AEW’nun Edge’i Herhangi Bir Adama Dönüştürmüş Olması


Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
158
Mesajlar
2,872
Beğeni sayısı
1,257
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Wwe trolleri çalışıyor, klasik dezenformasyon yaratıcı paralı bir hesap, Türkiye'de günde binlerce hesap aynı işi yapıyor. AEW'i doğru dürüst takip etmeyen tayfa hemen ağa düşüyor. Benim son bir yılda gördüğüm tek şey WWE AEW'i çok ciddi bir rakip olarak görüyor ve örgütlü biçimde karalıyorlar, zaten çeşitli ajanslarla bu faaliyetlere girişiyorlar wwedeki adamların siyasi bağlantıları bu strateji için elverişli, keko wwe tayfa da yutmaya meyilli.

Argümanlarda belli
-Reyting alamıyorlar. (AEW son 5 yılda doğru dürüst televizyon izleyicisi kaybetmeyen tek güreş şirketi.)
-Tony Khan'ın liderlik vasfı yok. (Epey uzun süredir güreş ödülleri veren bağımsız organlarda yılın Booker'ı ödülleri var, yıldız topluluğunu kontrol ediyor WCW'nun beceremediği işleri yaptı.)
-Senaryo yoğ.(Bu cidden komedi, bunu diyen kişi AEW özetini bile izlemiyor olmalı, Edge ile Christian random olarak ppv maçına çıktı veya Joe ve mjf şov günü belli oldu sanırım :) .)
-Kadin kadrosu kötü kullanılıyor. (wwe Jade Cargilli alınca hype yaşayan tayfa aynı argümanı savunuyor sanki Toni Storm şuan WWE'ye dönse sevinmeyecek gibiler her güreşçi için ilmek ilmek karakter yaratıyorlar ama herkes algılara karşı zombilesiyor.

Daha çok var da sıkıldım.
Yazdığın mesajda konuda bahsedilen olaya dair tek bir argüman yok.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100
WWE'de Seth Rollins ile yaşadığı şeye methiyeler düzülüyor genelde, AEW'da Christian ile yaşadığının ondan çok bir farkı yok. Edge o gün de herhangi bir adamdı diye düşünüyorsak tamam derim ama pek öyle düşünmüyoruz galiba. Bu argümanlar biraz temelsiz geliyor bana açıkçası.
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
158
Mesajlar
2,872
Beğeni sayısı
1,257
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Sen neyin dölüsün bilmiyorum ama hak ettiğin cevabı aldın gibi görünüyor.
Doğru dürüst argüman üretemiyorsun, izlediğin şirketi eleştiren herkese zombi diyorsun. Anladığın dilden konuşunca da anlamıyorsun o zaman salak argümanlarına cevap yazayım.

-Reytingler çok iyi.

Hayor alamıyorlar ve düşmeye devam ediyorlar. CM Punk ile yakaladıkları kıpırdanma bir daha gelmeyecek.

-Tony Khan'ın liderlik vasfı var.

Hayır yok. Kriz yönetemiyor, arka alanda çıkan arbedede kendisi bile dayak yiyor. Bağımsız dediğin ödüller WWE'den sonra hangi şirket geliyorsa onlara verilmek üzerine kurulu. AEW bu kadar ödül kazandığı için hala olduğu yerde sayıyor evet.

-Senaryo var

Evet CM Punk ve MJF çok iyi bir hikaye izletmişti. Başka bir şey yok.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: