve shoulder tuckle ardından tekrardan iplerden sekiyor ve clotheskine yapıyor. Daniels yerde. Knight tekrardan iplerden sekiyor ve elbow drop yapmak istiyor ama Daniels çekilince dirseğini çarpıyor. Daniels bunun üzerine iplerden sekiyor ve low missle dropkick yapıyor. Daniels hemen rakibinin üzerine yatıyor: 1....2.... Fakat Knight rakibinin üzerinden atıyor. Daniels onun üzerine kalkıyor ve rakibini kucakladığı gibi body drop yapıyor. Knight ayakta zor duruyor derken Daniels tekrardan iplerden sekiyor ve MISSLE DROPKICK? Hayır Knight son anda kendisini ani bir refleks ile çekiyor. Daniels kalçasının üstüne çökerken Knight iplerden sekiyor ve PENALTY KICK! Daniels sersemliyor. Knight onun ayağa kalkmasını bekliyor. Daniels ayağa kalkıyor ve GRAVY TRAIN!

Hayır Daniels son anda hareketten kurtuluyor ve rakibine enzuigiri atıyor. Knight sersemlemiş bir şekilde dururken STO! Daniels muntazam bir şekilde STO yaptıktan tuşa gidiyor: 1....2... Olmuyor! Daniels bunun üzerine Knight'a Koj Clutch bağlıyor. Knight zor durumda! Pes etmemek için büyük çaba sarf ediyor. Seyirciler onun adını haykırıyor. Knight zor anlar yaşıyor. En sonunda elini havaya kaldırıyor ama dişlerini sıkıp maça tutunuyor. Knight yavaş yavaş sürünüyor ve ayak ucuyla iplere yetişmeye çalışıyor. Knight nihayetinde ayak uçları ile iplere temas ediyor ve hakem direkt Daniels'a bırakmasını söylüyor. Daniels bırakıyor ve rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Knight kalkıyor. Daniels onun üzerine koşuyor ama Knight son anda sıyrılıyor ve o da iplerden sekip Daniels'a peş peşe yumruklar atıyor en sonunda dirsek darbesi geliyor. Daniels sersemliyor. Knight onu şimdi tekrardan Gravy Train pozisyonuna alıyor ama Daniels ayak diretiyor ve Knight onu kaldıramıyor. En sonunda ise Knight, Daniels'ı doğrultuyor ama Daniels'tan headbutt! Knight sersemledi Daniels onu sımsıkı bir şekilde kavrıyor ve ANGEL WINGS! Daniels tuşa gidiyor: 1..........2...........

Angel%2BWings%2B1.gif


3!

Kazanan ve World Heavyweight Championship için #1 Contender Olan: Christopher Daniels

Celebration.gif


Christopher Daniels kazanıyor ve Alberto El Patron'un karşısına çıkmaya, World Heavyweight Şampiyonluğu için mücadele etmeye hak kazanan isim oluyor! Yerde baygın yatan LA Knight bir süre sonra kalkıyor ve ters ters Daniels'a baktıktan sonra kendine kızdığını anlayan bir işaret yapıyor... Ardından seyircilerin desteği ile arka alana ilerliyor. Bu sırada spiker masasındaki Alberto El Patron ve Christopher Daniels'ın öylece bakıştıklarını görüyoruz. Daniels ona unvanını işaret ederken Patron öylece gülüyor.

Leaves%2Bthe%2BRing.gif


Daniels, Alberto ile aralarında süren uzunca bir bakışmanın ardından arka alanın yolunu tutuyor. Bu sırada Mr. O'Neil'ın bir mikrofon kaptığını ve spiker masasının üzerine bıraktığı Money in the Bank kontratını alıp ringe girdiğini görüyoruz.

titus-oneil-july-19-a.webp


Mr. O'Neil: Şovu burada bitirmeyi çok isterdim ancak size mükemmel bir haberim var. Anlaşılan (elindeki MITB kontratını gösteriyor) buraya her zamankinden daha iddialı bir isim geliyor. Demin, bu muazzam maç yaşanırken Paul Ellering'den önemli bir mesaj aldım. Kendisi uzun zamandır PGW ile büyük bir yıldız arasında anlaşma ayarlamaya çalışıyordu. Güzel haber şu ki... Bay Ellering bir zamanların en büyük yıldızıyla anlaşmayı başardı!

Seyirciler meraklı gözlerle O'Neil'a bakıyor. Bu sırada Alberto'nun da spiker masasından kalkıp arka alanın yolunu tuttuğunu görüyoruz. O'Neil devam ediyor.

Mr. O'Neil: Hatta kendisi-

O'Neil, telefonuna üst üste gelen bildirimlerden sonra sözünü bölüyor ve telefonunu açıp Paul Ellering'den gelen mesajlara bakıyor. FAKAT ELLERING'IN TELEFONUNDAN KENDİSİNE YOLLANAN FOTOĞRAF ONU ŞOKA UĞRATIYOR. Net bir şey göremesek de her yeri kan içinde kalan yaşlı bir adamın olduğunu anlayabiliyoruz. O'Neil resmen kaskatı oluyor. Tam bu sırada büyük ekrana birisi bağlanıyor.

c1c01261f8780654e1a197fa1d2c254e.gif


Beni duyabiliyor musun? İşte bu güzel. Çünkü seninle konuşmak için can atıyordum. Sen benden kurtulduğunu düşünüyorsun ancak ben bunun aksini düşünüyorum. Hesaplaşma günü geldi O'Neil. Benden "kanımı aldın".

pellering.jpg


Ama bazı günahların sonucunda çıkan o kan, sadece cellatların değil göz yuman herkesin eline bulaşır. Bazen cellatların babasına bile.

angl3.jpg


"Sigo vivo, hijo de puta"

Ekrandaki görüntü sonlanıyor. Mr. O'Neil korku dolu gözlerle hemen güvenliklere bağırıp arka alana akın etmelerini söylüyor. Mr. O'Neil, Paul Ellering'i o şekil görmenin şokunda halen. Fakat bu sırada spiker masasının orada bir hareketlilik var. BİRİSİ SEYİRCİLERİN ARASINDAN FIRLIYOR!

Kevin Nash: Sen de kimsi-

angl2.jpg


BU ANGEL GARZA! SEYİRCİLERİN ARASINDAN FIRLAR FIRLAMAZ ELİNDEKİ NE OLDUĞU ANLAŞILAMAYAN LEVYE BENZERİ CİSMİ RESMEN ÖLÜM VURUŞU SERTLİĞİNDE KEVIN NASH'İN KAFASINA GEÇİRİYOR!

2e78a85cd13af4d53efcc7a2bce53ef0.gif
alberto.jpg


Nash spiker masasının üstüne doğru yığılırken kafasından kanlar şelale gibi akıyor. Arena şok içerisinde. Alberto giriş kısmında Kevin Nash'in durumuna bakmak yerine şaşkın bir şekilde Angel'a bakıyor. Güvenlikler koşarak oraya doğru ilerliyor ancak Angel hızlı bir hamleyle Tazz'i kafasından yakalıyor ve elindeki cismi onun boğazına dayıyor. Angel onlara imalı bir şekilde bakarken O'Neil güvenliklere durmalarını söylüyor. Angel da istediğini almış bir şekilde gülüyor. Tazz'e bakarak onun sırtını sıvazlıyor ve bir mikrofon istiyor.

Angel Garza: ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.... Seyircilerin arasında bir yerim olduğumu bana sen söylemiştin Titus. Hadi ama biraz rahatla.

O'Neil'ın halen donup kaldığını görüyoruz. Angel dalga geçerek bilinci kapalı bir şekilde spiker masasında ölü gibi yatan Nash'i gösteriyor.

Angel Garza: Merak etme, adamlarını önümüzdeki birkaç dakika içinde üstüme yollamadığın sürece ikinci bir çalışanın sedyeyle ayrılmayacak. Bunun olmasını cidden hiç istemem. Sen de herhangi bir güreş forumunda çalışanlarının adının adam yaralama olaylarında mağdur olarak geçmesini istemezsin. Gerçi elimin altındaki bu piçi Big Sexy'e nazaran daha çok cehenneme göndermek isterdim... Ama sözümden çıkmadığın sürece böyle bir şey yaşanmaz. Senin aksine sözümün eriyim, ese.

tanuyxi.jpg


Angel gülerek O'Neil'a bakarken O'Neil halen tek bir kelime edemiyor.

