Tony Khan MJF'in AEW Kadrosundan Çıkarılması İle Alakalı Açıklamada Bulunmuş

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
MJF-October-19-b.jpg

Tony Khan, eski AEW Dünya Şampiyonu MJF'in AEW kadrosundan çıkarılması ile alakalı açıklamalarda bulunmuş.

Tony Khan: ''Şunu söyleyebilirim ki, MJF ilk beş yılında AEW'nun çok önemli bir parçası oldu. Ve bu beş yıl içerisinde, bizim içimizden yetişen en büyük yıldızlardan biri olduğu aşikar. O bizim çok değer verdiğimiz bir isim. MJF'in gelecek yıllarda da AEW'da olmasını çok isterim. kontratsal mevzular izin verdiği takdirde.

Kesinlikle MJF'in AEW'nun ilerleyişinde bizimle olmasını isteriz. O bizim için iyi bir güreşçi ve iyi bir şampiyon.''

Kaynak

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
İbre WWE’nin lehine gibi geldi bana bu açıklamadan sonra.
Andrade ayrılınca çok açık şekilde söylediler ayrıldı, devam etmeyecek diye. Bu kadar söylemeseler bile programlarda, röportajlarda hakkında konuşmayı keserlerdi. Birkaç sene daha AEW’da diye düşünüyorum şu anda.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,995
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Andrade ayrılınca çok açık şekilde söylediler ayrıldı, devam etmeyecek diye. Bu kadar söylemeseler bile programlarda, röportajlarda hakkında konuşmayı keserlerdi. Birkaç sene daha AEW’da diye düşünüyorum şu anda.
Andrade’nin gidişinin MJF kadar önemsendiğini düşünmüyorum, o yüzden Andrade hususunda MJF’e nispetle daha rahat davranıyor olma ihtimalleri makul geliyor. Bence iki teklif de hala masada ve Tony Khan medyanın önünde MJF’e atfettikleri değeri yansıtmaya çalışıyor, kalması için bir çaba sarfediyor gibi geldi bana daha çok.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Andrade’nin gidişinin MJF kadar önemsendiğini düşünmüyorum, o yüzden Andrade hususunda MJF’e nispetle daha rahat davranıyor olma ihtimalleri makul geliyor. Bence iki teklif de hala masada ve Tony Khan medyanın önünde MJF’e atfettikleri değeri yansıtmaya çalışıyor, kalması için bir çaba sarfediyor gibi geldi bana daha çok.
Valla Rumble’da görmek istiyorum bu adamı. Triple H bu işi çözmeli.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: