AKILLI TELEFON DEVRİ SONA ERİYOR! R1 Tanıtıldı

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,327
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1

Rabbit Tech tarafından iki saat önce tanıtılan bu cihaz Large Action Model ismini verdikleri bir yapay zeka modeli ile uygulama tabanlı akıllı telefonların devrini bitirmeye talip.

Bu tanıtım videosunda R1’in yapabileceklerini detaylıca anlatıyorlar. Ancak özetlemek gerekirse: Sadece konuşarak bilgisayar+tablet+telefon üçlüsü ile yapabildiğiniz her şeyi VE daha fazlasını yapabiliyor. Üstelik bu ürüne 200 dolarlık fiyatla sahip oluyorsunuz. Kıyas için söyleyeyim, son iPhone 1000 dolardan satılıyor.​

Prophet

kafaya taktığına değmez
Konular
19
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Katılmıyorum. Çok yönlü bir cihaz olabilir, evet ama bazı eylemler kendi cihazlarına has olur bence, bir oyunu bu cihazda oynamayı tercih edeceğini zannetmiyorum. Bu cihaz bence daha çok evde, ofiste ve sessiz ortamlarda kullanılacaktır. Bu cihazı toplu taşımada kullandığınızı hayal edin.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,327
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Katılmıyorum. Çok yönlü bir cihaz olabilir, evet ama bazı eylemler kendi cihazlarına has olur bence, bir oyunu bu cihazda oynamayı tercih edeceğini zannetmiyorum. Bu cihaz bence daha çok evde, ofiste ve sessiz ortamlarda kullanılacaktır. Bu cihazı toplu taşımada kullandığını hayal edin.
Oyun konusu aklıma bile gelmedi. Her şey ifadesi adamın yaptıklarını genellemek için yazdığım bir şeydi.

Ancak şöyle bir örnek vereyim. Sen Ankara’dan İstanbul’a gireceksin ve 1 hafta kalmayı düşünüyorsun. R1’e dönüp, “Kanka bana bir tatil programı hazırla. Uçak biletim ucuz yollu olsun, bol bol da gezmek istiyorum.” Dediğinde anlık olarak sana uygun koltukları hazırlamış ve tatilde gezeceğin yerleri önüne çıkarmış oluyor. Satın alım için onayla dediğinde işlem bitiyor.

Prophet

kafaya taktığına değmez
Konular
19
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Oyun konusu aklıma bile gelmedi. Her şey ifadesi adamın yaptıklarını genellemek için yazdığım bir şeydi.

Ancak şöyle bir örnek vereyim. Sen Ankara’dan İstanbul’a gireceksin ve 1 hafta kalmayı düşünüyorsun. R1’e dönüp, “Kanka bana bir tatil programı hazırla. Uçak biletim ucuz yollu olsun, bol bol da gezmek istiyorum.” Dediğinde anlık olarak sana uygun koltukları hazırlamış ve tatilde gezeceğin yerleri önüne çıkarmış oluyor. Satın alım için onayla dediğinde işlem bitiyor.
Nüfus çoğunluğunun hiçbir zaman tercih etmeyeceğini düşündüğüm bir cihaz modeli. Gerçekten bu işten anlayan bir alt kültür kesimin alacağını ve devamlı kullanacağını düşünüyorum. Makine şahaneymiş bu arada.

Ek olarak belirteyim, nüfus çoğunluğuna hiçbir zaman hitap etmeyeceğini düşünme sebebim, kapitalist etiketler. Birey son model iphone imajı ile bu cihazı bence karşılaştırmaz kolay kolay ve iphone'u tercih eder.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,327
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Nüfus çoğunluğunun hiçbir zaman tercih etmeyeceğini düşündüğüm bir cihaz modeli. Gerçekten bu işten anlayan bir alt kültür kesimin alacağını ve devamlı kullanacağını düşünüyorum. Makine şahaneymiş bu arada.
Zombileşen kesimin bu cihazı alması sadece üç beş ünlünün edinmesine bakar. iPhone’un nasıl patladığı ortada.

Cihaz istediğin müzik servisinden sana müzik çalabiliyor, midjourney’den istediğin resmi çizebiliyor, uber çağırabiliyor, dosyalarını senin yerine, isteklerin doğrultusunda düzenleyebiliyor… abicim bunların hepsi anlık ve ses komutuyla. Şahane olmayacak da ne olacak? Adamlar sessiz sedasız devrim yapmışlar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: