Bu Yaşansa Tepkiniz Ne Olur?

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
83
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Adam 5 yıllık sözleşme imzalamadı mı AEW ile tekrar, ben mi yanlış biliyorum?
Belli değil daha. Öyle olduğunu söyleyenler de var, şuan yaşananı "storyline" olarak yorumluyorlar. David Meltzer'in haberine göre de WWE tarafı, MJF'in AEW ile kontrat imzaladığını düşünüyormuş. MJF de WWE'ye gelirse AEW kepenkleri kapatır diye tahmin ediyorum. İkinci büyük şirketin tekrardan TNA olması umuduyla...

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Styles yenene kadar Cena halen daha prime'ını yaşıyordu ve onu temiz yenmek çok büyük bir olaydı. Ayrıca adam WWE Şampiyonu oldu yani.
Vince babanın kalbine girmiş bir şekilde. Siyasi görüşlerinden dolayı bu şampiyonlukları aldığını düşünüyorum. 👍

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Belli değil daha. Öyle olduğunu söyleyenler de var, şuan yaşananı "storyline" olarak yorumluyorlar. David Meltzer'in haberine göre de WWE tarafı, MJF'in AEW ile kontrat imzaladığını düşünüyormuş. MJF de WWE'ye gelirse AEW kepenkleri kapatır diye tahmin ediyorum. İkinci büyük şirketin tekrardan TNA olması umuduyla...
Elinde Bryan, Mox, Ospreay olan şirket MJF gitti diye de kepenk indirmez ya. Makara falan da yani sanki MJF AEW'i var etmiş gibi konuşuluyor, Cargill misali. Biri gider biri gelir.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: