AEW’nun Edge’i Herhangi Bir Adama Dönüştürmüş Olması


The Lunatic Fringe

capocannoniere
Katılım
2 Tem 2023
Konular
978
Mesajlar
7,215
Beğeni sayısı
1,413
PG Nakit
1,815
Konum
Compton
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
WWE'deki son dönemi ne ki sanki? Kaç ay adamı Judgment Day adlı oluşum ile uğraştırdılar. World Heavyweight Title geri dönmüşken son bir dans görmeliydik.
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
4
Mesajlar
187
Beğeni sayısı
75
PG Nakit
50
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Edge oraya eğlenmeye gitti pek umursadığını düşünmüyorum. Bu görüşe de sonuna kadar katılıyorum arkadaşlar.. AEW gibi senaryosu az olan bir yerde bu kadar hızlı tüketilmemeliydi Edge. İsim hakkının WWE'de oluşu da belki bunu etkiliyordur insanlar Adam Copeland'i değil de Edge'i görmek istiyordur belki de
 

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Katılım
16 Eki 2023
Konular
0
Mesajlar
216
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Konum
İstanbul
Favori Güreşçi
Sting
Wwe trolleri çalışıyor, klasik dezenformasyon yaratıcı paralı bir hesap, Türkiye'de günde binlerce hesap aynı işi yapıyor. AEW'i doğru dürüst takip etmeyen tayfa hemen ağa düşüyor. Benim son bir yılda gördüğüm tek şey WWE AEW'i çok ciddi bir rakip olarak görüyor ve örgütlü biçimde karalıyorlar, zaten çeşitli ajanslarla bu faaliyetlere girişiyorlar wwedeki adamların siyasi bağlantıları bu strateji için elverişli, keko wwe tayfa da yutmaya meyilli.

Argümanlarda belli
-Reyting alamıyorlar. (AEW son 5 yılda doğru dürüst televizyon izleyicisi kaybetmeyen tek güreş şirketi.)
-Tony Khan'ın liderlik vasfı yok. (Epey uzun süredir güreş ödülleri veren bağımsız organlarda yılın Booker'ı ödülleri var, yıldız topluluğunu kontrol ediyor WCW'nun beceremediği işleri yaptı.)
-Senaryo yoğ.(Bu cidden komedi, bunu diyen kişi AEW özetini bile izlemiyor olmalı, Edge ile Christian random olarak ppv maçına çıktı veya Joe ve mjf şov günü belli oldu sanırım :) .)
-Kadin kadrosu kötü kullanılıyor. (wwe Jade Cargilli alınca hype yaşayan tayfa aynı argümanı savunuyor sanki Toni Storm şuan WWE'ye dönse sevinmeyecek gibiler her güreşçi için ilmek ilmek karakter yaratıyorlar ama herkes algılara karşı zombilesiyor.

Daha çok var da sıkıldım.
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: