Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Eyy O'Neil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 153380" data-attributes="member: 85"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]3F-cgB0RXQ0[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tommaso burada! Tommaso kendisinin ağırbaşlı görüntüsünü adeta seyirciye de yansıtıyor ve bu yönde bir sekans izletiyor bizlere. Ciampa üstündekileri çıkartmadan konuşmaya başlıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ciampa:</strong> "PGW'ye geldiğim günden itibaren birçok konsept, turnuva ve benzeri şeyler gördüm. Battle Royale, Prince of PGW ve şimdi de Money In The Bank...(yutkunuyor ve devam ediyor) Bunların arasında katıldığım Battle Royale'de 15 kişiyi alt ederek adımı ladder match'e yazdırdım ve bu 15 kişiyi geçmek için oradaki güreşçiler bunu sadece 20 ya da 25 belki bilemediniz 30 dakikada yaptı. Bu, dakika başı bir güreşçinin senin mücadelende başarısız olması demek. Böyle bir ortamda savaşıp bir de üstüne ladder match içinde bir 5 kişiyle daha savaşmak çoğu kimsenin yapabileceği bir hadise değil. PGW arka alanında bunu yapabilecek benimle birlikte 6 kişi olduğunu görmüş olduk. Bu çok acı evet. Ancak bu mücadeleyi deneyimlemek benim için Money In The Bank adına bir güç kaynağı oldu. Tek yapmam gereken; benim hep ayakta kalmam.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Evet, benim hep ayakta durmam gerekiyor çünkü bu mücadeleyi basit bir 4lü maçta bile veremeyen güreşçiler yüzünden ben Money In The Bank yolumda yürürken bir kere daha direksiyonu sağa ve sola kırmak zorundayım."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tommaso yere bakarak 1 2 kere ufak dönüşler yaptıktan sonra devam ediyor konuşmasına.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]4124[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ciampa:</strong> "Önüme gelen bir şansı daha böyle kaybetmeye tahammülüm yok. u*****u bağımlısı Jeff'in kemer şansı elde etmesi, p*ç kurusu Ludwig'in de bu şansı elde etmesi.. Ve benim gözümün önünde! Benim bu ringde bu mikrofona söylediğim ilk söz "hedefimin şirketin en büyük kemeri olması"ydı. O kemerlerin sahipleri, Money In The Bank çantasını alınca bu sözümü kulaklarından bir an bile çıkarmayacaklar. Bu sözün altını doldurdum da; çok kişili maçta kendimi kanıtladım, onlara yaşatacağım "her an tetikte olma zorunluluğu"nda kendimi kanıtladım. O zaman bu evrenin en büyük 2 kemerinden birini bir k****nman, birini ise kendi iç meselelerinden kafasını kaldıramayan adamlae tutuyor? Kendilerine basamak atlatacak zayıf insanlar buldukları için mi? Ya da Bay O'Neil'in bu iki kemerlerin prestijini günden güne düşürmesine göz yumduğu için mi? </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ciampa kafasını ağır şekilde bir o yana bir bu yana çeviriyor ve kendinden çok emin bir şekilde mikrofonu ağzına tutuyor;</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"BAY O'NEIL! Çanta maçını hemen buraya getir ve hisselerinin büyük çoğunluğunu elinde tuttuğun bu şirketin bu iki adamdan kurtulmasını ve gerçek bir şampiyona erişmesini izle." </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu seslenişe, meydan okumaya seyirciler çok iyi bir tepki veriyor. Ciampa da bu tepki karşısında memnun kalmış gözüküyor ve bu görüntüler eşliğinde No One Will Survive çalıyor arenada. Ciampa yuvarlanarak ringden çıkıyor ve mikrofonu ringin girişine bırakıyor. Bu görüntüler eşliğinde bu sekans sona eriyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 153380, member: 85"] [CENTER][MEDIA=youtube]3F-cgB0RXQ0[/MEDIA] Tommaso burada! Tommaso kendisinin ağırbaşlı görüntüsünü adeta seyirciye de yansıtıyor ve bu yönde bir sekans izletiyor bizlere. Ciampa üstündekileri çıkartmadan konuşmaya başlıyor. [B]Ciampa:[/B] "PGW'ye geldiğim günden itibaren birçok konsept, turnuva ve benzeri şeyler gördüm. Battle Royale, Prince of PGW ve şimdi de Money In The Bank...(yutkunuyor ve devam ediyor) Bunların arasında katıldığım Battle Royale'de 15 kişiyi alt ederek adımı ladder match'e yazdırdım ve bu 15 kişiyi geçmek için oradaki güreşçiler bunu sadece 20 ya da 25 belki bilemediniz 30 dakikada yaptı. Bu, dakika başı bir güreşçinin senin mücadelende başarısız olması demek. Böyle bir ortamda savaşıp bir de üstüne ladder match içinde bir 5 kişiyle daha savaşmak çoğu kimsenin yapabileceği bir hadise değil. PGW arka alanında bunu yapabilecek benimle birlikte 6 kişi olduğunu görmüş olduk. Bu çok acı evet. Ancak bu mücadeleyi deneyimlemek benim için Money In The Bank adına bir güç kaynağı oldu. Tek yapmam gereken; benim hep ayakta kalmam. Evet, benim hep ayakta durmam gerekiyor çünkü bu mücadeleyi basit bir 4lü maçta bile veremeyen güreşçiler yüzünden ben Money In The Bank yolumda yürürken bir kere daha direksiyonu sağa ve sola kırmak zorundayım." Tommaso yere bakarak 1 2 kere ufak dönüşler yaptıktan sonra devam ediyor konuşmasına. [ATTACH type="full"]4124[/ATTACH] [B]Ciampa:[/B] "Önüme gelen bir şansı daha böyle kaybetmeye tahammülüm yok. u*****u bağımlısı Jeff'in kemer şansı elde etmesi, p*ç kurusu Ludwig'in de bu şansı elde etmesi.. Ve benim gözümün önünde! Benim bu ringde bu mikrofona söylediğim ilk söz "hedefimin şirketin en büyük kemeri olması"ydı. O kemerlerin sahipleri, Money In The Bank çantasını alınca bu sözümü kulaklarından bir an bile çıkarmayacaklar. Bu sözün altını doldurdum da; çok kişili maçta kendimi kanıtladım, onlara yaşatacağım "her an tetikte olma zorunluluğu"nda kendimi kanıtladım. O zaman bu evrenin en büyük 2 kemerinden birini bir k****nman, birini ise kendi iç meselelerinden kafasını kaldıramayan adamlae tutuyor? Kendilerine basamak atlatacak zayıf insanlar buldukları için mi? Ya da Bay O'Neil'in bu iki kemerlerin prestijini günden güne düşürmesine göz yumduğu için mi? Ciampa kafasını ağır şekilde bir o yana bir bu yana çeviriyor ve kendinden çok emin bir şekilde mikrofonu ağzına tutuyor; "BAY O'NEIL! Çanta maçını hemen buraya getir ve hisselerinin büyük çoğunluğunu elinde tuttuğun bu şirketin bu iki adamdan kurtulmasını ve gerçek bir şampiyona erişmesini izle." Bu seslenişe, meydan okumaya seyirciler çok iyi bir tepki veriyor. Ciampa da bu tepki karşısında memnun kalmış gözüküyor ve bu görüntüler eşliğinde No One Will Survive çalıyor arenada. Ciampa yuvarlanarak ringden çıkıyor ve mikrofonu ringin girişine bırakıyor. Bu görüntüler eşliğinde bu sekans sona eriyor.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Eyy O'Neil
Menü
Giriş yap