RPG Double or Nothing 2023 Şovuna Puan ve Değerlendirmeleriniz

Double or Nothing 2023 Şovuna Puan ve Değerlendirmeleriniz

• 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

Mamy D Way

🍓
Konular
33
Beğeni sayısı
441
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Benim için çok özel olması dışında maçlar gerçekten de keyif vericiydi ve hikayeler güzel tamamlandı. Ama önceki ppvlerdeki maç arası segmentleri sevdiğim için bu şovda da onları biraz aradığım için sadece bir puan kırdım.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bence Ospreay'den kemeri alması gereken kişi Jeff değildi. Daha momentumlu ve güçlü karakterli bir kişi almalıydı 100 günlük reign'i bitirme unvanını. Underdog hikayesi yüzünden olduğunu düşünüyorum ben gene de. 10 verilir. Bu şov kendimizi gene ispatladık son ana kadar savaşarak, yürüyüşümüz sürüyor.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Bütün şov ters köşeye yattık.

Cody ve Miz maçı belliydi zaten, Cody nasıl işlenecek cidden merak ediyorum. Superstars'a seviye atlatabilecek mi bakalım.

Battle Royale için Malakai Black demiştik. Jeff, aklımın ucundan bile geçmedi ne yalan söyleyeyim. Maç içindeki olaylar özellikle Nathan'ın dominantlığının işlendiği kısım çok hoşuma gitti. Sonuç şaşırttı bayağı.

Dream'in saltanatı kısa sürmüştü, geri alabileceğini düşünmüyordum şahsen. En ilgi çekici karakter evrenin başından beri. Hobbs da sağlam bir rakip. Bu feudu daha büyük bir PPV'da izlemek isterdim.

Pure maçının sonucunu tahmin edebiliyordum zaten. Özgür abinin elinden Wyatt dışı bir karakter okumak halen garip geliyor. ardaelci de debut yapmış, hoşgelmiş.

Garzaları alumni kısmında görmek hüzünlendirdi bi tık. Evrenin başından beri şirkete yön veren meksika lobisi artık yok. Alberto zaten iyi bir şampiyondu geri kazanması sevindirdi.

Maçtaki bok kokusu kimden geliyor diyordum süloakdemirden geliyormuş. Şaka bir yana Wes Lee'nin kazanacağını düşünüyordum, hem Chris Daniels'ın kemeri kaybettikten sonraki düşüşü hem de Wes Lee'nin yükselen momentumunu göz önünde bulundurursak. Chris Daniels, Alberto için en doğru aday bence.

Bu maçın sonucu tahmin etmesi en zor olandı galiba. Kimse Ospreay'in kaybetmesini beklemiyordu. Bu maçın sonucu bizim feuda nasıl bağlanacak bilmiyorum. Hem WC alıp hem TTC kovalayacaklar galiba. Bir yerden sonra bu feud Jeff vs. Venis/Mayhem'e dönecek gibi hissediyorum. Mamy D Way'e hayırlı olsun, haketmişti.

Ekip de kusura bakmasın bu aralar takipte aksadık malum yıl sonu evrak, fiş cart curt derken kendime zor zaman ayırıyorum. İşler bitti full tempo buralardayız artık.

İKİ ANA KEMERİNDE ÇİLEKLERDE OLMASI ŞAKA MI ABI YAAAAAA

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Acayip hasta olduğum için ve işe de gittiğim için şovu daha şimdi okudum.

Cody vs Miz çok belli bir maçtı. Maçtan ziyade sonrasında olacak şeyleri çok daha merak ediyorum açıkçası. Cody nasıl yürüyecek merak ettiriyor.

Battle Royal için Jeff yakıştı ama beklemiyordum yalan yok. Hele ondan sonra ana kemer kazanacağını hiç beklemiyordum. Son zamanlarda Mamyi aktif görüyordum ama ve istekli de duruyordu o yüzden böyle olmasına sevindim. Ben de Malakai alır sonra ME'de kaybeder diyordum. Bu sonuç da okey geldi. Ospreay biraz apar topar kaybetti gibi oldu. Ancak bir şekilde de kaybetmesi gerekiyordu.

Humberto vs Alberto çok şaşırttı. Ben Humberto tam küllerinden doğarken quit çekmez diyordum. Bir reign bekliyordum en azından ona üzüldüm. Alper'in de ölü toprağını üstünden atması lazım ama.

Benim maçta ben niye ilk başta kemeri kaybedip sonra geri kazandım?? gibi bir soru işareti hissettim; ama onların takdiri bir şey diyemem. Hobbs çok iyi gidiyordu bana kalsa ilk maçı ben kazanıp ikinciyi kaybetsem daha iyi olabilirdi. Biraz kafam karıştı ama aldık kemeri bereket versin.

Daniels vs Wes şovu aldı götürdü maçı çok sevdim. Sert ve git gelli bir maçtı. İki taraf da çok güçlü gözüktü ve heyecanlı bir maçtı da. Artık bir şeyi başar be Sülo kuruduk valla.

Bron'un kemeri koruması beklendikti ama Danielson'u da rakip olarak beklemiyordum. Bron'un performansı da gayet iyi genel olarak. Wyatt'tan sonra bi eksik hissetmiyor değilim ama alışıcaz diyelim. Tam puanı verdim şova elinize sağlık, yeni şampiyonları tebrik ederim.

Konular
99
Beğeni sayısı
1,685
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şovu mobilden okudum tamamen, 3-4 artık kaç ay olduysa bu süre boyunca gerçekleşen en sürpriz şov olabilir. Yarın, bir gün detaylı bir değerlendirme gelecek yolda olduğum için takip edemedim. Herkesin eline sağlık, 10.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: