Kendime bir Halil İbrahim sofrası kurarum herhalde.
Tek başına 100’lük vodka içsen aynı mide fesatını daha ucuza yaşayabilirdin reis…Parti vereceğiz resmen. Zulalarımız baya sağlam. 20 Büyük Pizza+ Hamburger + Lahmacun (20 kişi olacağız yanlış anlama olmasın)
Yemek sonrası ise 5 kiloluk çerezler (akla gelen tüm çerez çeşitleri)
2.5ltlik 5 kasa kola+fanta+sprite
Sonrasında ise Kocaman 5 adet yaş pasta.
Büyük ihtimalle 6lı soda ile yıkanacağız ama olsun. Jdjskkdsks @Beast Incarnate @Beautiful Madness @ReQuem @The MANIAC
Valla öyle de ben çok yemeyi düşünmüyorum reis. Asıl yeme işi millet gidince.Tek başına 100’lük vodka içsen aynı mide fesatını daha ucuza yaşayabilirdin reis…
AOLDWLDLLQSKQLSJQLSKQDBQLDJLJD beline kuvvet reisim.Valla öyle de ben çok yemeyi düşünmüyorum reis. Asıl yeme işi millet gidince.![]()
20 büyük pizza naptınız öyle dedirtti abi.Parti vereceğiz resmen. Zulalarımız baya sağlam. 20 Büyük Pizza+ Hamburger + Lahmacun (20 kişi olacağız yanlış anlama olmasın)
Yemek sonrası ise 5 kiloluk çerezler (akla gelen tüm çerez çeşitleri)
2.5ltlik 5 kasa kola+fanta+sprite
Sonrasında ise Kocaman 5 adet yaş pasta.
Büyük ihtimalle 6lı soda ile yıkanacağız ama olsun. Jdjskkdsks @Beast Incarnate @Beautiful Madness @ReQuem @The MANIAC
Valla midemiz büyük be abi yemeyi seviyoruz diyelim.20 büyük pizza naptınız öyle dedirtti abi.
Ben eve yarım kilo kaju, yarım kilo antep fıstığı falan söyler keyfime bakarım galiba. Bir de yarım kilo çiğ köfte söyleriz ortaya.Valla midemiz büyük be abi yemeyi seviyoruz diyelim.
Biz bu işlemi her malum işlem öncesi yapıyoruz reis.Ben eve yarım kilo kaju, yarım kilo antep fıstığı falan söyler keyfime bakarım galiba. Bir de yarım kilo çiğ köfte söyleriz ortaya.