Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hikayesi: Fatu, Anoa'i güreş ailesinin bir ferdi olsa da diğer akrabalarından farklı bir çocukluk geçirmiştir. Güreşmeyi uzun süre düşünmeyen Fatu, sokaklarda arkadaşları ile serserilik yapar. 18 yaşında örgütlü soygun suçundan Sacremento County Cezaevine girer. Kaldığı koğuştaki televizyonda kuzenlerini WWE ringinde güreşirken izlediğinde güreşçi olmaya karar verir ve hapisten çıktığında eğitimini almak için amcası Rikishi'nin okulunda eğitim almaya başlar. "Samoan Werewolf" Jacob Fatu, The Islanders takımından Tongan Kid'in oğludur ve 7 çocuğu vardır.
Küçük bir kasabada yaşayan Lumis, insanları yalancı ve her daim günahkar olarak görür. Onların her hareketini gözlemledikten sonra onları pusuya düşürür ve avlar.
''Real1'' Enzo Amore 205Live dönemindeki haliyle indylerdeki (Real1, nZo) halinin karşımı olarak takılacak. Her zamanki rahatsız edici ve gevşek imajını bozmayacak. Finisher olarak 205Live döneminde kullandığı JawdonZo hareketini kullanırsa sevinirim.
from the shadow realm "Ancient Evil Deity of Affliction" Dark STG
Finisher: The Hellhammer, Outlaw Chokeslam, Spear
Gimmick: Steve Gibki, vücut geliştirme ile ilgilenen inançsız, keyfine göre yaşayan, öfke kontrol sorunu olan bir adamdır. Gündelik hayatına devam ederken bazı görüler görmeye, sesler duymaya başlar. Sürekli "bana gel, kitabı aç" gibi sözler tekrarlanıp durur. Gibki bir gün görülerdeki yere gider. Gittiği yerde bu görüler artar ve kendine geldiğinde elini bir ağaç gövdesine sokmuş bir şekilde bulur. İçeriden "Dark Book" olarak anılacak bir kitap çıkar. Bir gece yarısı merakına yenik düşen Gibki kitabı okur ve kontrol tamamen Dark STG'ye geçer. Bu antik bilinmezlik(?), Steve'in öfke kontrolünü ve içindeki kötülüğü/karanlık tarafı serbest bırakır. Kara Kitap korku, acı ve ızdıraptan güç emer. Bu gücü de Dark STG'ye aktarır.
Karakteri son kullandığımda Nigel'ı emekli ettikten, heel turn attıktan sonra bu theme'e geçiş yapmıştım. Mümkünse bu müzikten devam etmek istiyorum. Onun dışında şimdilik ekleyecek bir şeyim yok.
NOW'daki kısa süreli görünümünden sonra Melo müzik işine girişmeye başlar ve yapımcı bir şirket kurar. HIM Records adı altında sanatçıları keşfedip, müziklerinin PR'ını yaptıktan sonra karlarına ortak olan Melo, paranın ardına koymasına rağmen kusursuz bir CV yaratmak adına geçmişini parlatmak ister ve güreşe tekrar döner. Melo'nun müzikleri fazla ana akım olduğu için underground camia tarafından beğenilmez fakat genellikle parçaları hit olur. Ünlü sanatçılarla çalışır çoğunlukla. Aynı zamanda Melo'nun her zaman yanında ekip arkadaşları da vardır. (isimleri random verebilirsiniz, TNA'deki Pope'un yanındaki arada uğrayan adamlar gibi.) Tripler şu şekildedir;