Abi dava içerisinde liste var diyorlar. Geçen açıklayacaklardı ertelediler. Çoğu ünlünün ismi geçiyormuş galiba.Saklamak için ayıkladıkları davadan ifşa edilen şeyler öyle büyük ki, kim bilir altından daha neler çıkar Epstein'in. Bir süre demokratların yaptıklarını örtbas etmek için Trump'a sararlar, Dershowitz zaten her fırsatta Hamas'a sallamakla meşgul, bakalım Hawking memelerinden öteye gidecek mi bu dava.
Stephen Hawking var.Abi dava içerisinde liste var diyorlar. Geçen açıklayacaklardı ertelediler. Çoğu ünlünün ismi geçiyormuş galiba.
O meme oldu zaten onu biliyorum ama daha büyük ünlüler var diyorlar.Stephen Hawking var.
Abi dava içerisinde liste var diyorlar. Geçen açıklayacaklardı ertelediler. Çoğu ünlünün ismi geçiyormuş galiba.
Çoğu siyasi ve iş insanı listede var ya. Ünlülerden daha büyük skandal onlar.O meme oldu zaten onu biliyorum ama daha büyük ünlüler var diyorlar.
Trump'ın temiz olduğu anlaşıldı okları şu anda Biden'a çevirdiler sosyal medya tarafında. Bakalım bekliyoruz.Ucunun gittiği yere kadar (celebleri çok umursamıyorum/politik) deşifre edilmediği hali bu. Michael Jackson'a itibar suikasti yapıldığı kanıtlandı ve Trump temize çıkmış oldu bir tek. Çok detaylı gözüktüğü halde fazlaca yüzeysel hala davanın içeriği, üstelik bu sadece Epstein'in belgeleri. Onyıllardır namı olan adam o da. Çoğu isim zaten davadan önce de zikrediliyordu, tescillenmiş oldu.