Angel Garza: Şimdi şöyle yapacağız Bay O'Neil, ben sana bizzat yardımcın Paul Ellering hazretleri tarafından hazırlanmış ve benim gayet tabii onayım olan YEPYENİ, TAPTAZE güreşçi kontratımı sunacağım. Yapman gereken ise küçük bir imza atmak olacak. 3 koca yıl ve her ne olursa olsun kontrat feshi olmayan cinsten. Nasıl maddeler?

Angel pis pis sırıtmaya devam ederken O'Neil kendisinin resmen bir kabusta olduğunu düşünüyor. Angel şimdi yanında getirdiği çantadan kontratı çıkarıyor ve ringe fırlatıyor. O'Neil oldukça yavaş, oldukça gergin bir şekilde kontratı alıyor. Uzunca kontratı inceliyor. Bu sırada Angel onun bu kadar duraksamasına laf göndermeye devam ediyor.

Angel Garza: Hiç sorma... William'a o kadar yüklü para ödemenden herife kuruluyor olmanı anlamalıydım. Fakat artık dert etmene gerek yok, bana her sene gelecek 7 milyondan sonra kendisinin 3 milyonunun esamesi okunmaz değil mi?

O'Neil'ın sinirden elleri titriyor. Elindeki kalemi kıracak gibi resmen. İmzalamamak için zamanın durmasını istiyor resmen. İmzalamıyor! ANCAK GARZA BİRDEN ELİNDEKİ SOPAYI TAZZ'IN BOĞAZINA BASTIRMAYA BAŞLIYOR! Tazz çırpınıyor resmen. Güvenlikler çaresiz.

Angel Garza: BENİM TEKRARDAN BURADA OLMAMAMI ŞİRKETİNİNİN NAMINDAN DAHA ÇOK ÖNEMSİYORSUN DEMEK... ÖYLE OLSUN. SANA VE ŞİRKETİNE BAŞARILAR. TABİİ BİRKAÇ SAATE BURASI GÜREŞ ŞİRKETİ OLARAK ANILMAYA DEVAM EDERSE. SEÇİM SENİN TITUS.

titus.jpg


Tazz resmen can çekişiyor. O'Neil en sonunda Angel'ın durması için bağırıyor ve...

İMZALIYOR! ELLERİ TİTREYEREK İMZALIYOR! ANGEL GARZA RESMİ OLARAK TEKRARDAN PGW GÜREŞÇİSİ!

angl.jpg


Angel Garza:Ne demişler, geç olsun güç olmasın. Şu önünde duran Money in the Bank maçının kontratı mı?

Angel şimdi Tazz'i bırakıyor ve elini kolunu sallayarak ringe giriyor! Güvenlikler hiçbir şey yapamıyor, öylece duruyorlar. O'Neil ise halen kaskatı duruyor. İnanılmaz bir ana şahit oluyoruz. Angel yavaş bir şekilde onun elindeki MITB kontratını çekiyor ve katılımcılara bakıyor. Şimdi boştaki katılımcı yerine kendi ismini yazıp bir de imzasını atıyor! O'Neil hiçbir şey yapamıyor.

Angel Garza: Tekrardan hoş buldum, Chairman.

Angel Garza birkaç saniyeliğine yüzündeki alaycı tavrı bırakıp nefretle Chairman'e bakıyor. Ardından tekrar sırıtıyor. Ringden iniyor ve seyircilerin arasına gidiyor. Arenadan çıt çıkmazken sağlık ekipleri kanlar içinde spiker masasına yığılan Nash'in yanına gidiyorlar.

20111218_tlc_nashinjured_308_0.jpg
98d0dae79810a6c6-1200x675.jpg


Bu korkunç görüntülerle PAYBACK sonlanıyor.

PGW PAYBACK #22
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
3- Bir anda girişe bakarsın ve kel, gözlüklü, zayıf ama napacağını bilmediğin bir adam... Çokta zayıf demezdim aslında.

Finallerden çıktığımda ayakta durabiliyor olursam canlı takipte olacağım.
 
Üst
Click here to login using your socials account