RPG Eyy O'Neil

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins

Tommaso burada! Tommaso kendisinin ağırbaşlı görüntüsünü adeta seyirciye de yansıtıyor ve bu yönde bir sekans izletiyor bizlere. Ciampa üstündekileri çıkartmadan konuşmaya başlıyor.

Ciampa: "PGW'ye geldiğim günden itibaren birçok konsept, turnuva ve benzeri şeyler gördüm. Battle Royale, Prince of PGW ve şimdi de Money In The Bank...(yutkunuyor ve devam ediyor) Bunların arasında katıldığım Battle Royale'de 15 kişiyi alt ederek adımı ladder match'e yazdırdım ve bu 15 kişiyi geçmek için oradaki güreşçiler bunu sadece 20 ya da 25 belki bilemediniz 30 dakikada yaptı. Bu, dakika başı bir güreşçinin senin mücadelende başarısız olması demek. Böyle bir ortamda savaşıp bir de üstüne ladder match içinde bir 5 kişiyle daha savaşmak çoğu kimsenin yapabileceği bir hadise değil. PGW arka alanında bunu yapabilecek benimle birlikte 6 kişi olduğunu görmüş olduk. Bu çok acı evet. Ancak bu mücadeleyi deneyimlemek benim için Money In The Bank adına bir güç kaynağı oldu. Tek yapmam gereken; benim hep ayakta kalmam.

Evet, benim hep ayakta durmam gerekiyor çünkü bu mücadeleyi basit bir 4lü maçta bile veremeyen güreşçiler yüzünden ben Money In The Bank yolumda yürürken bir kere daha direksiyonu sağa ve sola kırmak zorundayım."

Tommaso yere bakarak 1 2 kere ufak dönüşler yaptıktan sonra devam ediyor konuşmasına.

tommaso-cimapan-promo.png

Ciampa: "Önüme gelen bir şansı daha böyle kaybetmeye tahammülüm yok. u*****u bağımlısı Jeff'in kemer şansı elde etmesi, p*ç kurusu Ludwig'in de bu şansı elde etmesi.. Ve benim gözümün önünde! Benim bu ringde bu mikrofona söylediğim ilk söz "hedefimin şirketin en büyük kemeri olması"ydı. O kemerlerin sahipleri, Money In The Bank çantasını alınca bu sözümü kulaklarından bir an bile çıkarmayacaklar. Bu sözün altını doldurdum da; çok kişili maçta kendimi kanıtladım, onlara yaşatacağım "her an tetikte olma zorunluluğu"nda kendimi kanıtladım. O zaman bu evrenin en büyük 2 kemerinden birini bir k****nman, birini ise kendi iç meselelerinden kafasını kaldıramayan adamlae tutuyor? Kendilerine basamak atlatacak zayıf insanlar buldukları için mi? Ya da Bay O'Neil'in bu iki kemerlerin prestijini günden güne düşürmesine göz yumduğu için mi?

Ciampa kafasını ağır şekilde bir o yana bir bu yana çeviriyor ve kendinden çok emin bir şekilde mikrofonu ağzına tutuyor;

"BAY O'NEIL! Çanta maçını hemen buraya getir ve hisselerinin büyük çoğunluğunu elinde tuttuğun bu şirketin bu iki adamdan kurtulmasını ve gerçek bir şampiyona erişmesini izle."

Bu seslenişe, meydan okumaya seyirciler çok iyi bir tepki veriyor. Ciampa da bu tepki karşısında memnun kalmış gözüküyor ve bu görüntüler eşliğinde No One Will Survive çalıyor arenada. Ciampa yuvarlanarak ringden çıkıyor ve mikrofonu ringin girişine bırakıyor. Bu görüntüler eşliğinde bu sekans sona eriyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: