Halk TV Seçim Çalışmalarına Başladı

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,588
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
CHP'nin oylarını bölmesi meselesinden ziyade Tunceli'de parti büyük bir başarı almışken bunu tekrar denemesi daha mantıklı olurdu.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,919
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Mehmet Maçoğlu ile tamamen zıt fikirlere sahibiz. Kadıköyden aday olması bende de ??? yarattı ama sonuçta onun takdiri ve öngörüsü, yanlış bir kararsa da zaten sandıktan yanıtını alır. Ancak şu muhalefete muhalefet etmek gibi aptal tanım üzerinden canlı yayında adama 3 kişi saldırmak acınası bir durumdur. Yazık.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,348
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Ben Maçoğlu'nun farklı bir yerden aday olmasını mantıklı bulmuyorum. Ovacıkta yaptın, başarılı oldun tamam ilin belediye başkanı da oldun ona da tamam ama farklı bir bölgeye açılmasına gerek yok bence yerel yönetim konusunda. Maçoğlu değil kim yapsa saçma bulurum. Adayın liyakat durumundan önde değil tabi bu durum ama oralı değilse bile oranın hatırı sayılı bir süre sakini ya da o topraklarda büyüyüp yetişen bir insan olmalı bence aday olacak kişi.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,919
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Ben Maçoğlu'nun farklı bir yerden aday olmasını mantıklı bulmuyorum. Ovacıkta yaptın, başarılı oldun tamam ilin belediye başkanı da oldun ona da tamam ama farklı bir bölgeye açılmasına gerek yok bence yerel yönetim konusunda. Maçoğlu değil kim yapsa saçma bulurum. Adayın liyakat durumundan önde değil tabi bu durum ama oralı değilse bile oranın hatırı sayılı bir süre sakini ya da o topraklarda büyüyüp yetişen bir insan olmalı bence aday olacak kişi.

Haklısın da bunların derdi sence bu mu?

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: