RPG Cash - In Yapsaydım Yine Bu Şampiyonluğa Yapardım


Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero


♫ Get off my case leave me alone
Stay away from me i wanna be on my own ♫


Half Life duyuluyor ve büyük bir destek eşliğinde Velveteen girişte görünüyor. Şampiyonluk kemerini havaya kaldırdıktan sonra şovunu yaparak aynı zamanda seyircilere de selam vererek ringe giriyor. Ringteki bütün köşelere tek tek çıkarak şampiyonluğunu havaya kaldırdıktan sonra bir mikrofon alıp söze giriyor.

tumblr_ps62mqRet81uvyu9yo2_540.gifv


Velveteen: Double or Nothing'te Velveteen'i bazıları kolay lokma olarak gördü değil mi? Bir çaylak, rüyasını gerçekleştirebilmek için didindi debelendi çırpındı ama gördüğünüz gibi sonuç değişmedi. Velveteen bir kez daha... PGW Dünya Televizyon Şampiyonu. Hobbs, artık seninle işim bitti. Mızmızlık yaptın, kavgaya silahla gelmeye çalışarak beni ekarte edebileceğini vurup kaçabileceğine inandın. Sonra Televizyon Şampiyonluğumla, bebeğimle, mor sümbülümle aşk yaşayabileceğine inanıp onu benden sökebileceğine inandın. Senin rüyan oydu. O rüyaya tutunmaya çalıştın. Çok yazık! Bazen güneş itin götüne doğarmış ve sen yüzüne yansıyan o ışığı kendi spot ışığın zannettin. Hayır sen oradaki köpektin, sen portreme çizdiğim sineksin. Sana söyledim, ben kimi çizsem hayatı değişiyor. Hayatı kararıyor. Tabi aydınlığa hiç mi çıkamıyor? O kadarını bilemem. Düşüyorsun, kalkabilmek de sana kalmış. Ben çok düştüm ve her düştüğümde de kalkmasını çok iyi bildim. Sizleri izlenebilir kıldığım için beni kolay lokma olarak görenler için söylüyorum...

tumblr_ps62mqRet81uvyu9yo4_540.gifv


Velveteen: Benimle uğraşılmaz. Oyun benim istenildiği gibi oynanmazsa, oyunu bitiririm. Hobbs, Velveteen'e bir oyun arkadaşıydı. Ne zaman Hobbs oyunu bozmaya çalıştı, Velveteen kendisine bahşettiği kariyeri elinden aldı. Sizlere demiştim, ben bu şampiyonluğu ikinciye kazandığımda bunu benden başka kimse yapamayacak diye. Beni özel kılan da bu. Benim olduğum her yerin heyecanlı olmasının sebebi bu. Money In The Bank... Velveteen'in buna ihtiyacı yok. Çünkü Velveteen bu çantayı alsaydı, PGW Dünya Televizyon Şampiyonluğuna cash - in yapardı ve bunu üçüncüye kazanırdı. Bu yüzden sizlerin yükselebilmek için muhtaç olduğunuz çantaya benim ihtiyacım yok. Velveteen'in başka bir rakibe ihtiyacı var. Velveteen'in rengarenk dünyasında gezintiye çıkacak, Velveteen tecrübesini bizzat yaşayacak başka birisine ihtiyacı var. Money In The Bank'te kendisiyle dans edecek bir partnere ihtiyacı var.


tumblr_ps62mqRet81uvyu9yo3_540.gifv


Velveteen: Doğrusunu söylemek gerekirse oyun arkadaşlarımın hepsini kaybettim ve gerçekten sıkılmaya başladım. Belki de yeniden şampiyon olduğum için "Bron Breakker İbnesine" bir mesaj vermeliyim. Onun kemeri için uğraşmalıyım; ama değmez. Velveteen sonradan yapılmış ikinci sınıf üçüncü derece yanıklı bir Kıtalararası Kemeri ile uğraşmak istemiyor. Velveteen artık mordan nefret eden değil, moru seven bir oyun arkadaşı istiyor. Velveteen sizleri seviyor. Velveteen karşısındaki insanlara değer veriyor. Karşısında güreşenleri direkt ezmek yerine bunu şova dökerek rakibini de izlenebilir kılıyor. Velveteen bir yastıkla da güreşse milyonlar izleneceğini biliyor. Bu yüzden istiyorum ki sıradaki rakibim kastan oluşan bir hava yastığı olmasın. Ben kimi istediğimi biliyorum, burada kendilerini defalarca kez görüp de birbirimizi tanıma fırsatı bulamadığımız bazı kişiler var. Onları görmek istiyorum, onları yaşatmak istiyorum, onlara da bir ders vermek istiyorum. Ders vermeyi lütfen pataklamak olarak görmeyin. Benim dilim sevgidir, herkes eşittir. Velveteen daha eşittir.

DREAM
ON!


Velveteen mikrofonu bırakıp şampiyonluğunu havaya kaldırıyor. O esnada müziği çalmaya başlıyor. Velveteen unvanıyla seyircilere çeşitli şovlar yaparken kamera kapanıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: