En Sevdiğiniz Oyun Karakterleri?

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,825
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Aynen oradaki Cece. Geçenlerde oynadım ben, direkt Cece'den yürüdüm. Lexi çok gösterildiği gibi çekici gelmediği için ve diğerleri arasında da en mantıklı Cece geldiği için seçtim ama başkasını seçince nasıl bir hikaye ortaya çıkıyor bilmiyorum. Sırf bu yüzden tekrar oynayasım var.
Ben başta Kira ve Robin hikayesini yaptım sonra Lexi'yi yaptım. Hikayede karakterlerin kırılma noktaları var onlarda değişikliler oluyor ama Cece'yi seçmediğin için ona umut vermişsin de yolda bırakmışsın gibi bir etkisi oluyor. İlk başta oynarken dedim keşke Cece'yi seçseydim diye. Ama hayatta kaldığı için 2. run o kadar etkilemiyor.

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ben başta Kira ve Robin hikayesini yaptım sonra Lexi'yi yaptım. Hikayede karakterlerin kırılma noktaları var onlarda değişikliler oluyor ama Cece'yi seçmediğin için ona umut vermişsin de yolda bırakmışsın gibi bir etkisi oluyor. İlk başta oynarken dedim keşke Cece'yi seçseydim diye. Ama hayatta kaldığı için 2. run o kadar etkilemiyor.
TWD dahil birkaç oyunda gözlerim dolsa da beni hüngür hüngür ağlatan tek oyundur ya. Kurtulduğunda o kadar rahatlamıştım ki anlatamam. 27 yaşımda, yetişkin içerikli bir bilgisayar oyunu oynarken dakikalarca ağlayacağımı düşünmezdim.

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,825
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
TWD dahil birkaç oyunda gözlerim dolsa da beni hüngür hüngür ağlatan tek oyundur ya. Kurtulduğunda o kadar rahatlamıştım ki anlatamam. 27 yaşımda, yetişkin içerikli bir bilgisayar oyunu oynarken dakikalarca ağlayacağımı düşünmezdim.
LoF kendi türündeki hiçbir oyun gibi değil ya. Chill bir ilişki götüreceğim derken çok keskin bir kırılış Cece olayı. Çok farklı bir bakış sağladı bana bu oyun. Bitirene kadar o olay sonrası cehennem gibi geldi açıkçası. Kendi hayatımda da intihar ile pek çok travma yaşamış biri olarak ben çok fena olmuştum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: