Bütün şov ters köşeye yattık.
Cody ve Miz maçı belliydi zaten, Cody nasıl işlenecek cidden merak ediyorum. Superstars'a seviye atlatabilecek mi bakalım.
Battle Royale için Malakai Black demiştik. Jeff, aklımın ucundan bile geçmedi ne yalan söyleyeyim. Maç içindeki olaylar özellikle Nathan'ın dominantlığının işlendiği kısım çok hoşuma gitti. Sonuç şaşırttı bayağı.
Dream'in saltanatı kısa sürmüştü, geri alabileceğini düşünmüyordum şahsen. En ilgi çekici karakter evrenin başından beri. Hobbs da sağlam bir rakip. Bu feudu daha büyük bir PPV'da izlemek isterdim.
Pure maçının sonucunu tahmin edebiliyordum zaten. Özgür abinin elinden Wyatt dışı bir karakter okumak halen garip geliyor. ardaelci de debut yapmış, hoşgelmiş.
Garzaları alumni kısmında görmek hüzünlendirdi bi tık. Evrenin başından beri şirkete yön veren meksika lobisi artık yok. Alberto zaten iyi bir şampiyondu geri kazanması sevindirdi.
Maçtaki bok kokusu kimden geliyor diyordum süloakdemirden geliyormuş. Şaka bir yana Wes Lee'nin kazanacağını düşünüyordum, hem Chris Daniels'ın kemeri kaybettikten sonraki düşüşü hem de Wes Lee'nin yükselen momentumunu göz önünde bulundurursak. Chris Daniels, Alberto için en doğru aday bence.
Bu maçın sonucu tahmin etmesi en zor olandı galiba. Kimse Ospreay'in kaybetmesini beklemiyordu. Bu maçın sonucu bizim feuda nasıl bağlanacak bilmiyorum. Hem WC alıp hem TTC kovalayacaklar galiba. Bir yerden sonra bu feud Jeff vs. Venis/Mayhem'e dönecek gibi hissediyorum. Mamy D Way'e hayırlı olsun, haketmişti.
Ekip de kusura bakmasın bu aralar takipte aksadık malum yıl sonu evrak, fiş cart curt derken kendime zor zaman ayırıyorum. İşler bitti full tempo buralardayız artık.
İKİ ANA KEMERİNDE ÇİLEKLERDE OLMASI ŞAKA MI ABI YAAAAAA