RPG SAFESPACE

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
762
PG Nakit
250

Reklamların ardından ringin ortasında Joe Gacy var.

ŞİDDETE İHTİYACIMIZ YOK.

Gacy arenayı süzüyor ama kısa süreli bir tepkisizliğin ardından azar azar yükselen bir gürültü kirliliği oluyor.

ŞİDDETE.....
İHTİYACIMIZ...............
YOK.............................................

Arenadan uğultular ve yuhalamalar artarken bir takım kıkırdamalar da duyuluyor.

Haklısınız, önce kendimi tanıtmalıydım. Merhabalar, ben Joe Gacy ve sorunlarımızı konuşarak çözebildiğimiz sürece, her yer bizim güvenli alanımız. O yüzden, tekrar etmeme izin verin, şidd-

Uğultular tekrar artıyor ve Gacy'nin kasvetli bakışları yerini parıldayan bir çift göze bırakıyor.

Bahsettiğim tam olarak bu. Ona veya buna ihtiyaç duyup duymadığınızı telkin eden, ezbere nasihat saçan herkesten bıktınız. Sizi dinliyorum. Ve eğer bana dürüstseniz, bu ringin en havalı adamı benimdir. Çünkü ben, Joe Gacy, tanrıya yemin olsun ki- bu son şansım olsa dahi, sizlerden nefret etmeyeceğim. Şimdi, bir daha deneyelim:
ŞİDDETE İHTİYACIMIZ YOK.

Gacy bir süre daha arenayı seziyor fakat bu sefer sessizlik hakim.

Görüyorsun değil mi? Baskıya maruz kalan yanınız, hepinizin sosyal kimliği ve günümüzde her şeyi yeterince yapmak yeterli değil. Herkese işleri yeterince yaptığını göstermek ve yapmayanları göz hapsinde tutmak bu dünyanın yeni normali. Toplum seni bu yönde yüreklendirdi. Kendi güvenli alanında olmadığın sürece tabiatını ortaya çıkarmıyorsun, benim minik Peter Pan'ım. Sen bir çözüm değil, bir sorumlu talep ettiğin sürece senin peşinden koşan bir Wendy olacak, bir serap olsa bile olacak. Biri çığlık atsa ve ses telleri patlasa bile kaale almaktan muaf bırakılabilir, fakat iki kişinin homurdanması bir tetikleyicidir. 10 kişilik bir sırada tek bir kişinin şikayetini, o an işini görüp çıkmak isteyen 9 kişi bastırabilir ama çözmek isteyen 2 kişi örgütlenip sonuç bulabilir. Gördüğün üzere, tek bir yumruk bile atmadan kendimi dinletebiliyorum çünkü empatim var. Sevgili Peter Pan'ım, adalet ve eşitliğe inandırılmanın acısını çekiyorsun ama ne istediğine çok dikkat et çünkü Wendy senin için adil olanı değil, en iyisini ister. İhtiyaçların, istediklerin olamayabileceği gibi istediklerin de ihtiyaçların olamayabilir ve dünya böyledir.

Kırık kalbini düzeltemediği için Tinker Bell'a gönül koyma çünkü kalbi onarmak birine yaklaşmakla başlar. Eğer bir kişiye bile ulaşırsa, bu yeterli.

Zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

Kameralar kapanıyor.

☮️

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: