Bu 4 Geri Dönüşü Sıralayın

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
2,915
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Punk - Cody - Edge - John Cena.

Punk hakkında her ne kadar haberler çıksa da AEW'deki kötü tecrübe + WWE'yle olan malum geçmişi nedeniyle ben profesyonel güreş defterini kapattığını düşünüyordum. Punk'ın WWE'ye dönüşü en büyük returnlerden biri. Çünkü geldiği gibi hayvan gibi soru işaretleri oluşturdu.

İkiye Cody'i almamın sebebi de Cody'nin hikayesini özel bulmam. WWE'de hak ettiğini bulamadığını düşünüp ayrıldı. Yönetici - güreşçi rolleriyle gitti yeni bir şirket kurdu. AEW'i yükseltti. Şirketle beraber kendi de yükseldi. Kendini resmen kanıtladı. AEW onun konfor alanıydı. Ayrılmak zorunda değildi. Buradan ayrılıp WWE'ye gitmek yöneticilik gücünden feragat etmek demekti, büyük bir riskti. Fakat o daha büyük şeyler yapabileceğine inandı ki böyle bir konforu bırakıp tekrar yarışmacı bir yere, rakip şirkete gitti. Bazı insanlar onu anlamıyor ama bence çok büyük bir saygıyı hak ediyor. Wrestlemania'daki dönüşü çılgın bir dönüştü.

Edge'in dönüşü de aradaki kayıp sürenin uzunluğu nedeniyle çok değerli. Zirve yıldızlardan biri. Yaşayan efsane. Fakat bu sırada 3. olmasının nedeni, dönüşünün haberini çok önceden almamızdı. Sürpriz bir dönüş olmadı maalesef. Bu da değerini azalttı.

Dörtteki dönüşü bilmiyorum. O dönemi izlemedim ama Cena'nın yüzlerce anı varken bu bence aralarına girmez. Bir de Cena o yarışmacı ruhu geride bıraktı. Artık sadece eski yıldız John Cena olarak görünüp eskileri yad ediyor. Hırs yok olmuş durumda. Resmi olarak emekli olmasa da öyle davranıyor. Bu da, onu ciddiye almamızın önüne geçiyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: