- Konular
- 143
- Beğeni sayısı
- 1,512
- PG Nakit
- 1,115
- RPG Karakteri
- "starboy" Wes Lee
- Favori Güreşçi
- CM Punk
look what you've done
i'm a motherfucking starboy
Starboy! Seyirciler son şovun şaşkınlığını atlatabilmiş değil, şarkının birkaç saniyesi sessizlik olduktan sonra inanılmaz bir yuhalama yükseliyor. Wes Lee seyircileri hiç umursamadan girişte gözüküyor ve tauntunu attıktan sonra ağır adımlarla ringe geliyor. Wes Lee ringe doğru ilerlerken Payback #19 şovunun kapanışında Wes Lee ve Christopher Daniels arasında geçenlerin bir özetini izliyoruz. Ringe geri döndüğümüzde şarkı sona eriyor ve Wes Lee yuhalamalarla birlikte konuşmasına başlıyor.
Wes Lee: Bu kadarsınız. Birkaç gün önce adımı aşkla haykırırken bugün tüm nefretinizle bana küfrediyorsunuz. Aslına bakacak olursanız ben de bu kadarım. Christopher Daniels'a yaptıklarım sizin bana tüm nefretinizle küfür etmenizden çok farklı değil, ben de ona tüm nefretimi kustum fakat farklı bir deneyimle... (gülerek) Onu bu kadar sevdiğinizi eminim kendisi de bilmiyordu. Bana buradaki otuz bin, kırk bin insanın acıdığını ve beni bu sebeple desteklediklerini düşünüyorum, sadece korkunç olduğunu söyleyebilirim. Burada toplanmış otuz bin ezik tarafından acınıyorsun. Tanrı'nın düşmüş meleği için müthiş son.
Wes Lee gülerken seyircilerden yoğun yuhalamalar yükseliyor.
Wes Lee: Sen bir kurtarıcı değilsin Daniels, hiçbir zaman olmadın. Kendini sandığın şeyden kilometrelerce uzaksın. Sen suratına ihtişam maskesi geçirmiş, dilinle tüm bu insanları kandıran karanlık bir tiransın. Aydınlık tek bir tarafın yok, Mr. O'Neil'ın bile aydınlık tarafları olduğunu düşünüyorum. Sen bu kadar dipte ve bu kadar karanlıktasın. Düşmüş melekler dahi kendi karanlıklarını aşabilirler Christoph... fakat sen bu karanlığı sevdiğin kadar ne karını ne torununu ne de dostun Frankie'yi sevdin. Sen karanlığın esirisin. Fakat senin bu karanlığının dahi karşı koyamayacağı bir şey var. Starboy. Saçtığım ışığın gücü senin karanlık dünyanı dahi aydınlatacak. Ben birkaç ay önce Tanrı'nın karşısında zincirlerini kıran kişiydim. Cuma akşamı "meleğin" karşısında da zincirlerini kıran kişiyim. Benim kaderimi ne Tanrı çiziyor ne de bir düşmüş melek tayin edecek. Ben kadere karşı galip gelen, kendi yolunu seçen birisiyim Daniels. Starboy'un yükselişine ne kadar çabalasan da engel olamazsın, Tanrı dahi olamadı.
Wes Lee: Yükseliş demişken... Her şeye rağmen anlattığın hikayeden doğru kısımlar var. Evet Daniels, sen düştün. Güreş dünyasındaki değerinle beraber tepetaklak yuvarlandın ve dibi boyladın. Gelecekten bahsediyorum Daniels, Double or Nothing ve sonrasından. 50'li yaşlarında tattığın zirvede sana gökyüzünden süratle gelen bir kuyruklu yıldız çarptı ve seni bir daha toparlanamayacağın kadar aşağıya gönderdi. 2 gün sonra, Cumartesi akşamı oldu tüm bunlar. Hatırla... hatırla. Zirveden gökyüzüne bakarken gördüğün kuyruklu yıldız... Ne dileklerin vardı, değil mi? Yazık. Tüm kibrini ve güç zehrini kapsayan o iğrenç dileklerin Daniels, yanlış yıldıza denk geldin. Senin yalvararak dileğini tuttuğun yıldız kendi karanlığında kayboldu ve bom. Sana çarptı. Cuma akşamı.. ve sonrasında bir kere daha. Cumartesi gecesi.. ve her şeyine mal oldu. Ne dersin? Buna dinozorlar dahi dayanamazdı.
Wes Lee: Daniels... Sen... Tanrı'nın en büyük hayal kırıklığısın.
Wes Lee'yi bir ses bölüyor.